Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • madgie

    titán

    válasz Def26 #19946 üzenetére

    Tényleg, azzal szeretnek a népek mostanában bézrépelni, szomorú :(
    Olyankor jó, ha csipával vagyok, mert rendszerint a házak közé dobatják le magukat (előző B M-Com), mert el akarnak bújni, hogy ráspawnoljon a többi jómunkásember, oszt menjen a fraggyűjtés. Oda kő vágni egy Motion Mine-t, és gyorsan megkeresni/kinyírni.

    Szerk: egyébként nem értem, miért kell az Apache-ból kiugrálni, ha egy normális pilóta mellett vagy, akkor azon a részen tarolni lehet lövészként.

    Def26: ne is mondd, nekem mindig viszket a tenyere ma konzol után, mivel a PC-t szinte már csak a BC2 miatt kapcsolom be (meg hogy a WDTV-nek belökjem, melyik torrentet szedje :D), a VGA-m árából meg majdnem kijönne egy új konzol (a tévé meg ugye jóóó nagy, meg most kapott egy bika Onkyo/JBL 5.1-et). Szóval, ne, ne csináld, még a végén tényleg konzolt veszek (anno "konzolos" voltam, még a Sega Megadrive - Playstation 1 időintervallumban) :D

    gabipaci: akkor nemtom, miért rejtőzködnek! Azt hittem a spawn miatt. Mondjuk találkoztam ott már több csókával is ,az meg bajos volna spawn nélkül, esetleg akkor, ha a pilóta is kiugrott. Mindegy, akkor nincs spawn, kösz a kiigazítást, bevallom, még nem próbáltam, azért nem tudom :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák