Új hozzászólás Aktív témák
-
huan
őstag
Sziasztok
RSS-sel töltök le leginkább, amik szüneteltetve kerülnek a kliensbe, azért, mert a mérete döntene, hogy letöltöm-e vagy sem. Azt viszont csak az elindítása után látni, mert a legtöbb rss nem tartalmazza a tartalom méretét. Qbittorrentben be lehet állítani azt, hogy a letöltés indítása után azonnal leálljon? Ekkor letöltődne a mérete és leállna, hogy eldönthessem letöltöm-e. Más klienssel lehet ilyet?
Köszi -
tobias40
veterán
Utóbbi napokban vettem észre hogy az rss-ben beállított torrenteket nem tölti le a qbit hanem piros felkiáltó jellel megáll már az elején.Synolgy 220+ ban van dockerbe beállítva minden,eddig jól működött semmit nem állítottam el.
A vinyón van még hely és ha kézzel adom hozzá a torrentet akkor letölti.
Qbitot már újra indítottam de semmi.Ha az újra ellenőrzést választom akkor sem jó. -
mgTerminator
veterán
Aki használ qbittorrent remote alkalmazást, annak nem lassú mostanában? Nekem 1365 torrent van bent jelenleg és elég nehezen jön be, ha be is jön, megnyitok egy torrent adatlapot és az is csak teker teker...
-
Imi1981
veterán
válasz mgTerminator #44554 üzenetére
Nekem gyorsan működik de nekem csak 400 torrent van a qbittorrentben. Qbittorrent remote vagy qbittorrent controllert használod? A remote a jobb.
-
Dragon3000
veterán
válasz mgTerminator #44554 üzenetére
1200 torrent mellett, a qbittorrent remote és a controller is gyorsan reagál.
-
mgTerminator
veterán
válasz Dragon3000 #44556 üzenetére
Nekem csak remote van, érdekes hogy most fürgébb mint tegnap volt, pedig ugyan úgy mobilnetről nézem. Mostanában be szokott lassulni azt hittem a torrent mennyiség miatt...
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Valami tortent az qbittel?
Ma azt irta ki, hogy nem sikerult hasznalni a portot, mert a szoftvercsatornahoz a hozzaferesi engedelyeket megserto modon tortent hozzáférés. Nem vagyok natolva, portnyitas beallitva. Eddig minden ment jol. -
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #44559 üzenetére
Portchekker closed, de ip mindenhol stimmel, natolas leellenorizve szolgaltatonal.
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #44560 üzenetére
Ujrainditottam a gepet, routert es mar oke.
-
immer
csendes tag
Sziasztok. Arra van lehetőség, hogy qbittel, külön meghajtón lévő torrenteket kezeljek? Magyarul 4 HDD, egy qbit. Vagy fűzzem össze a meghajtókat. Köszi.
-
fcc
aktív tag
Helló!
Eddig ha rányomtam a letöltés gombra automatikusan megnyílt a torrent kliens. Most viszont a torrent fájlt akarja lementeni.
Mi állítódott el? uTorrent 2.2.1 w7. -
fcc
aktív tag
válasz Flowtation #44566 üzenetére
A w7-hez nem tudom társítani, eddig is az uTorrenthez volt társítva.
Valami nem f@sza. Eddig megynyitotta a torrent klienst a torrent fájlt meg elmentette a megadott könyvtárba. Most letölti a torrent fájl egy másik mappába, nem a megadott helyre, és után megnyitja a klienst. Ennyit sikerült elérnem. -
-
pinnacle
nagyúr
Mitől lehet az, hogy ilyen lassú a letöltés? DIGI Gigabit, NAT-ból kivéve. Ennyit bír a WD Purple? Semmi hibát nem jelez. Egy már tönkrement, kicserélték. Lehet nem jó torrentre?
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz pinnacle #44572 üzenetére
WD Purple-al nekem is volt ilyen problémám! Ha csak seedelt (és nem nagy sebességgel) akkor is 100%-on pörgött a hdd és akadt róla a lejátszás is (vagy be sem töltött). Formázás egy két napig oldotta csak meg a problémát. Amióta külső usb 3 hdd dokkolóban használom tökéletesen működik! A helyére a gépbe raktam egy Toshiba 2TB P300 - at és annak semmi problémája ott.
Szóval röviden tömören az USB 3 hdd dokkolóban jól működik a WD Purple ami gépben nem jól működött. Máig nem tudom az okát miért nem működött jól a gépben. -
Kekmen
senior tag
válasz pinnacle #44572 üzenetére
A purple vinyók elméletileg írásra vannak optimalizálva, mivel kamerarendszerbe szánták, ergo a letöltést kellene, hogy szeressék. Az más kérdés, hogy lineáris írás történik, vagy véletlenszerű. A helyedben kipróbálnám, hogy egyszerre csak 1 letöltést indítok.
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
pinnacle
nagyúr
válasz Imi1981 #44573 üzenetére
Köszi Imi1981, Kekmen! Lehet, hogy gépben tényleg csak ennyit tud. Ha csak egy letöltés van, akkor is 10MB/s a maximum. Az a furcsa, hogy van amikor nem is ír csak olvas. Egyébként milyen HDD ajánlott torrentre, Red?
-
-
Kekmen
senior tag
válasz pinnacle #44575 üzenetére
Azt azért kalkuláld bele, hogy ha közben aktívan seedelsz több dolgot, akkor az egyidejű írás/olvasás szintén megfekteti. Az sem mindegy mennyi szabad hely van rajta, mennyire töredezett...stb. Az optimális az lenne, ha szüneteltetnéd az összes torrentet, ránéznél eszközkezelőben, ha nincs írás-olvasás, akkor indulhat a letöltés. Csak egy és olyan, ahol van rendesen seeder és ki tudod használni a neted. Ha a hálózat rendben van, kétlem, hogy 10MB/s-et tudna az a vinyó.
Szerk.: És lehetőleg ne egy 50GB-os UHD fimmel teszteld, hanem egy 4-5 GB-os torrentel. Az elején, amíg felírja, lassú lehet.[ Szerkesztve ]
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
SRII
őstag
válasz TeeJay #44548 üzenetére
Szia! Most vagyok szabad, megnéztem de én nem tudtam megoldani amit írtál, hiába csináltam bármit is, nekem nem sikerült több klienst futtatni , így ez bebizonyosodott nem értek hozzá...ha leírnád részeltessen mit hova így talán megérteném mit is csináltam rosszul...ilyent még nem csináltam
Most jelenleg stabilan működik, de tovább nem terhelem!
Jelenleg a processzorból 3-6% kér
A memóriából pedig 500-620Mb(580-620 ra akkor megy fel mikor több -4-8 torrentet szednek tőlem nagyobb sebességgel, ez igen csak remek fogyasztás annak ellenére hogy 17.927 torrentet futtatok!
A hdd-k 9-15% mennek.
Ezért nem váltok másik kliensre mert bár egyszerűbb lenne egy másikat feldobni minden vinyora de volt amelyik 200 torinál már lefagyott.
(érdekesség képen kipróbáltam más klieneseket több száz torrenttel : legújabb verziókat használtam ami elérhető a weboldalunkon: utorrent a bitcome és bitorrent pár száz torrentél már mindegyik 1100-1500Mb kért a memóriából és 8-11% kért a processzorból, csak leteszteltem kíváncsi voltam ! az utorrent jól bírta nem fagyott le de ette a memóriát)@ggg666 Amit a telekom adott hozzá valami sagecom (kisebb tornyocska) 2GB/s váltanák csak az alaplapom nem támogatja
[ Szerkesztve ]
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
Dragon3000
veterán
válasz energiezolee #44579 üzenetére
Vagy csak ki kellene deríteni, hogy miért terhelődik 100%-ra a hdd. Mennyi torrent aktív, ami az adott hdd-n van.... Nem szoktam korlátozni a torrentet és nagyon sok minden megy egyből hdd-re, és nem szokott gondom lenni a sebességgel.
-
pinnacle
nagyúr
válasz Flowtation #44582 üzenetére
qBittorrent 4.4.1. Szerintem valami beállítás gond lesz, nézzétek meg légy szíves, min kellene változtatni. Minden fájl helyének lefoglalása előre! be van kapcsolva. Mindent leállítottam, hogy csak 1 letöltés menjen. Eleinte jól megindul 50MB/s letöltés, viszont a lemez terhelés össze-vissza ugrál, majd beáll 100%-ra, innentől kezdve a letöltés leesik 1MB/s-re. Mintha valami túlcsordulna és nem bírná a beömlő adatmennyiséget. ASUS 65P routernek meg se kottyan. Lehet a HDD kezd behalni, vagy remélhetőleg inkább beállítás probléma.
[ Szerkesztve ]
-
Flowtation
őstag
válasz pinnacle #44583 üzenetére
ha 4.4.1 akkor lehet, hogy ez a baj. 4.3.9-en (illetve 4.4.1 előtt) is volt ilyen problémád? Mert azt mondják a kollégák, hogy a 4.4.1-nek memóriakezelési problémái vannak, nem tudom, hogy ennek lehet-e köze hozzá, de esetleg egy próbát megér, hogy visszatedd a régebbi verziót.
[ Szerkesztve ]
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
Dragon3000
veterán
válasz pinnacle #44583 üzenetére
Minden fájl helyének lefoglalása előre! be van kapcsolva.
Ez feleslegesen terheli a hdd-t, amíg nem foglalja le a megfelelő méretett. Pl töltesz egy 50GB-os torrentet, akkor 50GB-ot lefoglal a kliens a hdd-ből, amivel terheli is azt. Na meg ahogy írták a 4.4.1 nem hibátlan, válts vissza a 4.3.9-re, hátha ez is gondot okoz. -
pinnacle
nagyúr
válasz Flowtation #44584 üzenetére
Köszi Flowtation, Dragon3000! Lehet ez volt a probléma. Feltettem a 4.3.9-et, alig akart elindulni a letöltés, végül 5MB/s-nél nem ment feljebb, de legalább nem terhelte a rendszert. Kipróbáltam SSD-re 18-20MB/s-el ment. Belső és külső WD Reden szintén 18-20MB-s. Gondoltam 1,5 év után megint tönkrement a Purple. Azért még egyszer kipróbáltam. Érdekes módon most ez is 18-20MB-re ment fel a kezdeti 1MB/s-ről, később 40-50MB/s-t is tudott. Igaz lehetne 2x ennyi is, de nekem ez már elég. Esetleg az összefoglalóban lévő értékeken, nekem is ez van beállítva, melyiken érdemes változtatni?
Globális szálak száma: 300
Torrentenként: 50
Globális feltöltési szálak: 150
Torrentenként feltöltés: 30[ Szerkesztve ]
-
petrus
újonc
Sziasztok! Légy szíves segítsetek! Valamit frissült a Windows és a firefox és most nem a qBittorent nyitja meg a torrent linkeket, hanem a Firefox és letölti. v4.4.1. qBittorentem van és sok sok éve torrentezek. De most fogalmam sincs, hogy mi történt. el nem állítottam semmit. Délelőtt még jó volt, este meg erre a rémképre ébredtem. Tud valaki segíteni. Köszönöm.
Vigyázok a cuccaimra a feltüntetett árért én is megvenném.
-
pinnacle
nagyúr
válasz petrus #44587 üzenetére
Torrent fájlon, jobb egér gomb, társítás. qBit legyen beállítva. Fentebb azt javasolták, váltsak vissza a 4.3.9-re. Nekem jobb lett utána.
[ Szerkesztve ]
-
petrus
újonc
válasz pinnacle #44588 üzenetére
Szia! Köszi hogy válaszolsz. Az rendben is van, a beállítással. Jobbal rákkantintok és társításra (ismét) és felugrik a belátóablak. Különbem nem. Csak fogja és letölti és én csak akkor tudom felsorakoztatni a torrentbe, ha hagyom, hogy előtte letöltse. Különben nem is tudom tölteni.
-
petrus
újonc
-
petrus
újonc
Sziasztok! Légy szíves segítsetek! Valamit frissült a Windows és a firefox és most nem a qBittorent nyitja meg a torrent linkeket, hanem a Firefox és letölti. v4.4.1. qBittorentem van és sok sok éve torrentezek. De most fogalmam sincs, hogy mi történt. el nem állítottam semmit. Délelőtt még jó volt, este meg erre a rémképre ébredtem. Tud valaki segíteni. Köszönöm.
Vissza raktam a 4.3.9-et és töröltem a 4.4.1-et. Még mindig ugyan úgy. Nem tölti be a torrentbe, letölti a firefox a letöltési mappába és meg kell nyitni a letöltési mappát és úgy betölteni a terrentbe.
-
petrus
újonc
válasz pinnacle #44592 üzenetére
Siker!!!! Köszi szépen nagyon hálás vagyok. A firefox volt a ludas. Windovs, firefox és a torrent is egy azon nap frissített. Nagyon elakadtam. Talán egyszer én is tudok segíteni neked, pinnacle Köszi és jó szelet az éter tengerén!
-
SunMount3r
nagyúr
Ebből sem lesz már soha semmi? Nem látják, hogy mennyien kérik/kérték eddig és mióta már? Mennyibe kerülne ezt megcsinálni?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest