- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt_64
senior tag
-
TeeJay
félisten
válasz enginev3.0 #44753 üzenetére
Akkor ezt jelzem majd guthub-on. Ezt leszámítva hogy muzsikál sok ezer torrent alatt? proci és RAM használat?
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
enginev3.0
félisten
-
zsolt_64
senior tag
válasz enginev3.0 #44755 üzenetére
44752 bejegyzésemet csekkold, nekem megoldotta 1024 MiB
[ Szerkesztve ]
-
zsolt_64
senior tag
válasz TeeJay #44754 üzenetére
Hehe rájöttem:
Phisical memory (RAM) usage régebben a tesztváltozatokban %-os volt , és én 10% állítottam be.
Szűz installkor most 512Mib az érték, gondolom memória függő.
Viszont már észrevettem korábban is hogy a fájlkészlet mérete szűz installkor 5000
ez iszonyatosan sok 50 is elég volna 40 volt a korábbi verziókban , gondolom megcsúszott a programozó keze. Jelezzed !! -
TeeJay
félisten
válasz enginev3.0 #44755 üzenetére
Szerintem aki sokat tölt és gyors nettel az maradjon még libtorrent 1.2.x verzión
sokat fognak még javítani a libtorrent 2.x-en én addig azt elengedem
qt6-on is fog sok javítás érkezni azzal sem foglalkozok4.4.2 RC1.2 qt5 tökéletesen fut
speciálisban ha úgy érzed Phisical memory (RAM) usage limitet engedd 1024MiB-ig bár alap 512-vel sem szabad gondnak lenniMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
zsolt_64
senior tag
válasz TeeJay #44758 üzenetére
Megnéztem a libtorrent 2.0 viselkedését:
Még mindig benne van a kisgömböc effektus. Habár a ram_usage-et nem lépi túl, de még mindig addig nem ír ki lemezre amíg el nem éri a memória limitet.
Ha lassú letöltésre állítod a nagyméretű torrentet akkor képes percekig szívni magát a memóriába, és hozzá se nyúl a lemezhez. Hogy ez mitől jó azt nem értem... Érdekesség hogy ha ebben a "felszívott" állapotban nyomsz 1 szünetet a torrentre, akkor mint az őrült kezdi kiírni lemezre, és ezzel együtt csökken a memóriafoglalás.Qt5 vs Qt6 ez alatt a rövid tesztidő alatt nem vettem észre különbséget.
Update: 1.2 alatt ez a Phisical memory (RAM) usage nem világos, ebbe bele kell érteni a nem OS chahe használatot is ? Lehet hogy ez egy globális Limit ? ... na majd kipróbálom, én is átállok qbt5/lib1.2 re
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
-
zsolt_64
senior tag
apropó ez [link] megvan ? (qb portable mode)
-
headhunter
addikt
"...Mivel legalább 8 hete nem jártál az oldalon és/vagy túllépted a maximálisan megengedhető hit'n'runolható hónapok számát (0 hónapon keresztül nem töltöttél vissza), ezért fiókodat felfüggesztettük. Amennyiben szeretnéd újraaktiválni azt, kérjük válassz az alábbi lehetséges opciók közül egyet. Az aktiválás mellé az általad választott prémium csomag előnyeit is élvezheted. Megértésed köszönjük!..."
-
norba69
senior tag
válasz headhunter #44762 üzenetére
Mi a kérdés?
Még mobiltelefonról sem tudtál ránézni 8 hétig az oldalra,vagy mi történt.
Előzetes letartóztatás? Lélegeztetőgép? Antarktiszi kirándulás net nélkül?[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz norba69 #44763 üzenetére
Vannak ettől még jobb kifogások is
Behalt a vinyó, leégett a táp, nem volt befizetve a netszámla, bizisten többet ilyen nem lesz légyszi légyszi staff állítsa neki vissza 12éves reg és már 1TB-ot seedelt és milyen értékes tag ő az oldal számára
8hétig mégsem sikerült oda nézniMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Geth
veterán
Ez melyik oldal? Valamelyik hulladék?
-
ggg666
őstag
-
valakky
aktív tag
inkább itt sírj, ez igazából nem ncore topik.
[link]
mondjuk értelme ott se lesz, max sajtreszelővel rejszolsz arrafelé is ezügyben. -
enginev3.0
félisten
Felraktam 2048mib-re a ram használatot, így jóval gyorsabban indul bármelyik verzió
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
TeeJay
félisten
válasz enginev3.0 #44769 üzenetére
Zsír én is kipróbálom 1024MiB-en is csak 600 MB körül jelzi feladatkezelő igaz nekem lemez cache auto mód mert SSD esetén nincs szükség nagyon arra
-
Dragon3000
veterán
válasz headhunter #44771 üzenetére
Akkor két lehetőséged van, vagy másik oldalt használsz vagy előfizetsz prémiumra. Ahogy nézem elég régóta követed ezt a topikot, így biztos, hogy találkoztál már ezzel a 8 hete nem léptem be és így jártam.....
-
ggg666
őstag
válasz Dragon3000 #44772 üzenetére
Erre most ne haragudjatok meg, maszkos hülyeség jut eszembe. Az áruházban a maszk használata kötelező! Most meg irogatnák, hogy nem akarnak beengedni maszk nélkül!!!!!
WTF! Tudom hülye példa volt, de kb. erről van szó!!! -
amargo
addikt
válasz TeeJay #44745 üzenetére
Qt a framework (cross platformot támogat c++ nyelven), amiben írták, és abból van 5 és 6-os verzió.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
LionW
tag
válasz Dragon3000 #44772 üzenetére
Régen még nem 8 hét volt az ha jól emlékszem, nem értem miért vitték le ennyire...
Aki csak ritkán használja annak szerintem nem érdemes előfizetni prémiumra, mivel csak egy nyűg lesz hogy 8 hetente fel kell néznie az oldalra, és megint ki fogják rakni úgyis ha elfelejti. Magyar tartalmakra vannak gyengébb elvárású oldalak, külföldi tartalomra meg van elég sok alternatíva. -
Dragon3000
veterán
3 éve már biztos 8 hét. Sokszor ment itt a sírás, sőt az oldalon is többször volt hírben, hogy 8 hetente be kell lépni. Aki rendszeresen követi itt a topicot, nem egyszer találkozhatott ezzel. Aki meg olyan ritkán használja az oldalt, hogy 8 hét is mindig eltelnie, annak szüksége sincs rá. Ha mégis és nem tud belépni 8 hét alatt, annak marad a prémium, mert annak ideje alatt ezzel nem kell foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
-
Sal Borghese
csendes tag
Sziasztok!
Másodlagos kliensnek szeretném beállítani a Deluge 1.3.11-et. Az elsődleges Qbit.
Okok: crosseeding IPT-TD iletve bizonyos oldalak nem preferálják a a Qbitet: CG, Tleech stb. Inkább külföldi oldalakon lehet ezzel a problémával találkozni. Mivel vannak olyanok, amelyekre nem olyan egyszerű bekerülni, inkább nem kockáztatok. A fentebb nevezett oldalak fórumain az utorrenthez kínálnak inkább beállításokat.
kb 150 torrent menne róla.
Milyen beállításokat javasolnátok ehhez a klienshez?
Beállítások között nincs opció arra, hogy a rendszerrel együtt induljon. Megoldottam beraktam a Windowssal együtt induló file-ok közé.
Milyen pluginokat telepítsek?Próbálkoztam utorrent 2.2.1-el, de volt vele pár problémám (bizonyos torrenteket megállítottam a gép későbbi újraindításánál mind a 150 torrentet indította. Nem mentette el azokat, amelyeket megállítottam. Többször eljátszotta. Nem csoportosítja a trackereket automatikusan. Címkézni persze lehet.150 torrentnél annyira nem jó ötlet. Letöltéskor kiírta a feltöltés sebességét is pár kb/s-ot, de 1 byte-ot sem töltött fel, persze nem meglepő hiszen nem is töltött tőlem senki.Ez utóbbi kevésbé zavaró).
Köszönöm
-
TeeJay
félisten
válasz Sal Borghese #44778 üzenetére
Amelyik oldal a qBittorrentet nem preferálja az kb. zárjon is be...
Degenerált vezetés meg menjen fagyit kapálni vietnam-ba
Gondolom a fostos uTorrent-et bezzeg elfogadják
Ma cseréltem egyik srácnak routert, panaszkodott hogy uTorrent nem megy, benéztem és már képembe tolta hogy vegyem meg a pro verziót... na mondom anyád, uninstall és ment is fel a qBittorrent és gyönyörűen töltött neki 80megabájttal 2,5" notebook HDD-re laptoponMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Kekmen
senior tag
válasz Sal Borghese #44778 üzenetére
Delugre-re az itconfig plugint tedd föl, más nem igazán kell. Ott vannak előre beállított profilok is, de szerintem defaultal is jól működik. Mivel a utorrentből windowsos környezetre következtetek, nem tudom neked biztosra mondani, hogy ott lehet-e és hogy zajlik a plugin telepítés. Linux alapon van egy *.egg file és azt adod hozzá.
TeeJay: Ismerjük már a sablon választ: Tedd föl a
legfrissebb4.3.9 qBittorrentet és minden megjavul, mert nálad az jól működik. Most már legalább az is kiderült, hogy ahol ezt nem preferálják, ott hülye a vezetés és zárjon be.
Mondjuk valószínűleg valami oka van, hogy így döntöttek, pl egyedi trackert használnak és nem jól működik együtt vele."Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
MODERÁTOR
-
TeeJay
félisten
válasz Intruder2k5 #44783 üzenetére
Tudom de vicces volt hogy leírta két klienst kell futtasson mert az elsődleges qBittorrent-et pár oldalon nem szeretik Erre csak ezt lehet reagálni hogy vicces oldal az és kukáznám. egyből
-
valakky
aktív tag
mikor feltettem az ide belinkelt beta qbit kliens, akkor talán 3 oldal dobta a kapcsolatot, de nem önmagában a qbit, hanem szerintem csak az ismeretlen és egyelőre nem engedélyezett verziószám alapján.
de ehhez emlékeim szerint az is kellett, hogy anno vmelyik verziónak volt jelentés problémája a trackerek felé
mondjuk szórakoznom is azért kellett ezzel, mert friss telepítésű win-en rögtön előjött a máig megoldatlan zombi processe (ez is folyamatos oda-vissza cserélgetés telepítés nélkül is csak 2-3 bezárásig oldotta meg). bissztoss az volt a probléma, hogy nem elsőnek tettem fel a szent qbitet.
mondjuk több okból is legyalultam végül azt a win verziót.
de egyébként előjött nálam anno 1-2 éves, stabil win-en is, mindenféle változtatás nélkül, úgy kellett visszakukáznom rá a legrégebbi macrium mentésem, hogy ne kapjak idegbajt végre a qbit miatt.
semmi sem lehet tökéletes, a qbit se. ettől függetlenül szerintem azért az egyik legjobb kliens, tudásban és nyűgökben a win-re. nálam.[ Szerkesztve ]
-
valakky
aktív tag
válasz valakky #44787 üzenetére
amit kifelejtettem, hogy azért jelenleg a 4.3.9 verziónál már kicsit erősnek tartom a j3455-ön a procihasználatot, ami ha nincs letöltés is kb. 20% környéke, úgy, hogy a feltöltés 650 kbit-re van korlátozva, aktív felöltésnek nem nagyon láttam még 5-nél több torrentet, és szálak is elég korlátozottak. glob. max kapcs: 100, torr. max kapcs: 20, glob. max felt. szál: 8, torrentenkénti meg 4.
-
Sal Borghese
csendes tag
válasz Dragon3000 #44786 üzenetére
Köszönöm, aki megértette a problémát illetve segíteni próbált. Még mindig várok ötleteket.
Egyébként direkt meg volt vastagítva, hogy nem a Qbittel van problémám. Hiszen vissza olvastam. Csomó korábbi HSZ található a Qbit beállítások témában. Deluge valahogy mostoha gyerek valószínű azért mert alapvetően nem Win-re készült, bár van ilyen platformra változata. Kicsit úgy tűnik nekem is hogy ez a topik hangadó hozzászólói nem nyitottak más kliensekre. A topik címe nem ezt sugallja.
Persze láttam szerencsére nyitott gondolkodású hozzászólókat is.
Nekem Win10-re kellene jelenleg.A Deluge mögött is ahogy látom az oldalukon egy komoly fejlesztő csapat van, nem gondolom hogy rossz lenne. Az első 3 kliensbe mindenképpen beleférne véleményem szerint. (Qbit, Deluge, Transmission). Egyébként szerethetünk bizonyos klienseket. Ha nem tartom be az adott oldal szabályait könnyen az IRC találhatom magam. Bár az is igaz, hogy ha a HDB-n ezzel már nem kellene próbálkozni úgy se állítják vissza. Ez utóbbin szerencsére van Qbit.
Az hogy a CG szar és dobjuk ki megjegyzés tényleg inkább a kabaréba való. . Nem rossz oldal, aki nem a legfrissebb filmeket keresi.
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz Sal Borghese #44789 üzenetére
deluge ugyanúgy libtorrent-en fut mint qBittorrent csak jóval ritkábban fejlesztik és nem tud annyit mint a qBittorrent ami mindig kapja a legfrissebb libtorrent-et plusz a libtorrent fejlesztője és a qbittorrent fejlesztők github-on kommunikálnak oda vissza, és jelzik mindkét github-on egymásnak a hibákat, ötleteket, felvetéseket
[link] changelogja, láthatod volt olyan mikor 2,5évig semmi fejlesztés nem jött
ha jól látom már ott is libtorrent 2.x-en fut az új kiadás és kétlem hogy van mód arra amit qbittorrent github-on kisírjak hogy új release-ből legyen libtorrent 1.2.x és 2.x-en futó verzió is[ Szerkesztve ]
-
zsolt_64
senior tag
válasz TeeJay #44790 üzenetére
Na csak kijön valami ebből az értelmetlen adok_kapok_savazás_beszólogatás-ból. Szóval ha a Deluge is libtorrent 2 őt használ , akkor megtesztelem hogy ott is van-e kisgömböc effektus(memóriazabálás) ami ugye a legfőbb akadálya a bevezetésnek.
Ha meg még a két fejlesztő csapat kommunikál az még jobb. -
őstag
Mindenki nyugodjon le és használjatok Transmission-t!!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest