- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommmysun
senior tag
válasz Tommmysun #3269 üzenetére
Már korábbi eset, de most jött meg az újraküldött termék (lsd. #3269 és utána)!
Természetesen elküldték ismét ugyanazt a rossz táskát .... így most van két gagyi táskám, amivel nem megyek semmire . Nem tudom, hogy szórakozzak velük, tovább, vagy hagyjam az egészet .... nem nagy érték, de akkor is kidobott pénz így .
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Sracok!Hogy is van ez? A ma, 12:50-kor erkezett hirlevelben tobbek kozott egy ilyen szerepel:
De ha rakattintok, 18:50 az ara...OKé, azt hiszem rajottem... 5 nap es 20 ora mulva startol el... pff
UI.: ki az, aki erre ennyi ido mulva emlekszik? ... vagy mindenki beallitja az ertesitest ra a telefonjan?
Nalatok mi a bevalt praktika, ha mar itt tartunk?[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
PainKiller13
őstag
-
addikt
Nem sikerült sajnos megérteni mit szeretnék (de azért köszönöm persze a reagálást).
Azt szeretném, hogy a Banggood app-on belül Snapup-olhassak (többek között).Na ezt hogy kell?
Egyébként sajnos körülményes számomra. Még ha nehezen is elképzelhető ez egyeseknek ("sajnos" mobilonról jóval többször tudok elérni, mint asztaliról). Pedig nem sokat várnék el szerintem egy világszínvonalú oldaltól így 2017-ben szerintem....
[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
válasz Criminal017 #3431 üzenetére
na írtam nekik üzit, mellékeltem egy YT linket és kb azonnal vissza írtak, hogy mivel nincs készleten, full refund. Írtam egy választ, hogy nekem az is megfelel, ha várunk Júni 1-ig és akkor küldenek másikat, de válaszban már az jött hogy vissza utalták a teljes összeget Köszi a tanácsot srácok, mindenkinek!!!
-
promagus00
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy wireless fülest,és nem kényelmes.
Vissza tudom valahogy kérni a pénzt?
Vagy ilyenkor mi a megoldás?Villanyszerelés, és minden más: https://nemmukodik.hu/
-
cris78
őstag
válasz promagus00 #3465 üzenetére
Fül plasztika
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
zeon.hu
nagyúr
Olvasd át a Help centert, de szerintem ezzel az indokkal legfeljebb méltányossági alapon veszik vissza.
Egy próbát mindenképpen megér.
Ha nem jön be, biztosan el tudod adni, bukni nem fogsz rajta.#?*@&!
-
DJ. Ru$y
félisten
Hogyne, visszaadják a pénzt és küldenek még egy másikat is.
Ha visszaküldöd visszaadják a pénzed valószínűleg, de úgy, hogy nálad marad a cucc ami hibátlan és még a pénzt is visszakérnéd, hát... Nem túl etikus, maradjunk annyiban.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #3469 üzenetére
Nem hiszem, hogy visszaküldés nélkül gondolta.
Ez nyilván nem etikus, ilyet ne is kérdezzen senki itt.Számára nem használható, ha valahogy mégis visszaveszik, akkor vagy a postát fizettetik vele, ami elég drága vagy a Banggood bukja ugyanezt, tehát még méltányossági alapon is rosszul jár valaki.
Ezért javasoltam inkább az itthoni eladást.#?*@&!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz zeon.hu #3470 üzenetére
Nem éppen.
Ha visszaküldi Paypal kifizeti a visszaküldés árát, a Banggood pedig visszaveszi általában, ha a termék nem sérült és megkapják.
Visszaküldésről bővebb infók az eBay topc-ban és/vagy az eBay topic összefoglalójában V/ tollából.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Minstrel
senior tag
Én küldtem már vissza autós kamerát, mert hamisítvány volt, paypal fizette postát, bg meg visszaadta az árát.
-
Topikgazda
Szerintem ha már az átvételtől eltelt 3 nap, akkor nincs miről beszélni, ez már a meggondoltam maga és nem kell kategória (nem kényelmes), arra pedig ez vonatkozik:
Return Unsatisfactory Products
If you are not happy for any reason with your purchase, then just return it within 3 days of receipt for an exchange or full refund minus the shipping charges incurred by us. If the return is not a result of our error, customers will be required to cover shipping cost both ways.
Please make sure the item you send back to us is in the original packaging, and the merchandise is in the same condition as when you received it.[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #3472 üzenetére
Ismerem, hogy visszaküldés esetén mi történik, V/-el is szoktam konzultálni, mert Ő a guru
De most nem hibás a termék és nem is küldtek más árut.
Azért is javasoltam a Help center áttekintését, talán van a Banggoodnak erre vonatkozó szabálya.
Nálunk ugye létezik online vásárlás esetén a 14 napos elállás, de ez országonként változó.#?*@&!
-
Topikgazda
válasz promagus00 #3475 üzenetére
Hány gramm a becsomagolt súlya? Akkor pontosan meg tudom mondani.
De előtte jelezned kell nekik, hogy ezt a 3 napos dolgot akarod igénybe venni.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz promagus00 #3479 üzenetére
100 g-ig a megfelelő módon történő feladás 2330 Ft. Ezt visszakérheted a PayPal-től, ha azon keresztül vásároltál, nem pedig bepötyögted a kártya adatokat.
Jelezni meg ezzel a témával kellene és ezzel indítani az üzenetet, Return Unsatisfactory Products[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz PainKiller13 #3458 üzenetére
Nem ugyanaz egyebkent; amit linkeltel, az "butabb" (kevesebb dolgot mer, pl. homerseklet)
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Zoty4
őstag
Na tegnap valaszoltak h kuldjenek e ujat abbol amibol nem mukodot kuldtek, irtam h igen, mikorra lehet varni, hogy feladjak?
-
m4rk.89
aktív tag
Melyik shipping módot ajánjátok? Expedited shipping service - Free vagy EMS express mail service 8.8 usd. Elviselném ha nem fognák meg...
-
cris78
őstag
Van most valami általános kupon?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
zeon.hu
nagyúr
-
Krogoth
senior tag
Hy.
BG nagyon belehúzott. 2 csomagot rendeltem. Az egyik 10, a másik 11 nap alatt jött meg.
-
FingR86
őstag
válasz Criminal017 #3431 üzenetére
Úgy néz ki, hogy sikerült életre kelteni a fülhallgatót.
Fentebb írtam, hogy elszállt a bal oldala. Banggood már vissza is utalta az összeget PayPal-ra, de nem hagyott nyugodni a dolog, és reméltem hogy nem kábel szakadás vagy pedig hangszóró hiba van. És lőőőn...a kis mikrofonos vezérlő résznél engedett el csak az egyik forrasztás. 1 perces munka volt.ilyenkor van vmi általános szokás? Jelezzem nekik, vagy örüljek csendben?
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz FingR86 #3498 üzenetére
Legutóbb hasonlót jeleztem nekik, mire azt válaszolták hogy használjam egészséggel, tartsam meg a refundot is. Így tiszta maradt a lelkiismeretem is és továbbra is rendelek tőlük. Mindenki nyert.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest