- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Plazma TV topic
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
meszike91
senior tag
A statján nem látszik, gondolom csak most kezdett csalni. Amúgy oneschot+aimbot kombóval tolta damavandon. Biztos cheater, sikerült kiszavazni is.
du, du hast, du hast mich
-
guftabi96
addikt
Ez mi már megint?!
Múltkor azért dobált ki random 0 percre, mert "nem megengedett programot használtam" . Hogy mi volt az, arra a mai napig nem sikerült rájönnöm, mert most is ugyan azok futnak a háttérben, mint eddig, de most nem azért dobál ki.
A PB friss!
Nem tudok 15 percnél többet játszani, mert állandóan kidob.. megőrülök ettől a játéktól.
Májusig semmi, azóta meg mindegy milyen oprendszer van fent, állandóan szarakodik a pb... unalmas már.
Főleg, hogy nem azért fizettem ki, hogy aztán ilyenek miatt ne tudjak játszani.#KeepFightingMichael
-
vtomi2
őstag
Megint lehet Chrome alól indítani a játékot, bie bie ie
-
Bjørgersson
félisten
válasz vtomi2 #35805 üzenetére
Huje Chrome.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Cseri0058
őstag
egy újabb fantasztikus kör
[72-16][ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de engem a 3 jobban leköt mint a 4 , ma elővettem megint a 3 mat és tök királyságos!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
F_Zolee
veterán
válasz hszilard666 #35816 üzenetére
Én épp ezért nem vettem meg a 4-et. Lehangoló volt, hogy mennyire elszúrták...
-
@rglaaf
veterán
tegnap toltam cq large-t Sharqi Peninsula, meg Alborz-n iszonyat mekkora mapok ezek 64 ember simán elveszik rajta
PSN:BiZzare_0 ️
-
maxxenergie
senior tag
válasz hszilard666 #35818 üzenetére
Én is megvettem tavaly Tesco akcióban, de csak azért mert 3K volt, de annyira nekem sem jön be a hangulat feelingje, meg az Alap pályák. De azért néha a sok III után jó egy kicsit váltani, annyiban jobb kevesebb a csaló sokkal ez biztos, Prémiumot is megveszem ha majd olcsó lesz mert az is lehet azzal jobb kicsit, de addig is III amikor csak lehet, még el kéne érnem a 100-as szintet nem mellékesen
#35819) VAN der BOSS : ALborz isszonyat jó és nagy Sharqi Peninsula is nagyon jó pályák utóbbin tegnap én is jártam nem győztem pakolni az M15 MINE-T annyi út van
[ Szerkesztve ]
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
dudu5130
őstag
Hali!
BF3 alá melyik driver a legjobb R9 280-hoz?
-
hszilard666
veterán
De rühellem a fasszopókokat akik bejönnek helivel spawnunkra és szétlövik a járműveinket Elvágnám az ilyen torkát a kecibe és lepisálnám míg küzd az életéért
-
takacsbotond
őstag
válasz hszilard666 #35822 üzenetére
Annál csak az a jobb mikor be vagytok szorítva a spawnra, az enemy baseroppol, és a csapattársaid meg a saját járműveiteket pusztítja!
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
nagybá
senior tag
válasz takacsbotond #35823 üzenetére
Nem játszok sokat, de az utolsó 6-7 játék amit toltam az a fentiek tökéletes ellentéte
Csapatjáték, izgalom, csomószor éreztem úgy magamat a játékban, mint a trailerekben!
Nagyon adja most, vagy lehet csak jó szervereken játszom? -
Dave567
addikt
Meg a sok jet huszárnak is, én is ki vagyok az ilyen gyökerektől.
Szánalmas komolyan néhány ember viselkedése, nálam azonnali bannt kapna. -
F_Zolee
veterán
Az a legjobb amikor a sok birka megy hagyja. Nem 1x volt már, hogy én vadásztam a kecsegekre.
-
meszike91
senior tag
Nekem nincs ilyen problémám, tankoztam egy jót. Alig volt enemy jet, még egy helit is kiszedtem, igaz végül sikerült megbosszulniuk.
-
maxxenergie
senior tag
Tud valaki olyan szervert, ahol A-10 THUNDERBOLT -al meg SU-25TM FROGFOOT -al lehet repkedni
-
breakout123
aktív tag
válasz maxxenergie #35828 üzenetére
Az alábbi pályákon lehet velük repülni rush módban:
Caspian Border
Kharg Island
Operation Firestorm
Alborz Mountains
Armored Shield
Death ValleyOrigin: malysztor
-
maxxenergie
senior tag
válasz breakout123 #35829 üzenetére
Köszi tehát ha jól értem akkor bármelyik Rush szerveren ezeken a páláykon vannak ezek a gépek, na megnézem akkor mert 900 óra altt most láttam hogy összesen 3 percet repültem véleltlen velük kb...
-
hszilard666
veterán
válasz F_Zolee #35826 üzenetére
Lehetetlen ezeket leszedni anti heli csúzlval, no lifer senkik 1K órát azzal tolnak hogy heliznek Nem tudok mit tenni egy ilyen ellen
Más:
Tudtok nekem jó armored killes szerót linkelni? Meg ami még érdekelne hogy kinek mi van a favorit szerverei közt Fél év után visszanéztem a 3 ba és a legtöbb kedvenc helyem már porzik[ Szerkesztve ]
-
takacsbotond
őstag
válasz hszilard666 #35831 üzenetére
Rákötöm a 37"-es tv-re a gépet, majd beülök egy T90A-ba: volt heli, nincs heli!
A Jet már más tészta, azok gyakrabban megszopatnak, de őket sem lehetetlen kiszedni.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
kriszpontaz
veterán
Lehetetlen ezeket leszedni anti heli csúzlval, no lifer senkik 1K órát azzal tolnak hogy heliznek Nem tudok mit tenni egy ilyen ellen
Engineer + Stinger + Anti tank field upgrade (több rakéta miatt) és megszórod. Vagy ketten. Akkor nincs menekvés.
Ja ez a BF3 topik . Akkor csak Stinger vagy Igla vagy tankba ülsz és 1 lövés.[ Szerkesztve ]
-
sepsi0
őstag
Csapat: sniper+2db anti+support
Sniper laser
Anti Jawaline
Support lőszer és fedezi a többieketNéha szoktunk ilyet, hát utálni is szoktak....
Ja és a legjobb a bázisuktól mérni lézerrel, mert ott általában nem keresnek. A lézert meg bokorba vagy fűcsomóba rejteni....Akkor van baj, ha kempelnek 800m magasból, odáig nem visz el a lézer. Ilyenkor jetbe ülök és ha más nincs akkor marad a RAM
-
sepsi0
őstag
válasz kriszpontaz #35835 üzenetére
Akkor ott a lőszer, új lézer
Amúgy sokszor nem is tudják honnan lövünk, a lézer meg távol van tőlünk.
Nálunk ez általában bejön, csak ritkán jövünk össze ennyien. -
@rglaaf
veterán
IF::Armored Shield:ast Vehicle::1200 Tickets:onquest 64
4Ever BF3 | Kings of Conquest | Premium Map Mix | 1000T | 64
én ezekre járok jó kis szerverek
PSN:BiZzare_0 ️
-
F_Zolee
veterán
Egyedül nem is fog menni. Mert van ideje elbújni. Plusz újratöltődik az ecm-flare. Az lenne az igazi, mint régen, hogy elfogy a járművekben is a lőszer aztán ott baszódjon meg...
-
meszike91
senior tag
Rohad idegesítőek ezek a [cheaterek].
A 0,7-es k/d-je van, de [ilyen]statot produkál.
Nem baj, elloptam az enemy tankot az alagútnál és végül nyertünk.
-
F_Zolee
veterán
válasz kriszpontaz #35840 üzenetére
Bf2 vagy 2142-be kezdőre visszamentél vagy kommander dobott le "segélyt".
-
dokee78
félisten
Ha elajándékozom a BF3-at,akkor a Prémium is megy vele?
Vagy azt külön el tudom ajándékozni?Nem Prémium Edition,hanem utólag vettem hozzá.
takacsbotond Nem lehet Origin alól ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Hát ma is felhúzott ez a fosch leültem délután játszani egy picit, aztán a rengeteg spawnkilleléstől olyan zabos lettem hogy szegény apple keyboardom kapta a nagy pofonokat Legközelebb be készítek egy kis xanxot is
-
dokee78
félisten
válasz pulyka jocó #35848 üzenetére
Lehet elő kellene venni kipróbálni a sok BF4 után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest