- E-book olvasók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
Röpke 30 perc történése:
Ma nagyon hülyék közlekednek az úton...
1. Defenzív módon, ahogy nyílik a kanyarodó sáv, én már a szándékot is előre jelezve sorolok jobbra, a "marharépa" majdnem összetöri a kocsim bal elejét, mert index és meggyőződés nélkül sorol jobbra.
2. Ugyanez a "marharépa", amikor mellette vagyok a belső sávban, húzza befelé...
3. Pirul a lámpa, nincs előttem senki, de a belsőből úgy gondolja egy másik "marharépa", hogy ő már pedig sávot vált, és hirtelen átrántja a sávomba, taposom a féket, ő meg mutogat, hogy bocsi... persze zöldre váltákor meg bealudt... grat.
4. Haladok a belsőben, szélsőben mellettem szintén halad a sor. Balra kanyarodó sávban kb. harmadik helyen álló szőke pitsa gondol egyet, és a szitroen szakszót kirántja a belsőbe, szerencsére pont csak annyira, hogy egy hirtelen mozdulattal el tudom kerülni az ütközést, és a szélső sávban szerencsére szélen haladtak. Mögöttem haladó meg is állt, én is lassítottam, néztem, szakszó eleje egyben, semmi zaj nem volt, akkor gurulunk lassan... látom indul a szakszó, jön mellém... pitsa egyenesen néz előre, esőben, napszemüvegben... rezzenéstelen arccal... kapja be... a hosszú szőke haját a fogaskerék és legyen kopasz...
Hát komolyan, nem tudom, az utolsó esetnél mi vigyázott rám és a TR-re, de úgy tűnik, a sors is egyben szeretné tartani.
Fenti elrettentő példák meg autó helyett vezessenek inkább háztartást, vagy áramot...http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzleti Laptopok 29.990Ft-tól! Dobozban, ÁFA-s számlával!
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
- HP EliteBook 840 G5, 14" FHD IPS 120Hz!, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 2GB AMD VGA, SZÉPSÉGHIBÁ
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest