Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yeffy

    veterán

    válasz addamka #19188 üzenetére

    pontosan, ezt ugatom már egy ideje :D
    úgy all inkluzíve az egész hszre :D

    Sokkoló: ja, emlékszem erre a cikkre, pár hónapja én linkeltem ide :))
    bár az is elég bizarr szitu, de ott kapásból megbukik az ügye (és ezt egy, a tc-n és a ph-n is jelen lévő, BMW-nél dolgozó magyar mérnök (!) is megerősítette), hogy a kocsiban volt egy ilyen tuningbox, vagy mi a szar. hiába AC Schnitzer, aki a bimmer egyik legközelebbi "moddolócége", hiába bömbihez való, sehol nem volt nyoma a gép adásvételijében, kézikönyvben, stb.
    emiatt kapásból szerintem nem is él a garancia, mert utólag piszkálva lett, a gyártó által nem jóváhagyott (vagy legalább is nem volt róla ofisöl dokumentáció) módosítás volt az autón. így, bár sajnálatos, de jogilag szerintem áll amit a magyar bömbi mond. az más kérdés, hogy ajánlottak tán némi kedvezményt egy új motorra.

    szóval, bár elég fájó nekem ilyet látni bimmerrel, ezt a tagot nem tudom annyira sajnálni. főleg, amilyen stílussal magyarázott.

    a kalapácsos ökörhöz: de miért siklasz el állandóan afelett a részlet felett, hogy a BMW Italia "felajánlott neki egy ingyenes kuplung- meg tudjaatököm mi (tán lendkerék) cserét?" igen, lehetne több is, de azért több, mint a semmi. nem védem egyik céget sem, nem tulajdonom, s nem is fizetnek, de azért ezt nem árt szintén figyelembe venni... :U

    "... azt a választ kapta, hogy éljen vele"
    jó pár videót láttam az E60 M5, ill. E63 M6-ról, mindkettőben ugyanaz az 5,7-es V10-es szívó moci van egykuplungos 6 gangos SMG automatával, ha azzal kérték, és fura, de mindegyiken rángat, meg csattog. tc-s, meg akármilyen videókon látható/hallható. ezen mondjuk mindig csodálkoztam, hogy miért ilyenre tervezték. mennyit bír ez vajon. szóval itt szintén "megállja" a helyét ez a kijelentés, még ha kicsit arcpirítónak is tűnik...

    de mindegy, tovább nem filózok ezen, pláne mivel lassan aludnom kell, holnap meg nehéz hetem lesz.
    szar dolgo ez, hogy mindegyik "prémium" márka ennyire fososodik el. de ez sajna az élet minden területén így van... :(

    [ Szerkesztve ]

    Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Új hozzászólás Aktív témák