- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Esetleg sima fogkefe? Vagy az nagyon durva lenne?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Aryon87
félisten
válasz batmab #14583 üzenetére
Nem tudom megcsinálni, pedig valóban egyszerűbb lenne, csakhogy pont a forrasztásnál szakadt le ha jól láttam. És elég szarul tudom leszedni a díszburkolatot, legutóbb is fel kellett feszítenem, mert az istennek sem akart lejönni... :S
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz batmab #14590 üzenetére
Köszi, írtam is az illetőnek, remélem fog is rá válaszolni. viszont a tartozékos képen kicsit belezavarodtam, mert annyi minden van hozzá, hogy azt se tudom mi micsoda -.-
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Storms
őstag
válasz batmab #14597 üzenetére
Használtan vettem 1 hó garival, ki is cserélnék, de akkor játék alatt mért nem hibázik? Nem lett újrapasztázva, ahogy megjött ment a gépbe.
De alaplap hiba nem lehet ugye? Előtte a gtx275-el nem volt semmi[ Szerkesztve ]
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
Aryon87
félisten
válasz batmab #14626 üzenetére
Akkor ez eldölt, de azért kipróbálom mind a kettőt, sőt lehet megveszem mindkettőt, jó lesz tartalékba az egyik... Vagy hülyeség?
-
-
Krisz79
őstag
válasz batmab #14640 üzenetére
Millió kis tüske van rajta.
mivel most a a keret a lapon van,nm is tudom ,hogy tegyem fel.Felment.
megy szépen.
De a monitor lapit.
-nem indul.
A hangszóró sem pittyen inditáskor.
A kis reset kombal sem tudom újból inditani.[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
félisten
-
atti1848
senior tag
válasz batmab #15695 üzenetére
Nincs mivel kipróbálja.Csak épp ma kérdezte,hogy mi lehet vele.Én a VGA-ra gyanakodtam,de még van a kártyára 2 év garancia így nem nagyon félek,mert ha tönkre is menne, akkor megy gariztatni.
Csak annyit mondott,hogy mikor bekapcsolja és elindul a gép néha becsikoz,szal nem is mindig.
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest