Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dkess

    őstag

    válasz Robi BALBOA #15016 üzenetére

    Örülök, hogy összejött a dolog. Amennyiben jól sejtem, akkor a videókban részletezett metódus volt a nyerő.

    Indításként rövid felvezető: [link]

    A dolog ennél sokkal bonyolultabb persze. A lényeg a játékban egyfelől a hangulat - amennyiben kezdetben borzalmas stat -jaid lennének avagy sokszor lőnének, akkor ez önmagában ne vegye a kedvedet. Ajánlom legyen Teamspeak és/vagy Discord - teljesen más élmény többedmagaddal játszani mivel a hatékonysághoz illetve játékélményhez sokat hozzáad és tanulni is lehet.

    Kezdetben ajánlom "menj az árral" (tömeggel) a legelején és figyelj. Mivel nálam ezt megelőzően a BF 1942 volt pár LAN erejéig - így én is killcam -ból tanultam a játékot (engem kezdetektől fullámákkal rak össze a játék mindig). A 9 pályát (+1 a Firestorm módban) ismerd meg először támadó/védő oldalról járd körbe minél több irányból.

    Minden kaszt alapfegyvere ki van maxolva - pl. Assault Sturmgewehr 1-5 vagy a Support -nál a KE7. Ezt a két kasztot is javaslom kezdésnek - a többit, ha már lesz valamennyi pályaismeret illetve rutin. Ezekkel valamint fegyverválasztással lehet variálni, de javaslom ezekkel kezdj. A gadget -ek (gránátok egyebek) használatát az első pillanattól kezdve próbáld használni - rendkívül hasznosak.

    Játsz a kasztodnak megfelelően és objective -re (adott játékmód) - nemcsak azért, mert akkor kapod a legkevesebb anyázást, hanem azért, mert Te is így fogod élvezni.

    Az időközben felmerülő kérdéseidre jó eséllyel volt már válasz illetve megoldás - kereséssel könnyű rátalálni. Természetesen az itteni közösség is segítőkész.

    Amilyen módokkal én játszok (lehet, ha az elején nem a Breakthrough -ra kattintok, akkor máshogy lenne):

    Egyedül: Breakthrough
    Baráttal/ismerőssel: Conquest
    Firestorm mód (Battle Royale): csak Duo (egy hétvégét volt) illetve squad

    Időszakos módok jók - érdemes kipróbálni, ha lesznek. Nekem nagy kedvenc volt a 'Rush' - ez is mondjuk leginkább ismerősökkel adja ki magát igazán (pont mint a 'Squad conquest' és nálam a sima 'Conquest' is).

Új hozzászólás Aktív témák