- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
amit észrevettem még hogy kevésbé töredezik 64k-ra formázás után
de még pár nap teszt, eddig jól megyMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
pn4hvq
senior tag
válasz TeeJay #31953 üzenetére
"amit észrevettem még hogy kevésbé töredezik 64k-ra formázás után"
Persze, mert a HDD kevesebb, de nagyobb méretű (torrent hasonlattal élve) szeletekre van darabolva. Viszont ha csak 1kb-os file-okat tárolsz a 64-kra formázott hdd-n, akkor minden 1kbyte-os file esetén 63kb "elveszik", mert a legkisebb méretű file is 64kb-ot fog foglalni. -
SunMount3r
nagyúr
No, reggel 6 óta csekkolgatom és eddig úgy tűnik helyre jöttek a tracker-ek, legalábbis egyszer sem kaptam rajta, hogy megint bezuhantak volna. Persze csak 2-3 nap múlva lehet igazán felsóhajtani. Szóval rejtély mi okozhatta, tán a szolgáltatónál volt valami, vagy jött egy Norton frissítés és helyrerakta (legalábbis remélem).
-
enginev3.0
félisten
válasz TeeJay #31943 üzenetére
Nekem is 64en van az összes hdd
Fentebb nincs értelme vinni (pedig a logika azt diktálja hogy van, mivel 2MB foglalási egység esetén az apró fájlokat is 2MB-nak írja ki, így kevesebb szektort kell írni / olvasni mintha 64re van formázva) de az igazság az hogy semmit nem javít a nagyobb foglalási egység
Szóval a 64 a király
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
TeeJay
félisten
segítsetek picit egy apró kérdésben
utorrent, deluge, transmission, meg a többi kliensben megnézitek nekem ha beraktok egy legalább 1-2GB-os fájlt azt automata módon hány szeletre osztja és milyen szeletmérettel operál?
annyit tudok hogy qBittorrent átlag 4-5ezer szeletet szeret inkább, uTorrent 1-2-3ezer szeletre lövi be, a többit még sosem használtam és érdekelne mi az átlag
én úgy gondolom hogy 1GB felett lazán mehet a 2-4-8MB-os szeletméret hiszen felesleges 4-5ezer szeletre osztani egy torrentet, csak töredezett lesz HDD-re töltve meg megfogja vele a HDD-t is.
4MB-on látványosan gyorsabb és kevésbé töredezik, de néztem most hétvégén 16MB-al készültet az a legjobb csak ugye legtöbb kliensben van auto mód és ott x-y szeletmennyiséghez lövi be a szeletméretetMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
-
enginev3.0
félisten
Elvágtak valami optika kábelt így elég nagy területen nincs félénk semmi Telekom szolgáltatás
-
F34R
nagyúr
válasz enginev3.0 #31966 üzenetére
No torrent, no life.
-
MODERÁTOR
-
sfdrakex
nagyúr
-
enginev3.0
félisten
válasz Intruder2k5 #31970 üzenetére
Sajnos nem, annyira nem vagyok extrém, de a helyezésem szépen visszaesett 8.ra
-
norba69
senior tag
válasz enginev3.0 #31966 üzenetére
Sajnos nálam is érződött, csak a digivel seedeltem.
Vissza is estem napi 3.-ról 4.-re -
TeeJay
félisten
válasz Intruder2k5 #31970 üzenetére
főleg mikor pár "szagértő" benyögi hogy xyz szolgáltatónak van 10-20gigabitje BIX-en akkor 20user kifekteti a BIX portot
ezen szoktam könnyesen röhögni 1órát mindig
DIGI-nek van 40gigabit tehát 40darab gigás user és vége a portnak
ja hogy a DIGI hálózatán belüli forgalom BIX-en nem látszik
ja hogy nagyobb szolgáltatók egymás közt kiépítettek kitudja hány 100 gigabitet
ja hogy külföldi forgalom sem látszik ottSzóval max az látszik ha a komplett ncore leáll 1napra
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MODERÁTOR
válasz TeeJay #31982 üzenetére
A matek már csak ilyen tudomány.
csicso82, az azért kicsit túlzó, de tényleg látszik. Csak emlékezetből mondom, de szerintem nagyságrendileg 10% körül lehet a csökkenés olyankor.
szerk.:
Visszakeresve ezt találtam a topikban [link], plusz ennek a régi cikknek a linkjét. [link]
"A budapesti adatcserélő központ, a BIX statisztikái szerint délután fél egykor hirtelen megzuhant a magyar internet adatforgalma, és fél óra alatt a szokásos, másodpercenkénti 90 gigabitről 75-re esett vissza."[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Intruder2k5 #31984 üzenetére
Köszi, de csak egy oldallal számolva?
-
addikt
Ha az nc0re mutat egy torrentre 1.5gb feltöltést, de a qBit szerint meg 1.3tb-ot toltam fel, akkor azzal mit lehet csinálni?
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
enginev3.0
félisten
válasz Cs1csó #31988 üzenetére
Ha leállítja a torrentet akkor soha nem fogja az ncore azt mutatni hogy ő abból 1.5TB-ot már feltöltött, mivel ha újra elindítja a torrentet akkor 0kb feltöltéssel kezd
Szóval vagy vár fél órát vagy 1 órát az indítástól kezdődően, vagy ha ez letelt (gondolom már le), akkor más a gond
-
woodworm
veterán
válasz enginev3.0 #31990 üzenetére
Ha késik a szerver meg tudom érteni, de siet? Ez inkább valami fals jelentés lehet.
Benéztem a mértékegységet. Ez akkora különbség, hogy nem egy jelentési időszak alatt ment fel, lehet várni, de már nem biztos, hogy elszámolódik.[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
-
MODERÁTOR
-
addikt
válasz Dragon3000 #31993 üzenetére
Nincs
(#31994) Intruder2k5: Eddig a profilomnál néztem ezt, most átmentem az aktivításhoz, ott az 1.3TB-ot mutatja
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
MODERÁTOR
-
TeeJay
félisten
válasz szpeti40 #31995 üzenetére
a kettő más más időben frissül azt figyeld meg...
valamint a profilon az utolsó indítás óta feltöltött mennyiség van, az aktivitás lapon meg az összes és ha teljesült az 1-es arány vagy a 48óra seedidő el is tűnik onnan.
qBittorrent 4.1.9 és 4.2.0 alpha és beta is jól számolMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Dragon3000
veterán
válasz szpeti40 #31995 üzenetére
Eddig a profilomnál néztem ezt, most átmentem az aktivításhoz, ott az 1.3TB-ot mutatja
Mert profilnál csak az utolsó indítástól írja, aktivitás részen meg a letöltéstől kezdve.
TeeJay
Az aktivitás részen az összes torrentre mész, akkor amiket még seedelsz, az 1-es arány vagy 48 óra múlva is látod.[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz Dragon3000 #31998 üzenetére
ez igaz csak ugye ha már nincs a sima aktivitás lapon akkor nincs is rá seedkötelezettség tehát ott már annyira nem lényeg hogy mennyit tolt fel
mi azt szoktuk mondani hogy mindig az aktivitás lapon van a friss és lényeges infó, a profil az mikor hogy frissül sajnosMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest