Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Lehet volt már róla szó, de mi a különbség a boltban kapható normál és limitált kiadású BC2 között?
Let the Zone take me if I am.
-
kutga
nagyúr
Közben megtaláltam...
Gondolkozom én is a játék megvételén, az aláírásomban szereplő konfigon vajon élvetheztően fog futni?
Eddig COD4-eztem, főleg single-ben, azzal nem volt gondom sebesség téren, de az mégis egy 2007-es játék.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Egész jól lement az ára a játéknak (2,5k egyes helyeken) úgy döntöttem én is beruházok egyre, ha megtetszik lehet a BF3-at is megveszem majd.
MW2 nem jött be igazán a folytonos lag és cheaterek miatt, meg hogy nincs rendes dedikált szerver támogatás.
-
kutga
nagyúr
Milyen peccseket kell feltennem online játékhoz?
És hol találom őket.
-
kutga
nagyúr
Én most fullon próbáltam 1xAA-val és 4xAF-fel, így olyan 45-60 fps körül megy az én konfigomon, van amikor kissé visszább esik, de 30 alá nem megy single-ben.
Multiban talán jobb a helyzet, bár azt nem sokat toltam még, benéztem egy szerverre de csak kapkodtam a fejem, majd megszokom az irányítást single-ben.
Amúgy ha HBAO-t kikapcsolom, sokat dob az fps-en de akkor úgy néz ki a játék mint a BF2.
-
kutga
nagyúr
válasz hibavissza #30852 üzenetére
Online authenticationre katt a telepítés végén.
Mondjuk ha lemezen veszek játékot az az első hogy otthon csinálok róla egy biztonsági másolatot és onnantól nem használom a lemezt, a legtöbb játék a másolt lemezt is elfogadja ha jól csinálom meg a másolást, BC2-t pont nem próbáltam mert az online aktivációval nem kell bent lenni sehogy sem a lemeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest