- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen monitort vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most harcoltam a legpofátlanabb csalóval squad-al. Megöltek vagy 20-szor, mire rájöttem hogy csalnak.
A fickók láthatatlanok a pályán, csak a fegyverük látszik, amikor futnak. De ha pl a fűben lapulnak, nem is lehet észrevenni őket. Csak akkor jelenik meg a testük, amikor lőnek a fegyverrel, utána megint csak a fegyver látszik, a katona nem.Jelentettem mindegyiket részletes leírással, de minek... az elmúl években vagy hetven csalót vettem videóra és a mai napig játszik mindegyik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azt elfelejtettem előbb, hogy nem is a pályára spawnoltak, hanem kívülre a piros mezőbe és onnan futottak be.
-
Macka
veterán
Sziasztok!
Mivel a hétvégén ingyenesen játszható, gondoltam teszek egy próbát.
Az egy dolog, hogy 10p perc után bezárt a teljes játék, viszont hogy bf v után ultra beállításokkal is ennyire ronda egy valami, az nekem elfogadhatatlan. -
sixpak
nagyúr
Igen, 2 lépés hátra, de legalább 2x a hardverigénye.
De van aki nem látja, ezt is megértem, én is szemüvegben tolom.
A vegetáció valóban bámulatos, le a kalappal, de a belső terek Half Life 2 szint (egyik kedvenc játékom, mielőtt valaki lekurvaanyáz ).https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
fornettisuti
veterán
-
addikt
Nekem is az első perctől az volt a véleményem, ami a mai napig nem változott, hogy a grafika legó szerű, mesterkélt hatást kelt több helyen. A 8 évvel ezelőtti BF 4-ben, vegyük példának a Zavod pályát, ott a pálya központi elemét képező lepukkadt üzemcsarnok, annak rozsdás elemeivel, kitört ablakival, szerelőaknáival, olyan valós hatást keltettek, hogy ott még én a fáradt olaj szagát is érezni véltem.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
sixpak
nagyúr
válasz fornettisuti #8662 üzenetére
A mozgásuk néha fura, de a fű/fák/bokrok kinézetére azt hiszem nem lehet panasz, Orbitalon pl. fantasztikusan néz ki...kár, hogy 2 ilyen pálya van csak, a többi Counter Strike szint sajnos, a belterek pedig tényleg kritikán aluliak, igazából nem is szeretném minősíteni őket, egy 2 fős fejlesztőcsapat szebbet csinál egy garázsban, suli után.
Pendre: Zavod....szép idők voltak és igen, úgy ahogy mondod, olajszag mifaszom....
Most van műanyagszag.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
sixpak
nagyúr
Ezt most találtam, jó lesz.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz CptAdamica #8658 üzenetére
Van egy full fehér álcaruha. Az melyik karakteré?
-
Macka
veterán
Én egy sivatagi pályát próbáltam, sorry, nap nevét nem tudom, magas épületekkel. Ott vegetáció nem volt, csak pár toronyház, de azok szernyűen néztek ki, pedig ultra beállításokkal mentem.
Sajnos számomra ez a sorozat is lecsengett, annak idején a BF4 rengeteg órán keresztül lekötött, és imádtam.
BF1 nem az én világom volt, most ha van időm, az öttel játszom.
Ezért viszont én egy forintot nem áldozok.
Ez szubjektív vélemény, akinek tetszik, annak sok örömteli órát kívánok. -
-
törölt tag
Valaki tudja, miért van majdnem mindenhol, szinte fél áron a játék megjelenés után
-
fornettisuti
veterán
válasz #15779328 #8683 üzenetére
Vagy azért, mert már a loading screennél (hajós rész) folyamatosan kifagy?!
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
-
addikt
válasz IntelKiller7 #8687 üzenetére
Epic-en már féláron megy.
-34% és még van ilyen ünnepi kupon is (mindenkinek). Így 27 euró. 54-el indult a standard.
-----
Mondjuk ezt már ugyanígy láthattuk a BFV esetében is. Mondjuk az a launch se volt zökkenőmentes.
A free Steam hétvége... na az meglepő.De ha esetleg a F2P lenne a hosszútávú terv, akkor érthető. Februárig megveszi aki megveszi, utána meg átállnak az Apex-es vonalra. Minél több emberhez jusson el, hátha vesznek skineket.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
törölt tag
válasz IntelKiller7 #8687 üzenetére
Nem tudom hányas voltál matekból, de az origin 40%, az közel van a félárhoz, azaz helyén volta a szó, hogy "szinte" !
Most nézem, 7000 forintért vetted itt az aprón! Bort iszik és vizet prédikál!
[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
-
R3laX
addikt
Sokan? Azt ne . Az jó 1 Vs 1-nek .
Amúgy a motor fejlődött, csak a részletek maradtak le az előző részekhez képest. Persze akkor lehet még jobban terhelné a gépeket. Új pályákkal majd kárpótolnak reméljük . Nekem most a legrosszabb a havas Breakaway, bár azokat előző részekben sem szerettem.
[ Szerkesztve ]
-
KillBorn
senior tag
Nem szoktál még hozzá? Ez a két kérdés van a topikban: 1. Miért ennyibe kerül? Már az se jó ha "csak" ~16k, lehetne ez is 20k passzolna a drágán szart mentalitásba, akkor csak konstatálnánk, hogy ez is a mindennapi szokásos. De már az is gyanús ha "olcsó". Karácsonykor úgyis felfelé mennek az árak itthon, én még rátennék.
Miért ilyen szar? (Ja ezt úgy is tudod, te is toltod minden nap.)Érdekes mindig teli szervereken játtszunk. 128-ban és 64-ben is. Ja és hadd sírjak már azon, hogy mindig sírtok.
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
R3laX
addikt
válasz #15779328 #8681 üzenetére
Mert túl sokat adtak el, most már van lé . Majd karácsonykor előkerülnek a játékosok a fa alól , de addig ne húzzátok már le sok ember hangulatát. Legyenek rengetegen, nekem adja a 64/64=128 player, 4 Vs 4 meg a többiek arena shoot-er-hez illik. Ez a BF, a rengeteg player, amit senki más nem csinál meg, pont a hardveres korlátok miatt is.
Jó lövölde ez, én PL nem tudok mással nyomni, mert a COD nagyon távol van tőlem a Battle Royal-lal, grafikával, fizikával, meg hangulattal. Aphex megint egy üres doboz, mintha ott rohangálnál mérföldeket kevés player-rel egy körben, Quake Champions 4 éve early access egy hitreg hibás förtelem, ahol lokációtól függően van netcode lag-od... Halo nekem túl lassú, mintha lassított felvételt játszanál, inkább konzolos megoldás. Szóval nincs jobb multi jelenleg, legalábbis nekem, meg sztem még jó pár embernek.
Amúgy mindennel van gond manapság, nincs olyan multi, amit nem tépnének szét valamilyen oldalról.
-
R3laX
addikt
Én már nézegettem a Year 1 Pass árát, inkább az menjen majd le , mert a legolcsóbb helyen is 12000Ft+.
#8698Cshavez:
Látják, hogy van azért egy kör akiknek bejön. Népszerűsítés szimplán, tudják, hogy tönkre biztos nem fognak menni, mert tényleg rengetegen megvették. Szerintem rosszabb a híre, mint a game sajnos. Mondjuk rugdosni mindig könnyebb valamit, mint felvenni a földről .
Biztos a COD-ban is van egy kis oldschool feeling, de nálam meg az égett már ki az évek alatt. Nem köt le bármi már, de ez a sok player igen. Be positive .[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
R3laX
addikt
Amúgy ha AMD VGA-tok van a legújabb drivert ajánlom, mert a WHQL-lel engem is DirectX hibával kidobált. Igaz nálam van OC is, abból meg -10MHz GPU-t visszavettem. Van +20FPS is a WHQL-hez képest a 21.12.1-el. Legújabb driver-t használjátok, az a legjobb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest