Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stratova

    veterán

    válasz Mahrenburg #66347 üzenetére

    Nagyságos Igazgató Úr, hosszabb neve lett mint az első verzió, így teljesen jogos a reklamáció :DDD

    Amennyit DonSasss az utóbbi években felesleges hardvervásárlásra költött, abból hány darab Aston Martint vehetett volna?

    Felmerül a kérdés, mekkora méretarányú Astonokban gondolkodunk.

    Azt csiripelik a pingvinek Don Sass, a PC leépítése után egyben szolidabb kivitelű főnöki autó beszerzésével bízta meg az Igazgató Urat. :Y

    CJ4567 aka tojáshéj a hátsón kismacs ej-ej rossz lenne egy kilapított macska képét látni egy olasz étterem mellett.
    Don Sass Jelen tudásunk szerint eddig minden oké, igaz kis cseles volt, mutogatós bácsi már tuti nem lesz. Több mint 5 hónapig gondolták UH-n, hogy lány lesz ill.később nem mutatta magát. Viszont legutóbb állítólag félreérthetetlenül szembesítette asszonkámat, hogy bizony nem babaházat veszünk majd neki és gyanús, hogy 2 gyereke lesz, ha apa magának is vesz majd távirányítós autót, meg technic legót, (a duplóval is elleszek átmenetileg :DDD ) természetesen a gyermek finom motorikai érzékének fejlesztése érdekében. :D Szóval nagyon úgy néz ki, hogy fiút várunk.
    Haveromat, aki a 1,5 éves unokahúgomnak akarta megtanítani a hajrá Fradit, pedig kénytelen leszek meggyanúsítani telepatikus képességek alkalmazásával, mivel ma VIII-be menet, a Zöld-fehér stadion mellett elhaladva kezdett focizni a pocakban a kicsi. Gyanús-nagyon gyanús! Kár, hogy az apját annyira érdekli a futball, mint egy burda magazin (nem, nem szoktam kötögetni).
    Mackosajt Ha valóban így alakul gratulálok! Sok energiát kívánok hozzá.

    Jó éjt!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák