- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Blue Mobile
Aktív témák
-
SztiviVander
őstag
az attól függ hogy számhordozol vagy csak egy új sim kártya kell.
ha másik szolgáltatótól hordozol akkor igaz az amit cenzor írt, akkor lehet email-ban intézni és ki is küldik a meglévő számodhoz a blue-s simet.
de ha csak új sim kell új számmal akkor a helyes válaszok a kérdéseidre:
1. igen
2. nem lehet[ Szerkesztve ]
-
cenzor
tag
válasz SztiviVander #4751 üzenetére
Akkor elnézést a félreinformálásért, eddig csak hordozással lett bluemobile-os simem.
-
norbiv8
tag
Ez csak nekem új?
"*2016.08.01. és 2016.10.31. közötti iskolakezdési ajánlatunk keretében a blue net plusz adat díjcsomag első időszaki díja 1290 Ft helyett 0 Ft. Az ajánlat azon blue mobile előfizetők számára érhető el, akiknek az aktiválást megelőző 90 napban nem volt aktív blue nem plusz adat díjcsomagjuk. "
///°°\\\
-
ArNick
tag
Ha a blue net extrát megrendelem a 30 napos időszak utolsó napjaiban egy olyan netcsomaghoz, amin ki van kapcsolva az automatikus megújítás, akkor a blue net extra megrendelésétől számított 30 napig lesz még netem, vagy csak addig, míg az eredeti, alapként szolgáló netcsomag le nem jár?
Mert az oké, hogy a blue net extrát csak másik netcsomagra lehet rendelni, de a 30 napos érvényesség alatt használni is végig csak azzal együtt lehet? Erre nem találtam sem a honlapon, sem az ÁSZF-ben számomra egyértelmű utalást.
"A blue net extra eseti forgalombővítő szolgáltatás kizárólag blue net, blue net plusz és blue net XXL (2.1.3.1. pont) adat díjcsomagok mellett vehető igénybe. "
Vehető igénybe... Na, most ezzel mit szerettek volna mondani? Gondolom azt, ami kevésbé jó az ügyfélnek.
[ Szerkesztve ]
-
Nestor16
senior tag
Üdv, Dávid
-
SztiviVander
őstag
az extra csomagnak külön számolja a 30 napot.
hogy akkor mi van ha a rendes netcsomag megújítását lemondod (vagy nincs elég egyenleg), az extra 500MB meg elfogy mondjuk 2 hét alatt. nem tudom olyankor vajon él-e az extra 30 napjából hátralévő időben a lassított net vagy csak simán kikapcsolják. ha tippelni kéne akkor utóbbira.
a "vehető igénybe" részen nem tudom mi nem érthető, azt akarják mondani hogy ez nem egy önálló netcsomag mint a többi. -
ArNick
tag
válasz SztiviVander #4760 üzenetére
Igen, valami ilyesmire gondoltam.
Kérdésem tehát arra vonatkozott, hogy ezalatt a 30 nap érvényesség alatt végig kell-e mellette másik aktív netcsomagnak is lennie, vagy elég, ha csak megrendeléskor van. Ez az ami számomra nem egyértelmű.
A "vehető igénybe" résznél erre gondoltam:
"vehető igénybe" = igényelhető, vagy "vehető igénybe" = felhasználható? -
-
ArNick
tag
válasz hodostamas #4762 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
McLaca
őstag
válasz István89 #4765 üzenetére
Azért tűntek el, mert váltani rájuk nem lehet az új csomagokból, és amíg aktív egy új csomag, csak átváltás lenne lehetséges, ezért csak azokat (a többi újat) mutatja, amikre lehet.
Nekem sem mutatja a régieket, de sejtésem szerint amikor az lejár és kikapcsolják (lemondtam a megújulást), utána ismét meg fognak jelenni, elvégre net nélküli előfizetésen megrendelhetők, csak váltani nem lehet rájuk.
Telefonon biztos működni fognak a régiek is, ezt már többen megerősítették.Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
McLaca
őstag
Lejárt a szerkesztési idő.
Felhívtam a 1777-et, ott is mondja, hogy a váltás nem lehetséges és kéri az aktuális csomag kikapcsolását. Tehát lemondás és megszűnés után működnie kell a régieknek.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
István89
tag
-
SztiviVander
őstag
azok a régiek (33/133/333 MB-os csomagok és a 90Ft-os akció) hivatalosan már réges rég megszüntek. az csak egy mázli hogy ennyire töketlenek a T-nél (vagy ennyire nem foglalkoznak vele) és aki még nem váltott újabb csomagra annak még az online felületen is látszott, illetve hogy telefonon az automatán keresztül még mindig lehet rendelni. de arra ne nagyon számíts hogy majd a webes felületre is visszatérnek
[ Szerkesztve ]
-
McLaca
őstag
válasz SztiviVander #4769 üzenetére
És mire alapozod azt, hogy megszűntek?
Mert az ÁSZF szerint élnek és virulnak, továbbra is rendelhetők, egyetlen korlátozás, hogy azokra nem lehet váltani új csomagokból.
Az IVR-ban sem mondták volna fel, hogy mondd le az újat, hogy megrendelhesd a régit, ha megszűnt volna...
Soha nem is jelent meg olyan ÁSZF módosítás, amiben megszűnést, lezárást említettek volna.Üdv!
-
otps
aktív tag
(Elég szörnyű az új Blue honlap. Hol van pl. a beléptetés?)
Lehet vendég módban egyenleget tölteni? Hol? Most nem tudok bejelentkezni, kizárt a rendszerből.
Lehet-e 3500-nál kisebb összeggel egy évre feltölteni? Hol? Múltkor volt 2500-as opció is.
-
otps
aktív tag
válasz bopeti98 #4774 üzenetére
Mondjuk logikus, hogy ha a főoldalon van Egyenlegfeltöltés és Online Ügyfélszolgálat menüpont is, ne az Egyenlegfeltöltésre klikkoljak. Ok, ráklikkoltam az Online Ügyfélszolgálatra, azt mondja, lépjek be, de mondtam, hogy nem tudok belépni, guest checkoutolni akartam, vagy hívd ajándékfeltöltésnek. A Blue akar pénzt keresni, vagy hogyhogy nem enged ilyet?
-
McLaca
őstag
Nem kell
Régiről újra válthatsz, a megrendelés napján lép életbe az új csomag, de a régiből fennmaradt részt felhasználhatod annak érvényességi idejéig.
Csak az újról régire váltáshoz kell lemondani az újat - és megvárni, míg ki is kapcsolják.Üdv!
-
ledgeri
nagyúr
válasz bopeti98 #4776 üzenetére
Én is köszönöm! ezen a felületen állítható be, hogy ha a kikapcsolt telót hívják, akkor bekapcsoláskor jön az özenet... ez jó.. hiányoltam is!
Viszont ez az 5 darab számos jelszó... a telenornál 7 volt... ÉS NEM LEHET TÖBB... yeah, adatbiztonság..
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
borgian
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem én is egy blue-s SIM-et. Az lenne a kérdésem, hogy az aktiváló kód, amit levélben küldenek, az nektek mennyi idő alatt érkezett meg?
Köszi előre is! -
Sayuar
senior tag
üdv,
ha számhordozásom volt, akkor annak ugy nincs aktiválókódos procedúrája?
-
otps
aktív tag
Off. A törzsközönséget érdekelheti: FreedomPop’s new SIM offers unlimited WhatsApp usage + 200MB data & 100 voice minutes completely free
-
bkgb
csendes tag
Sziasztok!
Egy márkaváltási tapasztalatot írnék le (Telekom Domino-ról Blue mobil-ra). Ma végre sikerült hosszas utánajárások után (ezt most nem részletezném, mert megérne egy misét) anyukámnak is Blue mobil-ra váltania Domino-ról. A lényeg, hogy a Domino kártyán maradt egyenleget átvezették a Blue mobil kezdő 600 Ft-os egyenlegéhez, tehát nem veszett el. Nem tudom más szolgáltatótól hozott szám esetén is működik-e ez, de "házon belül" (Telekom / Blue) már át tudják vezetni, ezt az ügyfélszolgálatos hölgy egy jogszabályra hivatkozva is elmondta telefonon megkérdezve.
-
Tressy
senior tag
Én Telenorrol jöttem át -11ft-os egyenleggel szerencsére nem kötöttek bele, simán ment a számhordozás
-
pagica63
újonc
Nyomógombos telefonon hogy kell beállítani a hívásátirányítást?
-
Tressy
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest