-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
ch003067
addikt
Kicsit visszatértem a BF3-hoz, de akkora bugoat véltem felfedezni, hogy majdnem le is töröltem a gépről tegnap....
Caspian Border-en toltam, amcsi kezdőn, LAV-AD-vel.
Észrevettem, hogy ha az ellenség repcsije már füstöl, meg minden, akkor ellopja a mi repülőnket. a 3. alkalom után mondom akkor ennek itt vége. Odaálltam a repcsik mellé, mondom ha megint ellopja lelövöm...
Jött is, beszállt a repcsibe, elkezdem darálni, de semmi..... Pedig amikor beszélt, már akkor daráltam, de kb 0-át sebeztem rajta... Mondom oké, biztos én voltam a béna.
Teliraktam C4-el a repülőket, gondolván, hogy majd felrobbantom... Beszállt az ipse, nyomom a gombot, semmi. C4 felrobban, de a repülő megy tovább..... Itt lett elegem...
Mi az isten ez? Egyáltalán ez bug ? Mert ha nem, akkor ezt nagyon elkúrták a fejlesztők.... Tudtommal régen ez nem volt benne... Vagy jött erre valami patch ?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest