Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stratova

    veterán

    válasz HSM #138338 üzenetére

    Nálunk a hisztire, korábban az elterelés mostanában a várakozás volt a technika csak párszor jött be a nem látom, hová tűnt ez a gyerek, mert ő sem hülye.
    De ahogy írtam, ettől még hajrá HA a megfelelő pár és nála is a hajlandóság megvan erre és tudjátok konzekvensen kezelni (ha fáradt vagy hajlamosabb lehetsz, olyasmit megengedni amit amúgy vagy a párod nem). Vagy éppen a játékvásárlásban az egy dolog, hogy ha sajnos éppen mesét néz és van benne eg tobna reklámblokk akkor minden 2. kéne, ezt átugorjuk. De ilyenkor páromnák beindul a vezérhangya, hogy megnézze mi mennyi és lehetne-e. Legalább most már használtab vadászik. De aztán megint vele is megbeszélni, hogy ez már tényleg nem kell... Na az fárasztó, nekünk és főleg a gyerektársaságnak úgyis jobban örül mint még egy játéknak. (Szerintem az ő korában nekem a két tesómmal együtt volt ennyi játékom, csak nekem van két testvérem is). Máskor nem olyan rossz ez a skill, mert testvéreimmel már megbeszéli melyik unokatesónak mi kéne én meg ránézek rendben lesz-e. Csak ez a vásárlási láz..
    Tegnap 20:30-pörgött, bohóckodott (na ezt sajnos tőlem vette) a huligán, lufival és kislabdával focizott velünk a szobában és imádta (mi meg őt). Régen erre mondtuk, hogy nesze neked Gisher-Price, amikor a gyerek még egy petpalackkal is eljátszana, HA játszol vele.
    Az a vidám vigyorgó kis pofi és a sok nevetés is megéri.

    Norbi :D lehet, nekem pl egy film/sorozat sem érne már annyit, hogy 2-3-ig várjak rá. Inkább az alvás, aztán csodálkozom, hogy kidob az ágy 5:30-6-kor.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák