- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
veterán
Nem írtam semmilyen kikapcsolásról, de a pagefile mindenkinél más, ki mit szeret, valaki auton hagyja valaki nagyon minimálisat állít be, valaki annyit, mint a ram, van aki meg dupla annyit.... ezért szoktam pagefile nélkül írni. De ő azt állította, hogy csak a windows frissen 22GB és ez szépen felhízik 30ig is akár, miközben nekem a nason a programokkal csak 20GB míg az asztalin a friss telepítés minden programmal csak 22GB és nem csak a rendszer. A nason a telepítés óta kb semmi hízás nem történt.
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Utorrentet mennyire biztonságos most használni?
Jelen pillanatban a 3.5.5 build 45311 van.
A reklámok egyáltalán nem zavarnak. -
Cs1csó
félisten
válasz Kezdő vagyok #30652 üzenetére
Értelmetlen a kérdés, a Qbittorrent-ből van natív 64 bites verzió, teljesen ingyenes, átlátható fejlesztésekkel, de ha szívatni akarod magad akkor használd az μTorrent akármelyik verzióját.
-
Cs1csó
félisten
válasz Kezdő vagyok #30654 üzenetére
Értem a kérdést, nem tudom most épp azon kívül:
- hogy folyton reklámozza a PRO-t hogy fizess elő rá
- hogy nincs érdemi fejlesztés
- hogy nincs natív 64 bites verzió
- hogy pár korábbi verzió már kompromittálódott
- hogy van tökéletes alternatívamiért kell még ezen rágódni? Windows 10-re a legajánlottabb a Qbittorrent. Windows 7-en még el lehet bohóckodni a μTorrent 2.2.1-es verziójával más oprendszeren pedig van számos alternatíva.
-
TeeJay
félisten
válasz Kezdő vagyok #30652 üzenetére
az a baj nem csak reklám van hanem fut a kliens mellett egy finom utorrentie.exe folyamat is...
meg elég tré mikor néztem SSD-re hogy tölt nagyon gáz volt
eszi a procit és SSD-re sem gyorsMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz Cs1csó #30657 üzenetére
értelmes ember már váltott qbittorrentre vagy bármi másra
ahogy utorrent átváltott "fizess elő pro verzióra"
meg vagon reklám meg bitcoin miner finomságok úgy hogy nem is jeleztékazóta már csak az használ utorrente-et aki lusta váltani
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz Cs1csó #30659 üzenetére
tudnék mesélni naponta mennyi levél jön ami nem erről tanúskodik
nagyon sokan szívnak vele de akkor se váltanának pedig már elértük azt is hogy a mikrotorrent magon le lett véve a támogatott kliensek listájáról
az összes verzió mert a 2.2.1 jó lenne de régi és már nem való win10 alá
az új meg azért mert tele van reklámmal szeméttel meg bármikor jöhet megint finom bitcoin miner ha úgy van kedvükMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Aurig@
őstag
válasz TeeJay #30660 üzenetére
Ettől függetlenül, hogy le van véve a támogatott kliensek közül, még rengetegen fogják továbbra is használni! Ugyanis, sokan /és jogosan/ gondolják, hogy az éveken át hibátlanul használt uTorrent, mitől lenne hirtelen egyik napról másikra rossz?!
<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
SunMount3r
nagyúr
Azért van amit a Bittorrent (meg lehet más kliensek is) jobban csinál. Ott a part file kezelés automatikus, ha törölni akarsz egy file-t, a Qbit meg beteszi az egészet az Unwanted mappába, hiába kellene belőle csak mondjuk a 10-ed e. Manuálisan kell mindig utána törölni és recheck-oltatni.
-
Cs1csó
félisten
válasz Aurig@ #30661 üzenetére
TeeJay leírta de pontosítanék, a te esetedben ha Windows 10-et használsz az ok: AZ IDŐ
A 2.2.1-es utorrent 2011-es, amit Windows 7-re írtak. Az idő telik, egyre újabb hardverek 6-12 magos processzorok, a Windows 10 már kb. a 8. build-nél jár, előbb utóbb nem fog rendesen futni, 1-2 magot fog nagyon leterhelni stb. egyre több inkompatibilitási gond lesz.
-
TeeJay
félisten
válasz SunMount3r #30664 üzenetére
én úgy tudom hogy utorrent csak elrejti de az is tölt le a nem kívánt fájlokból szeleteket
vagy ugyanarról beszélünk mikor van egy 50gigás torrent amiben van 50fájl és te csak 2-t akarsz belőle tölteni?Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
enginev3.0
félisten
Megvan a kisgép, be is állt a sorba
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
TeeJay
félisten
válasz Cs1csó #30665 üzenetére
utorrent 2.x verzió 2010elején indult el a 2.2.1 annak javításai
win7 volt még csak akkor, win8.0 és win8.1 jött azóta meg vagon win10 kiadás már
lassan 10éves kliens lesz, nincs értelme használni akkori fejlesztésekkel ma már csak hátrányban van az ember3.0-tól meg felvásárolták és azóta meg csak látod tele van reklámmal hülyeséggel
meg vedd meg a pro verziót abban nincs reklám...
qbittorrent meg jön hamarosan a 4.2.0 kiadással ami alatt már az új libtorrent lesz
a mostani alpha 1 még az 1.1.13 libtorrentet futtatja mert volt gondjuk az átállássalszóval töretlenül fejlődik előre így már magon sem volt értelme támogatni a mikrotorrentet
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Cs1csó
félisten
válasz TeeJay #30668 üzenetére
Igen, köszi a pontosítást akkor kb. még régebbi de szinte mindegy, bazi régi.
Nagyképű leszek, de aki ezt a fórumot aktívan olvassa attól elvárnám, hogy már rég túllépett az Utorrent akármelyik verzióján. Ha szerverre, linux alapon tölt akkor arra ott a sok spéci kliens Ktorrent Rtorrent stb. nem ismerek őket de asztali Windows 10 vonalon egyértelműen a Qbittorrent a nyerő.
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Aurig@ #30661 üzenetére
Jogosan gondolják, hogy nem rossz? Pedig az. Reklámokkal teli sz*r. Évek óta nem használtam, nem is fogom ezután sem. Nem egyik napról a másikra lett hulladék, hosszú évek kitartó munkájával cseszték egyre jobban szét.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
tibi14
tag
válasz TeeJay #30670 üzenetére
Átjöttem a milyen routert vegyek fórumból.
Azért vetttem az rt-ac57u-t, mert a gyári fast5655v2-vel ha seedelek -3-4óra elteltével elkezd akadni az ip tv.
És én hülye azt gondoltam, ha megveszem akkor mivel a csatlakozást az asus végezné megszünne az ip tv akadás.Es mivel elég ajánlott tipus, és nem akartam többet költenei ezért vettem. Azt gondoltam, hogy ha az asus végzi a csatlakozást és osztja a netet, a fast5655v2 meg az ip tv akkor jó lesz minden.De nem jött be, ugyan úgy akad az ip tv.Eddig 300/75 volt,most1000/1000 a net (Telekom)Most ki iktattam az asust
A fast5655v2 mit állítsak még, hogy ne akadjon az ip tv? Nem hiszem el, hogy csak nekem akaszttja meg az adást a seed?!
[ Szerkesztve ]
-
Kezdő vagyok
őstag
Köszönöm a válaszokat,magyarán szólva biztonságos az utorrent,de sokkal jobb a qBittorrent,mert jobban fejlesztik.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz Kezdő vagyok #30678 üzenetére
Nem csak azert jobb... hanem mert nincs tele minden szemet sz*rral.
-
tibi14
tag
válasz sfdrakex #30677 üzenetére
De mégis hova limitáljam már? Amikor a képek készültek, az összes kapcsolat maximuma 200volt, abból aktív összes kapcsolat 18 volt. A torrentenkénti maximum 75, abból a legaktívabb torrenten volt 2 kapcsolat.
A feltöltési sebesség is a gyakorlati sebesség felére van limitálva. -
MODERÁTOR
-
tibi14
tag
válasz Intruder2k5 #30684 üzenetére
Ez nekem is megfordult a fejemben.
Mégis mit kellene mondanom? Nem vagyok az a paranoiás, nem félek hogy megfigyelnek, lehalgatnak, de csak nem mondhatom, hogy naponta több száz gigát seedelekl, és közben akad a tv adás.[ Szerkesztve ]
-
tibi14
tag
válasz woodworm #30686 üzenetére
A torrents gépen kívül, 2beltéri az ip tv-nek, 1tablet, 1 okostelefon, 1 okos tv.
A gép állandóan be van kapcsolva, megy a torent, általában 1 tv megy mellete, meg néha a tableten youtube, vagy twitch.
A torrentes gépen kívül nem hiszem, hogy akkora adatforgalmat csinálna a többi cucc.Vagy már ez is sok lenne a sagemcom-nak? -
TeeJay
félisten
mostanában volt olyan levél hogy utorrent esetén semmit sem sikerült letölteni a delikvensnek
teamvieweren segítettem neki, semmit nem csináltam csak utorrent legyalul qbittorrent felnyom
és láss csodát az meg töltött mint a huzat és seedelt isés csak ma 3 ilyen levelet is kaptam úgyhogy elképzelhető hogy valami tűzfal vagy vírusírtó elkezdte a mikrotorrentet zárni és emiatt páraknál gondja van
még nem tudom mi a rejtély oka de meglepő volt hogy qbittorrent ugyanúgy ment
pedig sem portnyitás sem NAT kivétel nem volt csak egy szimpla torrent kliens csereMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
-
MODERÁTOR
-
SunMount3r
nagyúr
válasz TeeJay #30666 üzenetére
Arról beszélek inkább, hogy amikor van egy 10 file-os torrent amiből leszedek 1-et, akkor miután azt kiszedem a Qbit-ben, akkor nem törli le, hanem teljes méretében berakja az Unwanted mappába és ott is hagyja. Ezt mindig manuálisan kell törölni, majd Recheck-et tolni. A gond akkor van, ha mondjuk több file is le van töltve és csak az egyiket törlöm, akkor is végi kell ezt játszani és akkor már a Recheck-elés nem olyan mókás a többi file miatt, mert eltart egy darabig. A Bit-ben, meg csak a part file-t kellett törölni és recheck-eltetni sem kellett (ha jól emlékszem).
-
Aurig@
őstag
válasz SunMount3r #30694 üzenetére
Nekem ilyen soha sincs. Az eltávolítandó torrenre jobb klikk, torrent törlése és kipipálom, hogy a merevlemezről is törölje. Ekkor mindent lekap, semmit sem hagy, vagy helyez át máshova.
<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
magyarzoltan
tag
Sziasztok
Próbáltam vissza olvasni de nem találtam megoldást a problémámra.
Transmissiont használok Server 2019 alatt. Nem a klienst helyi munkamenetben hanem a daemon fut local processként és erre web-en vagy remote GUI-val csatlakozom. Namost, történt egy szerver csere és hétvégén kapott egy clean installt az új vas és ide ment fel ez a kombináció. Minden ugyan úgy van beállítva mint már évek óta. Ugye az erőforrással nincs gond -> nagyjából végtelen mennyiségű ram és cpu teljesítmény áll rendelkezésre , az adatok írása pedig egy dedikált hw SAS RAID0 tömbre történik tehát sebesség itt is van bőven.
Transmission beállítások
max global connect 1000
max connect \ torrent 50
write cache 4096 mb
max dl slot : 5db
max upload : végtelen -> 0
net elérés: 1gbit van neki kiosztva ez ugye ~125mb/s amit a raid röhögve tud még randomban is nemhogy szekvenciálisban ( mondjuk azt hogy torrentnél mi jön azt sosem lehet tudni )portok stb nyitva ahogyan kell
Namost, a hiba jelenség, elkezd tölteni, megy egy darabig, write cache szépen dolgozik ahogy kell 1,8-3,5GB között szokott lenni. Majd random leáll az egész cucc, rohadt hektikusan érhető el a daemon remote gui-n keresztül, néha ír valamit a lemezre, néha tölt valamit, cache mérete változik néha ~1-200kbps-el megindul néha meg 20-30MB-al, viszont innentől mindig ezt csinálja -> tehát nem javul meg mint pl cash telíltődés után stb.
Ötlete valakinek mi okozhatja? Köszi előre is
-
F34R
nagyúr
válasz magyarzoltan #30697 üzenetére
Ennyi cache szerintem folosleges.... probald meg 1024-re levenni, inkabb irjon a lemezre mint hogy ezt csinalja...
-
tibi14
tag
válasz TeeJay #30691 üzenetére
Bejelentettem hibára. Kicsit értetlenkededett a szerelő, hogy akadhat a tv ha netezek. Mondtam neki hogy file megosztó alkalmazás közben van gond. Azt mondta az nem a hálózat hibája. Holnap jönnek azt letesztelik remélem nem valami 1 szálon futó teszt lesz, mert akkor nem hiszem hogy gond lenne, és még a kiszállát is fizethetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest