- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz SkyS1gn #67172 üzenetére
Nem baj, csak felesleges időhúzás, jöhetnének közvetlenül a normál játékba is a frissítések, és akkor legalább nem kellene hónapokat várni a több száz megás/gigás csomagokra, hanem egy-két hetente jönne egy ~100 megás.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Enton
addikt
válasz SkyS1gn #67172 üzenetére
Biztos javították, én ősz óta semmi javítást nem láttam a játékhoz. Adják ki és akkor lesz értelme, de CTE-n belül a kutyát nem érdekli, én nem azzal szeretnék játszani hanem a rendes BF4-el.
Plusz ahogy Kovy is mondja. Nem baj ez csak legyen haszna is."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
Új hozzászólás Aktív témák
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest