- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery9112
őstag
válasz Snooker #34492 üzenetére
Hát én a loot boxos megoldástól félek egy picit. Abban sokkal-sokkal több pénz lehet. A Season Pass-al nekem se lenne személy szerint bajom, sőt még az a jobbik rossz. A gond azzal is akkor kezdődött, amikor a kiadók átlépték a pofátlanság határát.
Ha EA példánál maradunk, ez nálam a Star Wars Battlefrontnál volt. Vedd meg a Season Pass-t, ami árban kb. megegyezik az alapjáték árával, DE nem mondjuk el, hogy mit fog tartalmazni. (vegyél kvázi zsákbamacskát)
Amikor kijött az alapjáték a fórumon joggal hiányolták a játékosok, hogy a játék imba, tekintve, hogy Walker Assault módban a lázadóknál nincs sok jármű, ezért kezdő játékosként lázadó oldalon esélytelen. Erre a fejlesztők lökték a szöveget, hogy nem tudod mit tartalmaz az első DLC..lehet járművet a lázadóknak? Hát nem....fegyverek/pályák/pár mód. Amikor kijött minden tartalom a játékhoz a játék már valóban kezdett jó lenni de ehhez is egy évnek kellett eltelni.
De a Season Pass ellenpélda nálam a BF 4. Előre megmondták mit fog tartalmazni, megvettem a teljes kiadást előre és nem csalódtam, kellőképpen változatos pályákat kaptam, ahány DLC annyi eltérő játékélmény.PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Okos Otthon / Smart Home
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest