- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Blue Mobile
Aktív témák
-
tsteve
senior tag
válasz hodostamas #6300 üzenetére
klikkelj inkább a bluemobile oldalára... ott van minden szükséges infó... a telekom oldalán nem fogsz tudni egyeztetni
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz hodostamas #6302 üzenetére
de mint tapasztalhattad személyesen is, ez nagyon nem igaz...
[ Szerkesztve ]
-
hodostamas
addikt
válasz hodostamas #6302 üzenetére
na 45 perc alatt sikerült..
-
Vigyorka
aktív tag
-
enen
kezdő
Azokkal a kártyákkal mi lesz, amelyek rendelkezésre állási ide ideje ugyan letelt már, de a lekötési ideje (90 nap) még nem? Kötelező rá feltölteni, hogy lessen forgalmazni kizárólak emiatt a qrrrwa adategyeztetés miatt? ( van ilyenem, megtartanám, mert majd jó lenne 2 hónap múlva esetleg, hiszen a megvásárláskor a szerződés is így szólt, írásban...)
[ Szerkesztve ]
-
milenda
tag
Az adategyeztetést mindenképpen el kell végezni, különben július 1-jétől kuka a SIM. Feltölteni ráérsz a 89. napon, de egyrészt levonnak a feltöltésből 250 Ft-ot, másrészt az egyenlegfelhasználási idő az eredeti lejárat időpontjától indul, tehát ha legalább 2.500 Ft-tal töltesz, akkor is csak 9 hónapig tudod használni a kártyát.
-
kory24
őstag
Sziasztok
Az idén vásárolt kártyák esetén nem szükséges egyezeztetni?
-
aicon
senior tag
válasz Indiant #6315 üzenetére
Én az egyeztetés megkezdése előtt megkérdeztem, hogy elfogadják-e ha a család nőtagjainak is én végzem el az egyeztetést.
Minden további nélkül elfogadták. Pedig a hangom messzi nem női...======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
-
bakbéka
tag
Megkaptam èn is az smst bár emailt kültem a bluenak hogy volt adategyeztetès de vusszajelzès nincs.
Ezt tegnap ìrtam ma jött egy sms hogy az adategyeztetès sikeres volt további teendõje nincs a limit ellenõrzès mèg folyamatban van!
Milyen limit ellenõrzès? -
tsteve
senior tag
válasz 4Grider #6332 üzenetére
probléma lehet a szolgáltatók szedett-vedett belső rendszere (közel sem vagyok biztos abban, hogy az hiteles volt eddig, hibák tömkelege lehetett benne, ami most fixálódik) valamint most épp az egyeztetés során egy csomó kártya más névre kerül, s emiatt főleg kell a limit check...ebben vág "rendet" a jan. 12-i NMHH rendelet...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
csak sok apró (néha kevésbé látványos) intézkedés fogja kordában tartani, ebben egyetérthetünk talán...lengyelek pl. már tavaly végrehajtották ezt... önmagában minden intézkedés csak egy apró nehezítés tudom, s látszólag nem sok értelme van, de sok kicsi sokra megy...
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz ledgeri #6132 üzenetére
Amire válaszolok, a dátum miatt fontos..
Ma küldtek egy üzenetet, hogy feldolgoztak, nincs más teendőm, nézik, hogy mennyi kártyám lenne még, és az összegzésről is kapok majd üzit...
Egyébként van egy régi vodás SIM-em, ami 4-5 éve lejárt, de múlt évben sikerült életre kelteni vele egy telefont, ami a menüjét csak simmel mutatja, de hálózatra nem csatlakozott...
Használható lesz-e még ezután hasonló célra, vagy overall blocade- lesz, és jön a TEK érte?// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
Ok köszi (csak arra kell, hogy a voda függő butafon használható maradjon... most esett le, hogy arról hordoztam a blue-hoz , de kitutja, inkább rákérdeztem..)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ztibor
senior tag
Egy t-mobilos ügyintézővel beszélgettem, és igazából csak az ott dolgozok szívnak, mert konkrétan 2 órás várakozás van egész nap, és 5 percre nem állhatnak meg emiatt. A szolgáltatónak meg jó, mert nekik kötelességük ajánlgatni az előfizetéses csomagokat, és páran át is mennek rá, mert azt nem kell évente csesztetni.
Amúgy intéztem a számhordozást a tmobilhoz, konkrétan péntek óta emiatt nincs számom. Pénteken elkezdtem, ügyintéző szerint ilyen még nálunk nem volt hogy valaki blue-ról menjen a tréhez. Nem is tudta mit kell csinálni, ezért telefonos segítséget kért. Végül "sikerült", blue-s kártya már csak vészhívás van. Domino kártyára átcserél, azon is csak vészhívás WTF.
Ügyfélszolgálatot felhívom, a kártya állítólag inaktív, semmit nem tudnak tenni vele telefonon, csak személyesen. Hétfőn visszamentem, tényleg inaktív, senki nem tud vele semmit csinálni, írtak hibajegyet, és majd értesítenek ha megvan.
Ma megint hívom az ügyfélszolgálatot. Ma már az látszik a rendszerben hogy blue easy csomagban vagyok, természetesen a blue-s kártya már nem él, ha hívom a számomat akkor a számon előfizető nem kapcsolható.
Szóval konkrétan a f@sz kivan a trémobillal.
Holnap újra megyek, hátha valaki veszi a fáradtságot és megmondja mikor lesz elérhető számom. -
ztibor
senior tag
válasz Fecogame #6342 üzenetére
A maraton net miatt, a blue-nál 1gb-t rendeltem havonta, de az esetek többségében 100-200 mb-t használtam csak el belőle, viszont volt néha mikor kellett 6-700mb is, a maratonnal lehet elvagyok 1gb-s csomaggal akár fél évig is. Tehát sokkal jobban jövök ki vele hosszú távon, sajnos a 84Ft-os net nálam nem játszott, mert ha elfogy nem elég a lassított net.
Beszélgetésre alig használom, mivel második telszám csak. Max hívnak rajta
-
Indiant
addikt
..azért azt tisztázzuk, h. venni lehet több ezer kártyát.... de az ugye még attól nem használható semmire.
Hiszen eddig is aktiválni kellett a feltöltős kártyákat, az meg elég macerás folyamat...ja és személyi kell hozzá. Elég lett volna a szolgáltatókat megszorítani ,h. egy embernek csak 10-et aktiválhatnak, nem pedig orrba-szájba. -
tsteve
senior tag
válasz Indiant #6344 üzenetére
mi lett volna ha... értelmetlen utólag ezen agyalni... a jelen helyzetet kellett tisztába tenni, s kivonni a forgalomból azokat a kártyákat amiket perpill már az alvilág "kezel".. erre viszont jó intézkedés született... te hogyan oldottad volna meg a már előállt (jelenleg létező) helyzetet sokkal jobban ennél? ötlet? hogyan vonnád ki az alvilág kezeléséből ezeket a kártyákat (legalább nagyobb részüket) hatásosan?
[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
Jaja, meg gondolom a törökök meg az oroszok is...
Hagyjuk már, így még pontosabb infója lesz szeretett vezérünknek és pintér barátjának rólad. Ha akarták volna simán inaktívvá tehették volna a kérdéses kártyákat, és ha nincs vaj a füled mögött, és véletlen a tiéd is belekerült volna a szórásba, akkor bementél volna ügyintézni. Mivel elvileg tudták, hogy ki(k) vették meg a kérdéses sok ezer kártyát. Vagy csak azoknak küldte volna az egyeztetős smst.
Szerk. : ébresztő, a fidesz alatt sajnos minden politikai lett...[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...