-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
Amúgy lehet a Phenom II X4 széria első frissített példányai közé tartozik a 925 (a 920-125W utódja 95W-al), a 4 magosok közt is az alsó kategória, de nem rossz konfig ez még a DDR2 ellenére sem. Lehet gyengének tűnik de eddig mindenhol hozta amit elvártam tőle. Biztos van már jobb meg 3x gyorsabb, de nem mindig a proci dominál.
-
kriszpontaz
veterán
válasz devilinsid3 #5538 üzenetére
Így van, csak rosszul fogalmaztam .
-
kriszpontaz
veterán
válasz Bjørgersson #5638 üzenetére
Milyen mérnök leszel?
-
kriszpontaz
veterán
válasz Bjørgersson #5641 üzenetére
Akkor van egy jó pár év előnyöm mérnökként .
-
kriszpontaz
veterán
válasz SkyS1gn #5803 üzenetére
Tudod mire elég az Athlon64 X2? 8-10 FPS-re, egy HD7770 mellé Single Playerben! Pont hétvégén teszteltem, és mocsok mód CPU limit volt mert tök mindegy volt hogy FULL LOW-ban van vagy ULTRA beállításon, kőkemény ~10 FPS-t tudott magából kipréselni. Csak olyan helyeken volt vagy 30, ami akkora területű volt mint egy kerti budi. Ez BF3-ra igaz. Akkor a BF4-nél meg tudod nézni a játékot diafilmként.
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Ez sajna egy Only in BF4 videó. (Közben meg all day in BF3 de mindegy ). Az a szégyen hogy ezt egy népszerűsítő videóba be is teszik. Kapott is rendesen a csóka a kommentekben!
-
kriszpontaz
veterán
Szerintem a nagy többség aki most látja először a játékot ezekből a retard videókból fog példát venni hogy ha nem tud kilőni egy embert sem az lesz az első dolga hogy beszáll egy járműbe és az illető fejéhez b@ssza (már ha sikerül neki, mert rammelő jeteseket pl. AA-val előszeretettel szedtem ki én is mielőtt még belémcsapódtak volna).
-
kriszpontaz
veterán
Devilinsid3 egy HÓNAP büntin??? Aaaaaazigen!!!! Szép teljesítmény. Ebből sem lesz egyéni avatar .
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz Snip3r_HUN #7098 üzenetére
Úristen, azt hittem visszajött Devilinsid3!!!
Csak vicceltem, olvastam mindent, de köszi szépen az infót .
A BF4-et egyelőre nem veszem meg, mert másra kell a pénz, de egy gépfejlesztés után szerintem december/január környékén benevezek rá. Persze a Beta-t kitesztelem hogy viselkedik. -
kriszpontaz
veterán
Helyesbítek:
Angol nyelvre váltva a klienst X64 felirattal jelenik meg.
-
kriszpontaz
veterán
-
kriszpontaz
veterán
Jól látom hogy a PC Guru akció elérhetősége 2013. december 31.? Mert ha igen, baromira nem késtem el, de remélem nem emelnek árat vagy nyögik be hogy bocs, elfogyott.
-
kriszpontaz
veterán
válasz gali777 #7468 üzenetére
Ezen a VGA meg gépház meg autó OFF fotón csak te háborogsz, vagy Ati, nem tudom, de mint látod bármennyire is OFF volt mindenki rátudott, és átléptünk a témán. Értetlenkedünk mi lesz a betaban, és dumálunk. Miért fáj ez? Egérgörgő, továbbtekersz, csók a családnak. Most te szórod tele feleslegesen OFFal a topikot, így szerintem egál van.
Na most rám is rám lehet szállni . -
kriszpontaz
veterán
Még most sem tudom elképzelni hogy tudod nyomni a 6os csoportot pl. mozgás közben ha a felfelé kurzormozgatót nyomod. Az numerikus 0/INS, meg a többi még OK, de a DEL+HOME meg a többi????
Dejaris: játék közben a letöltéseket hanyagolni kell mert a pinged felugrik az egekbe.
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
A supportnál az ammo pack helyén (3as gomb) mi a fene ez a robbanótöltényes fegyó? Vagy az nem az?
-
kriszpontaz
veterán
Olyan emblémát gyártottam, beszartok .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest