- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabás
addikt
válasz maxxenergie #36250 üzenetére
így lesz az emberből basecamper
-
maxxenergie
senior tag
Miért is
Gondolod hogy ezt huzamosabb ideig lehet csinálni ott ülök pálya végéig a tankban az Enemy bázis szélén ....
Elemegyek oda, lerakom, vissza a tankba ott cirkálok és közben lövök akit érek ha nem lett volna egyértelmű.. és vadászom a tankal is őket, szval nyilván ez huzamosabb ideig nem működik általában 90%, mert azért elég necces ez a pálya, ha meg működik esetleg huzamosabb ideig, akkor meg is érdemlik, mert rém gyenge csapat van a túloldalon, hogy velem nem bírnak el egy tankban...Próbáld ki meddig tudsz ott kempelni majd rájössz ... egy 48-as szerón
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
Gabás
addikt
válasz maxxenergie #36252 üzenetére
a bázis elzárása a basecamp, nem pedig az, hogy ott ülnek, ugyanúgy, ahogy pl. nem engedik felszálni a helikoptert
-
maxxenergie
senior tag
-
eugabesz
őstag
válasz maxxenergie #36254 üzenetére
Ha nem lősz be a bázisra,az nem basecamp,de attól még aljas húzás...am,olyan csapatnál csak egyszer tudod eljátszani,második alakalom nincs,mert úgy repülsz a c4-től,mint a győzelmi zászló...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
maxxenergie
senior tag
válasz eugabesz #36255 üzenetére
Ezt mondom írom bázisra nem lövök be ez alap de magammal basznék ki legjobban ha nekieállnék lövöldözni, mert egyből a térképen lennék az egy szem tankkal határvonalon sok esélyem lenne vaktában lövöldözni a bázisuk felé mert ott van azért határvonal, Enemy bázist nem is látni legtöbb pályán Tank-ból
Elmegyek a piros határig, ott lerakom M15-ket visszaülök a Tankba, és ott ólálkodok, ezt írtam olyan csapatnál ez nem működik akik kicsit is tudnak játszani, nem nagy szám kiszedni, de ki lehet próbálni, ki mennyit tud így Campelni szval.... no comment, és persze tudom repültem már sokmindennel C4-el, egyszerre jött 3 Tank ki egyből OVER van... de jó móka is szokott lenni, ha összejön azért erre is volt pár példa.. Kiszáguldó Jeep-ket, LAV-ot - Tanguskát ahogy kijöttek egyből le lehet vadászni .. aztán pazar van visszavonulás egy kis időre...
Még aljas húzásnak sem mondanám, oda el kell érni ki kell szállni lerakni /ha épp rakod és jönnek OVER/ vagy míg kiszálsz elviszik a Tankot , és nem könnyű feladat végigmenni odáig ezt megcsinálni, de ott lehet legjobban megfogni a Kiáramló járműveket tapasztalatom szerint M15-el 90% senki nem gondol rá hogy ott M15 van Spot-ot sem nyomják, csak a Pro-k ott még 10%
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
válasz meszike91 #36257 üzenetére
kedvencem, amikor látom, hogy dobálja rám a C4-et, gyors kiugrok, ő beszáll, és rárobbantom
De amúgy nekem is volt már ilyen, hogy ketten dobtak rám c4-et (igaz, hogy mondtam a gunnernak, hogy folyamatosan forogj, és nézelődj), valamiért elkezdtem tolatni, és mind a kettőn átmentem#KeepFightingMichael
-
Dave567
addikt
Ez egy ideg tépő játék, ennyi bugot basszus hihetetlen...
M416 rálövök egy sorozatot, már piroskát köpköd a szája széle, meg fordul, és ledarál M16A3-al, csak mert 500-al gyorsabb a fegyvere, hagyjuk már ezt a foshalmazt.
Teli makrós csicskákkal, a többi cheat-ről nem is beszélve.
Az a baj, hogy van egy fogyatékosságom, hogy amíg nem 100%-os a játék, addig nem rakom le, de ezt így másodszorra végig játszani egy halál.Elnézve egy videót, 2016 top 5 legjobban várt FPS-ei, és benne van a BF5, ezt a foshalmazt várjam idén is?
Normális hitreggel nem tudnak elkészíteni egy játékot, és még várjam a következőt?
Ez egy alja nép, a buta szánalmas játékaival, lehet a bc2 jó volt, de ez már messze nem az.Na, ki mérgelődtem magam.
Bugfield mentes Új évet kívánok!!!
-
Dave567
addikt
válasz F_Zolee #36260 üzenetére
Nem készült, de ilyen bugrendszer se mint ami itt van, ha nem tudják megcsinálni a játékot akkor ne is kezdjenek hozzá.
De hozzá fognak mert a sok marha mint én megveszi mint én anno, mondjuk ezt ingyenesen szereztem be másodszorra.
De ugyan ez van már a COD-nál is, támogatjuk őket, azt mit csinálnak ? Hulladékokat...De idén remélem vége mindennek, ott lesz a Division amiről egész jókat halottam, legalább is aki kipróbálta, meg az Escape of Tarkov is érdekel, ezek lesznek nálam az idén MP-ből a favorit.
-
scope2007
addikt
Üdv
Hamarosan végre jövökJátszanak még bf3al??
960gtx jön
Február óta nem játszottam asszemCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Bjørgersson
félisten
válasz scope2007 #36264 üzenetére
A kérdés inkább az, hogy van-e még szerver, ahonnan nem bannoltak.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
meszike91
senior tag
Fú de utálom ezt az egész origin-battlelog foshalmazt. A szar battlelog nem mutatja az ismerőslistámat, az origin pedig jó ha minden második alkalommal el tudja indítani a játékot.
du, du hast, du hast mich
-
Dave567
addikt
válasz maxxenergie #36271 üzenetére
Mostanában még olyanokat is csinál, ha kilépek a játékból, akkor nem tudok újra csatlakozni, mert ki írja hogy még benne vagyok a játékban, és várjam meg még bezárul, de nincs mit bezárni már, mert nem fut a játék.
-
Dave567
addikt
válasz maxxenergie #36275 üzenetére
Igen, én is erre gondoltam, de az a gebasz, hogy nincs ott már a játék, csak a bettlelog szar, és azt érzékeli, hogy fut, pedig ki van lépve.
És ennek a teteje, nem mindig de előfordul, hogy bezárom a teljes origint, elindítom újra, battlelogba belépek, és még mindig érzékeli, hogy fut a játék. -
maxxenergie
senior tag
válasz Dave567 #36276 üzenetére
De gondolom automata bejelentkezés van a logba, ezért írtam próbáld ki, kilépsz a logból, és újra nick-el felhasználónévvel vissza akkor is csinálja vajon
Ha igen passzolom mi lehet akkor a háttérben.[ Szerkesztve ]
-
scope2007
addikt
válasz Bjørgersson #36268 üzenetére
Köszi mindenkinek xD
Hehehe jó kérdés, azért remélem akár bőven xD
CTF nagyon várom márFZoli akkor jössz CTF majd?
Bele kell jönnöm mondjuk először, 10 hónapja nem jszottam kb semmivelCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Dave567
addikt
válasz F_Zolee #36285 üzenetére
Valamikor megy valamikor nem, de eddig se befolyásolta nekem, 2mb feltöltés mellett vígan ment 30ms pinget mindig, de most dec. óta kezdett szarozni.
De ha kivan kapcsolva akkor is, na mind1.
(#36288) G4ula84: Nem játszanék ha meglenne a 100, vagy talán kevesebbet, de igen, ezek a hibák felidegesítenek nagyon, mert nem igaz, hogy nem lehetett volna kijavítani.
De azon csodálkozok ahol eddig besegített a Dice, vagy a neve ott van, ott mindig ilyen gondok vannak.(#36289) Stunts666: Jól van Morci, csak nem baj, hogy lefikáztam a játékot?
Attól, hogy te még nem veszel észre hibákat, vagy csak nem zavar, vagy lesz@arod, attól még mást idegesíthet nem?
Bocs felnőttem, és idegesít, ha nem ugrik egyből át egy falat, és kétszer visszadob, vagy csak nem akar PL. egy vonatkocsira felmászni, a defib-re meg nem reagál ha PL rányomok egy halottra.
Bele glitch-eli magát a falba, aztán onnan osztja másnak az ólmot, alap játékban ezt meg csinálják.De ne haragudj, hogy le írtam a gondomat.
[ Szerkesztve ]
-
scope2007
addikt
Ez a játék még így is jobb mint a Bf4, Hardline, sw új xD
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
maxxenergie
senior tag
válasz Dave567 #36292 üzenetére
Na meg én is mondjuk csak a 4-ig jutottam alap version de feelingben, stb.. ez a nyerő, és akkor a pályákról még nem is beszéltünk színes és jó map-ok vannak itt megunhatatlan szinte, van olyan pálya hol fél éve nem jártam, pedig nyomatom most rendesen, mert mióta 100-as lettem pár napja most rámentem a megszerezhető maradék kiegekre speckó cuccokra ribbonokra, stb... amik eddig kimaradtak ..
Hajrá
-
kisselandras
senior tag
Valaki tud olyan szervert ahol vannak Magyarok is? Irán Hungary már meg van de most sincs fent senki
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
maxxenergie
senior tag
válasz kisselandras #36294 üzenetére
Debrecen Civis bár ha túl jól játszol egyből bannolnak, de ha szarul és lelövöd az admint akkor is szval egy hülye adminokkal rendelkező de magyar szerver nem ajánlott, de próbáld ki Te is ameddig nem bannolnak
-
eugabesz
őstag
Talán más néven keress,mondjuk nagybandi,vagy kissjózsi,vagy Nagy Bandó András...kb. annyi köze lesz mint az irán szerverhez...
[ Szerkesztve ]
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
meszike91
senior tag
fpc is magyar szerver, de ott hc van és általában üres.
Meg van még a debrecen szerver is, de azt jobb ha kerülöd. Akkora egy köcsög az admin.
du, du hast, du hast mich
-
Kiss70
tag
Na ma én is össze futottam egy gyökér vagy éppen földi örömöket nem kapó adminnal
A játékban eltöltöttem kb 15 másodpercet.Azt is a menübe.Beléptem és láttam hogy a csapat társaim be vannak szorítva de durván.
Ennek a 99% lámaság vagy inkább hülyeség mert meg sem próbálnak kitörni.Na mind 1 ennek okait is feszegetni.Mondom hát váltok csapatot nem vergődöm ezekkel.
Admin természetesen a jobb csapatban volt [ez furcsa mód mindig így is van].(Természetesen ő válthat gond nélkül...A váltás nem sikerült várható volt. és már bannolt is a szerverről. De a rendszer automatikusan elutasította a csapatváltási kérelmem.
Szegény [Just] MaxProtos az anyáék sem szerethetik. -
stoon
addikt
erre valaki valamit?
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest