- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Blue Mobile
Aktív témák
-
Sayuar
senior tag
válasz thomas77 #5048 üzenetére
thomas77
nekem nem opció a feltöltési bónusz. A mai világban már nem a szerint telefonál az ember, hogy a 33 bluemobileos percből van, akkor hívok, ha nem akkor nem hívok.
Amúgy még le sem lehet kérdezni, hogy ki a bluemobilos, mivel magyar telekomot ír ki a rendszer.
Szóval vagy tudod adott számról hogy bluemobileos, vagy nem is fogod megtudni.
Ha pedig tudod, akkor valószínüleg családtag/barát/rokon/ismerős. Ezekkel az emberekkel pedig FB messengerrel/viberrel is tudod a kapcsolatot tartani, ami ingyenes.
És egyre kevesebb az olyan ember, akinek nincs mobilnetje és FB mesengere/vibere.1 szó mint 100: a lényeg a percdíjon és a mobilnet áron van.
St3ven
de pl az 1GB adatnál már nem olyan nagy a különbségjoelke HU
90 Ft-ért havi net....
De aki gyors netet szeretne annak nem opció. Akkor 1GB-os csomaban kell gondolkodnia, és úgy már versenyképesebb a "vodafone tuti"[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
De úgy tudom a vodánál nincs lassítás, ha elfogy a keret akkor lelövik... Vagy tévedek?
Sayuar
Én megfogadtam, hogy nem rendelek 1 gigás netet. Múltkor megrendeltem és egy nap alatt simán elpacsáltam, mert véletlenül kikapcsoltam a Wi-Fi-t és youtube-ot néztem vele. Marha boldog voltam mikor jött az SMS, hogy ennyi volt... Szóval nekem nem opció, sajna úgy se tudnám beosztani egy hónapig. A 90 Ft-osnál meg kénytelen vagyok megtartóztatni magam :p[ Szerkesztve ]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
Sayuar
senior tag
nem aktiválnak semmilyen napinetet sem...tapasztalatból tudom. Lelövik.
Ami nekem tökéletesen megfelel, mivel így ha pl. 25 nap alatt elhasználtam a havi megújuló 1GB adatkeretem, akkor először lemondom, majd újra rendelem 30 napra.
Na ezt nem lehet megcsinálni a telenorral, mert a "kártyás ciklussal" olyat szívsz, hogy csak: ha a 25-ik napon rendelsz plusz adatot, akkor az 5 napig fog élni....Szóval erre a vodafone tuti tarifára kell hogy lépjen a bluemobile....33 Ft vagy 19 Ft...nem mindegy.
joelke HU
nekem nincs ilyen gondom. Most bluemobile nettel 17 nap után még van 580 MB-om.[ Szerkesztve ]
-
Sayuar
senior tag
válasz joelke HU #5056 üzenetére
xiaomi mi4C-s telefonom van 2 SIM slottal (ami nagyon szuper készülék, meg vagyok vele elégedve), de ezzel nincs vodás 4G....ezért ugrottam rá a bluemobile netre...
Ha lejár a bluemobile ingyen 1GB netem, akkor veszek telekom domino 5 csomagot, 490 Ft-ért.
Adnak 1GB adatot, ami 90 nap alatt használható fel. Egyre kevesebbet mobilnetezek, de ha igen, akkor elvárás, hogy gyors legyen. -
Gézengúz
addikt
Dual simes teló, hanghívás voda, internet ami éppen olcsóbb
-
tonyrulez
őstag
válasz thomas77 #5045 üzenetére
Aki sokat telefonál annak jó lehet - de az meg akkor miért nem előfizetéses egy jó csomaggal? Én minden hónapban feltöltöm 1500-al, abból lejön az 1GB net, és a maradék párszáz HUF más irányba + ingyen 33perc Blue irányba nekem bőven elég, inkább a mobilnet ami fontos. Blue-nál 1GB 1290, TUTI-nál
2000megújulóan 1500, nade telefonálni még nem tudok, nekem így felejtős.
Viszont aki csak telefonál, annak ez nagyon jól jöhet.[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
Dexar007
veterán
Votma,hogy megint a voda lett a legolcsobb? [link]
Bonusz:
,,Ha csak internet kell ingyen, válaszd a net+ díjcsomagot, havonta fizess be 5.000 Ft-ot, kapj érte bónuszként havonta 1 GB internetet, majd jövő januárban vegyél belőle megyei autópálya-matricát vagy költsd el bármikor vonatjegyre. SIM kártyát szigorúan ingyen a fenti linken, kétkártyás telefonnal egyszerre ingyen internet és 19 Ft-os percdíj. De ezt már csak azoknak, akik ebből sportot űznek. )"- by kiszamoloMult heten rendelten telenor simkartyat 0ft-ert a 3 havi 1gb-os netert, (500ft/ho )..de az ingyen netet jobban szeretjük.Autopalyamatrica pedig ugyis kelleni fog 30 ezer forint ertekben jovore.
Give me your cum,bull!
-
Oliverda
félisten
-
Dexar007
veterán
válasz Oliverda #5071 üzenetére
Meg mindig 15x dragabb mint a VOIP,de mar kezd alakulni..raadasul +90ft-ert van net a bluenal,amivel meg lassitott nettel is lehet telefonalni.
Ezzel most a voda legalabb elinditott valamit. Nevetsegesek voltak az atlag 40-50ft-os percdijak Mo-n.Az votma,hogy a roman digi 5-6 euroert korlatlan netet/smst/hivast ad?
[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
Oliverda
félisten
válasz Dexar007 #5073 üzenetére
Igen, remélem reagálnak a többiek, mondjuk muszáj lesz nekik, ha nem akarnak rengeteg ügyfelet veszíteni.
mokalade: Igaz, hogy 3000-től, de a Vodánál is van hasonló bónusz. (Bár ahogy most nézem, ez az új tarifával pont nem megy.)
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Ugyanezt csinálták régen is, pl vitamax city-vel. Jó olcsón nyitott, aztán szépen megemelték sunyi módon.Én örülök hogy megszabadultam végre tőlük, sunyi szemét banda, simán átsorolnak értesítés nélkül is másik díjcsomagba.
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
Dexar007
veterán
válasz Oliverda #5074 üzenetére
Nem figyeltel. Net+ csomagnal sokkal jobb bonuszok vannak: [link]
3000Ft---500mb , 5000Ft - 1GB
Erre irtam,az "ingyen" netet. Mivel minden honapban szepen feltoltogetsz 3000ft-okat,ev vegere lesz 36 ezer a szamlan,es folyamatos 500 mega adatkereted. Aztan pedig szepen veszel belole autopalya matricat,vagy vonatjegyet,vagy levasarolod. Igaz,ennek is van valamennyi koltsege,altalaban ilyen 200ft körüli dijakat szamolnak fel mobilos vasarlasra. Persze ha nem autozol,nem vonatozol,akkor at kell gondolni.
Give me your cum,bull!
-
600700
senior tag
Van egy Blue-s kartyam de kuka lesz. Vitamax Tuti 19Ft perc barhova es sms is idoszaki dij nelkul.
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
ericssonfan2
tag
Azért a Blue-féle korlátlan lassított net szerintem sokakat megtart... engem pl igen.
Főleg havi 90 forintért[ Szerkesztve ]
"A music lover listens to music with his sound system. An audiophile listens to his sound system with music."
-
mokalade
tag
válasz Oliverda #5088 üzenetére
Ok. Úgy vettem, hogy a csak a 19Ft-os Tutira érted, hogy nem megy vele, pedig már egyikkel sem megy.
Ha a cimboráknak, családnak is Blue van, akkor el lehet vele lenni.
1500ft 45 percre elég bármilyen irányba + ha ki tudod használni a Blue irányba a 33 ingyen percet, akkor 1500ft-ból 78 percet tudtál lebeszélni, ami kb. 19Ft/perc... hogyhogy nem :-) -
g0dl
addikt
A net miatt ( ár + lassítás elvágás helyett) nekem még jobban megéri a blue, gsm-en alig beszélek, sms-t meg direkt kerülöm.
Viszont a voda lépésének egy másik aspektusára hívnám fel a figyelmet. Ezzel elismerték ( tudom itt is sírtak az érdekeltek, hogy már alig tudnak megélni), hogy az általánosan használt 50 Ft/perc körüli árakat csak a kapzsiságuk igazolja, és sima lenyúlás. Ennyit a verseny árszabályozó szerepéről ( ez is gyakori mantra) ,hogy az adó miatt ilyen drága nálunk a mobil, és persze szó sincs itt árkartellről.
-
törölt tag
Azért mielőtt fejvesztve mentek a Vodafonhoz szólnék hogy én onnan jöttem nem olyan régen és a Telekom hálózat sokkal jobb, az utóbbi időben a Vodafonnál rengeteg problémám volt a hanghívás minőségével és a net stabilságával is. A hangforgalmat sokszor az érthetetlenségig agyontömörítik, a netet meg rendesek priorizálják, akad, szakad a voip, a Spotify és a Digionline is. Itt meg semmi ilyen probléma nem volt az elmúlt két hónapban.
-
Oliverda
félisten
válasz Dluinet #5093 üzenetére
Ez már tényleg hülyeség. Egyrészt a VOIP nem igazi, másrészt 2003 óta vagyok Vodafone-os (bár már nem sokáig) és nem tapasztaltam ilyesmit. A 4G és 3G lefedettség viszont valóban lehetne jobb.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
nagyúr
válasz Oliverda #5094 üzenetére
A vodánál jobb 3G lefedettség? Na az a hülyeség.
A voda kimaxolta a 3G tornyokat.Az meg, hogy munkahelyi telefonnal úgy halljuk egymást, mintha Dellmont szolgáltatását használnák, na az nem kamu, hanem kínos. De a többi szolgáltató sem különb.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Apollyon
Korrektor
A minap átléptem a kemény 33MB-os forgalmi keretet, és lelassítottak 32kbps -re. Úgy látom teljesen vállalható ez a sebesség legalábbis Telegramra bőven elég, BKK infó-hoz sem rossz, sőt, még a ph-t is lehet vele böngészgetni opera minin keresztül. Nem is értem, minek ide 4G
Apropó vodafon: a három nagy szolgáltató közül talán a voda a legszarabb, 6 évig voltam náluk. Anno, amikor csökkentették az áfát 25-ről 20%-ra, nem történt semmi, de amikor visszarakták 20-ról 25-re, akkor a percdíjakat megemelték. Ja és nem is küldtek róla értesítőt, mármint sms-t, meg abszolút semmit sem, hogy változik az ászf vagy akármi, onnan tudtam meg hogy mégis megemelték a percdíjakat, hogy hamarabb lemerült az egyenlegem mint kellett volna... a reklám sms-ek (vegyél ilyen meg olyan xart) bezzeg jöttek. Na ekkor lett elegem a vodából. Ok, ez már 7 éve volt, de gondolom azóta sem épp szeretetszolgálat. Ez a 19 ft-os percdíjas csomag meg nem tűnik annyira nagy ajánlatnak.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Sayuar
senior tag
válasz Apollyon #5096 üzenetére
"Ez a 19 ft-os percdíjas csomag meg nem tűnik annyira nagy ajánlatnak."
A telenoros 40-hez, vagy a bluemobilos 33-hoz képest ez 21 illetve 14 Ft-tal olcsóbb.
De a 2 Ft-os (áfa miatti) emelést megérezted és e miatt a "a voda a legszarabb"Hát jó...legyen igazad
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Nem a két forint miatt, hanem az elv miatt, hogy ennyire egyoldalú, enyhén szólva sem épp ügyfélcentrikus a hozzáállás. Ha ennyire kapzsik, hát legyen, de legalább szóljanak róla. Ez viszont egyenlő volt egy arconköpéssel. Ha szerinted ez így teljesen rendben van, arra nem tudok mit mondani
Igen, a 19Ft jobb mint a 33, de a mobilnetjük miatt viszont abszolút nem alternatíva.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Oliverda #5099 üzenetére
Az, hogy csökken az áfa, nem történik semmi, majd visszaemelik az áfát a kiindulópontra, de ezzel ellentétben az eredeti állapothoz képest megemelkedtek a percdíjak, mindenféle értesítés nélkül. Reklám sms, az bezzeg van. Ez a nem épp ügyfélcentrikus. Ezen mit nem értesz?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...