- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
BlitzWolf termékekre (kábel, fali töltő) van most értelmes kupon?
-
bul07
nagyúr
Hmm ez tényleg jó
Bár vagy 3éve elő se szedtem a fényképezőgépet, ha csinálok is képel azt telefonnal szoktam( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
maestro87
őstag
Ha itt szavazol egy termékre, akkor az még napi +10 pont.
-
zeon.hu
nagyúr
A tegnap linkelt tripod megvásárolható máris!
#?*@&!
-
bul07
nagyúr
Srácok ez a kupon mire jó és milyen értéktől
(#4307) cris78
Persze , bizgatja a fantáziámat, de tudom hogy menne a szekrény mélyére és végül elajándékoznám vagy rosszabb sose kerülne elő a szekrényből
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz FingR86 #4313 üzenetére
Tényleg ez az, telefonon úgy néz ki a kupon ahogy a képen van
Most PC-n ránéztem és az van amit te írtál, eddig nem néztem PC-n mert nem mindig jelent meg( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz MittuDomain_ #4316 üzenetére
Á ezt nem kelet volna, elcsábultam és meg is rendeltem én is
Bár lehet hogy azért mert 10perce sikerült harc nélkül nagyobb internetes csomagra váltani és még a havidíjam is kisebb lett (Telekom és péntek óta új díjcsomagok)
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Talala
senior tag
Első 2 kupon mi lehet? Böngészőben nem is látom.
-
laskr99
addikt
Banggood-tól ilyen formában meg fogom kapni a cuccot?
Név
Budapest, Kitalált út 11-13 2. emelet 32. ajtó ,1823, Pest -
Topikgazda
-
Beni2360
félisten
A konnektoron tetszik a USB kimenet rajta - nekem is van 2 db de dobozt kell cserélni mert a sima 60-s dobozba nem megy be. Van ebből a méretből hat szögletű nem teljesen kerek és abba pont bele passzol. Vittem magammal a villamos boltba. Itt van a kanapém mellett és arról megy a töltés a telcsire, tablet, stb és az időjárás állomás állandóan rá van dugva.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-igu-
addikt
Srácok, a 100 eur alatti projektorok közt van ajánlott darab? Láttam pár sokcsillagos darabot, de hátha van közelibb tapasztalat.
Nem túl magasak az elvárások, a tetőteraszra kellene, kipótolva egy Bluedio BS3-mal, vászon helyett meg csak simára vakolt fal oszt jóidő.[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Beni2360
félisten
Ilyen 3/6 $ kupont hól találom? beváltásnál nem lelem.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bul07
nagyúr
válasz Beni2360 #4329 üzenetére
Ha akarnék ilyet akkor nekem a vezetékezni is kellene, mert most 10m hosszabbítóval van megoldva, sok elosztóval, régi ház rosszuk vezetékelve
Kár hogy nincs ilyenből két dugaszos, mert egy nem lenne elég , tv-nek PC-nek meg a többi dolognak , kellene vagy 5-6 dugaj hogy ne használjak elosztót(#4333) Beni2360
My Coupons / Unused Coupons
Már ha ráztál ilyen kupontDe van hogy csak telefonos appba látszik
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Az első reagálásodra:
Most helyeztem át a mozi részleget egy másik sarokba és az ott található konnektorból vittem el az áramot külső csatornában 1.5 mm-s vezetéken egy külső 6-s dobozba a TV mögé és abból is vezet ki egy 6-s elosztó. kapásból vagy 10 fogyasztó lett rádugva. Ebből 3 a sokat kívánó cucc. TV - AVR - SUB láda. nekem soha nem okoztak a hosszabbítók gondot de nem az olcsó Kínaik voltak.
--------------------
My Coupons / Unused Coupons - megnézem a mobilon is a gépen nem találtam.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz zeon.hu #4339 üzenetére
Köszi neked és mindenkinek,már rázogatok napok óta, tele a spájz lekvárral de ilyen kupon még nem esett le. Van egy csomó 3 D búvár szemüvegre, meg drága 110/ akármin, van egy syma coupon, göröngyöst nem találtam,
A megosztás csak a mi napon sikerült mert eddig nem volt a link élő.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz zeon.hu #4341 üzenetére
Nekem van fb fiókom pár, szebbnél szebb nevekkel
Csak ilyenekre
-
cris78
őstag
Van mixza 16GB-os kártya 6,90-ért. A 6-3-as kuponhoz...
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Beni2360
félisten
-
bul07
nagyúr
válasz Beni2360 #4346 üzenetére
Amúgy simán lehet hogy nem is lesz már
Én az első két három nap kaptam azóta semmi( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest