Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kem

    addikt

    válasz LLam #12509 üzenetére

    Szia,

    Koszonom a kimerito kommentet, amelyiket nem olvastam majd elolvasom delutan amikor lesz egy kis idom. Ugyan en nem nagyon informalodom magyar bloggerektol, de egy hosszabb kihagyassal 2011 ota foglalkozom a temaval. Mivel DevOps a melom igy a technologiat is ertem illetve a procedurakat, meg a fejlesztok oldalarol is el tudom kepzelni a dilemmakat.

    En e helyedben azoknak a fejlesztoknak a bejegyzeseit is olvasnam, akik anno Satoshival dolgoztak a BTC elinditasan. Illetve a fejlesztok zenzurazatlan thredejeit. Oket nem erdekli, hogy a piac hogyan megy a gephazban robotolok utan,; akik viszik a hatukon az egeszet. Osszeszedek kesobb en is par linket, most nem tudok sajnos anyi idot szanni a kommentre, az elozo 2 heti kb 100 ora alatt amit erre forditottam eleg nagy mennyisegu tartalmon ragtam at magam.

    Lenne egy gyors kerdesem nekem is. Ti mire szamitotok a kb. 6 es fel ora mulva levo Bitcoin Cash Fork piaci befolyasarol? A difficulty innentol kezdve maximum 2, de minimum 0.5 naponta hozza igazodik az elozo ~144block ota eltelt idohoz. Szerintem utana ismet megfordul a mostani felfele ivelo BTC grafikon.

    Udv!
    kem

    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák