- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Egyelőre jegeli az Intel felvásárlását a Qualcomm
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
válasz Csupingo #74851 üzenetére
Igazábol mindegy melyiket veszi. 3 opció van:
Márkás, jó hűtéssel, hulladék ventikkel
Márkás, Hulladék de használható hűtéssel, jobb ventikkel
Kínai, iGame, manli, stb.
Én ezek közül a kínait venném. Hogy miért?
100 eladott rog strik emberke körül mennyi OC-zza a kártyáját? Kb 2. A márkás de rosszabb hűtésű kártya ugyan olyan árban van, mint egy jobb űtéssel lévő kínai, pl egy manli.
Hasonlítsd össze a Colorful kártyát egy gigabyte-al, vagy egy Asus TUF-al, ami ugyan olyan gané, mint az asus dual.
A colorful hűtése legalább hőcsöves, a gigabyte hűtője meg maga a kártya pedig híresen sz@r. Semmi érv nincs a drágább hűtés mellett.
Aqua szervizben dolgoztam, kb csak asus és gigabyte kártyákal láttam gariban, és mindegyiknek a ventije halt meg, vagy maga a kártya, de inkább a hűtése nem szuperált.Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
maxika2004
őstag
válasz Csupingo #74890 üzenetére
nem kerül elő, de ha a monitor hdmi-t kihuzom akkor igen !
külön külön jó, de egyszerre nem....
régi karival okés volt...nincs valami beállitás még esetleg ?
olyan mintha a hdmi lenne az elsődleges, és oda menne a jel....a másik meg letiltódna !
monitoron csak hdmi van, meg vga
[ Szerkesztve ]
-
maxika2004
őstag
válasz Csupingo #74892 üzenetére
.ééés megszületett... köszi a segitségeket!
A hiba az volt hogy a tv-be HDMI ( arc) os aljzatba dugtam.....már csak egy kissebb gebaszt kéne orvosolni...
most a kép hdmi-n megy a monitorhoz, és dvi-n a tv-hez....és a dvi az elsődleges kijelző!
ha csak a monitort használom, akkor , windows -p vel ugyan áttettem, és most a monitor a kivetitő....
de bootoláskor a tv-n van igy a kép, és csak ha betölt a vin akkor van kép a monitoron!ezt át lehetne állitani valahogy ?
-
Land
veterán
válasz Csupingo #74984 üzenetére
Épp most próbáltam ki egy USB 3 ezer Ft-os hangkártyát. Nincs cicergés, megoldja a fő problémát.
Akkor még kitalálom, hogy adjam-e el a kártyát (akinek pajzsos a PCI-os hangkártyája vagy alaplapit használ észre sem venné. Pláne zárt gépház mellett. Én is csak mellettem oldalára fordított, levett plexi oldallapos állapotában hallom hangszóróról hallgatva a játékot, ha épp néma a játék vagy direkt lenémítom..) vagy használjam tovább, de USB-s hangkártyával.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
-
CsabaSteel
aktív tag
válasz Csupingo #74994 üzenetére
Most teszteltem.. Ez érdekes számomra, mert végül pörgött a venti 55foknál mint a golyó és mire odanéztem volna már kikapcsolt a venti. Akkor ez az Gaming X valami jelőlést rejt??? MSI AB feltettem de ott azt írta hogy nem kapcsolodott a szerverrel így le is szedtem. Brutál gyors a gép ami van most nekem. Nem tapasztaltam még ilyet ilyen téren....
Csé
-
owen23
tag
válasz Csupingo #75032 üzenetére
Sziasztok!
Közben agyaltam és ott van a HDMI a videókártyán és inkább a HDMI-t kötném össze a monitor VGA-val.
Milyent érdemes venni pár ezer Ft-ért, tudnátok e ajánlani? (ez az aktív passzív dolog gondolom itt is lényeges)Én ezt néztem jó lehet? :
Köszönöm előre is!
http://hardverapro.hu/apro/elado_egy_uj_logitech_x-530-as_hangfalszett/hsz_1-50.html
-
Johnny_vT
senior tag
válasz Csupingo #75093 üzenetére
Kábelt váltottam már, tévén és monitoron is csinálja. Tuningot nem látott a gépem, csatlakozók ellenőrizve.
Minden esetre megrendelem az új gépet, ha pedig ezt a problémát valahogy sikerül kibogoznom, akkor legalább el tudom adni használtan.[ Szerkesztve ]
- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
sota81
csendes tag
válasz Csupingo #75082 üzenetére
Úgy néz ki, legyalult sok mindent.
Eszközkezelőben felkiáltójeles volt 4 hangeszköz, meg a video eszköz.
A hálókártyával látszólag nem volt baj, net viszont mem volt.
Router reboot sem oldotta meg.
Próbáltam egyesével a hangeszközöket visszatelepíteni, ekkor kiderült, hogy az alaplap drivereit tartalmazó lemezt nem ismeri fel a meghajtó... Nem baj, a másik gép még él. Na irány az ASUS honlapja, ahol rádöbbentem, hogy egy darab win 10-hez való drivert sem találok.
Oké, lassan tele a tököm, leszedtem a Win 7-es drivereket pendrive-ra, át a problémás gépre, felmásol, kitömörít, telepít(ene), de mindegyik problémás eszköznél "A Windows hibába ütközött" vagy mi... Na itt adtam fel, mivel biztonsági mentés híjján nem volt hova tovább próbálkozni (szóljatok, ha még valamit nem próbáltam, legközelebb jól jöhet). Ezen a ponton kitisztult, hogy az eddigi legutálatosabb rendszerrel van dolgom. Pedig az elmúlt 38 évemben volt egy-két kalandom; nem nevezném magamat profinak, de azért nem ma kezdtem, láttam egyet, s mást.
Windows újratelepítés következett. Minden szép és jó, csak azt ne mondja nekem senki, hogy a Portal 5 fps-sel kell, hogy fusson i5-3570, 8Gb RAM és GTX 560 Ti társaságában. Ekezdtem tehát az Eszközkezelőben lecserélni a videokártya driverét, először valami régebbire, majd mivel újra csökkentett felbontásban ment csak minden, megint a legújabbra, ami még támogatja az 560 Ti-ot. Ugyanaz az eredmény. 1600x1200 felbontás, és felkiáltójeles videokártya az Eszközkezelőben.Nos ha valaki idáig elolvasta, nyugodtan igyon meg valamit, ha van rá pénze. Egészségére!
Aki pedig tud okosat mondani erre a helyzetre, ne fogja vissza magát, bátran álljon elő a megodássalKöszönöm.
"Csak a bolond hisz abban, amit soha sem látott." - Kevin Costner, Waterworld
-
Ekocsi
csendes tag
-
Ekocsi
csendes tag
válasz Csupingo #75177 üzenetére
Másik slotban még nem próbáltam.
Holnap megteszem mert ma már nem bajlódok vele.Főleg hogy arrol írok most is.
Elemre pedig rámérek.De nem hiszem hogy döglött lenne mert hosszú áramtalanítás után is rendesen indult.
Minden akkor kezdődött mikor bekerült a kártya.Egész pontosan csak a másnapján mert aznap nem lett kikapcsolva és újra be.Feltettem drivereket meg örültem a fejemnek.Másnap bekapcsnál meg ment a kamillázás.
Esetleg tudnál ajánlani normásis tápot? -
Zimmi91
addikt
válasz Csupingo #75181 üzenetére
Szerintem elég lesz, tavasszal vagy nyáron jön bele új VGA, de aztán az is lehet, hogy marad mert CSGO , Apex, WoW, PUBG kb ezekkel játszom, oda meg elég lesz ez is, legalább halk, hűvös és 3 év garis Igen a 1070 dual nem valami acélos, szal szerintem ő lesz az áldozat
[ Szerkesztve ]
" Just remember Manchester is RED! "
-
maxika2004
őstag
válasz Csupingo #75206 üzenetére
köszi a segitséget ....
adott több féle számitogép... random lap-proci vga-val...
de vga kimenet mindegyikben van ! ez az egyik oldal.....a másik egy tv, amin van hdmi-scart - rca
ide kell megjeleniteni a pc-k jelét.... 55 cm es , szoval minoség nem sokat számit...ehez keresek átalakitót, mindegy milyen, de a vga jelnél sokkal ne legyen rosszabb
-
dethroner
veterán
válasz Csupingo #75223 üzenetére
Köszi a javaslatokat.
DVI-D kábelt használok, majd ha legközelebb induláskor ezt csinálja, megpróbálok egy kihúzás-bedugást, hátha. Másik kábelem nincs itthon. Legfrisebb bios van fent. A legacy telepítés nem tudom mit jelent. Még a régi w7 időben kipróbáltam a w10-et, de visszatértem a hetesre akkor. Most hogy lett erősebb vga és új ssd, a ms honlapjáról töltöttem le a telepítőfájlt. Ez minek számít?Soha semelyik gépemen nem engedélyeztem se az altatást, se a hibernálást. Forogjon csak a villanyóra Azt hiszem az van beállítva hogy 10 perc után kikapcsolhatja a monitort. Ezt a gyorsindítás dolgot is meglesem.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
cbm1974
tag
válasz Csupingo #75239 üzenetére
Na, ez már hsz volt, én is hasonlóan gondolom, de majd meglátjuk 3d-nél full HD-ba, pontosan mit veszítek...
A vidikarit mindig utoljára cserélem, most fordítva lesz. Egy biztos, a VGA nem fog túlterhelődni, eleve nem szoktam semmit húzni hardveresen..[ Szerkesztve ]
1. kapcsolatfelvétel módja PÜ...!!!
-
123sylaar
aktív tag
válasz Csupingo #75292 üzenetére
Igen ryzen 5 2600 van. Memória 3000-es órajelen. Igen próbáltam már több driverrel is. De kisebb (n 210 1gb) kártyával nem fordul elő a csúszás.Még arra gondoltam, hogy az esetleg nem okozhat problémát ,hogy GTX 1660/1660 super esetén nem alapértelmezett driver van fent (mert a rendszerkompatibilitásnál nem engedi) , hanem DCH.
[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
dethroner
veterán
válasz Csupingo #75225 üzenetére
Pár nap nyugalom után tegnap megint úgy indult a gép, hogy nem jött jel a monitorra. Kihúztam a csatlakozót a monitorból majd visszadugtam, és egyből ott volt a kép. Tehát vagy kábel, vagy a monitor a hunyó. Ja, azt eddig nem említettem hogy átalakítós a kábel, tehát a kártyáról DVI-D jön ki, a másik végén pedig HDMI ami bemegy a monitorba. És valami noname kábel, a legolcsóbb amit a helyi pc boltban találtam. Érdemes lenne egy vennem egy olyan kábelt ami HDMI mindkét végén? Ez megoldhatná? De miért lehet az, hogy egy ilyen kihúzás-visszadugástól helyrejön?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz Csupingo #75319 üzenetére
Így van, nincs fizikai átalakító. De miért van hogy csak néha egyszer csinálja és utána napokig nem? Még van egy másik tippem is, vga. Mert a monitor és a kábel már évek óta megvan és nem tapasztaltam ilyet, csak úgy hiszem nyár óta, amikor ez a mostani kártya bekerült a gépbe. Legközelebb megnézem mi van ha a kártyáról húzom le a csatit, vagy bekapcsolom a tévét, mert az is rá van kötve. Meglesem hogy azon van-e jel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte Geforce 1660 6 GB VGA kártya!
- 2db Asus ROG STRIX RX 580 8Gb videokártya eladó JEGELVE Zsolt részére
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- NVIDIA GTX 1650 4GB D6 Ventus OC
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB TUF Gaming OC videokártya (TUF-RTX4070TIS-O16G-GAMING) - 3 év Aqua gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest