- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
Aktív témák
-
djtoomi
addikt
válasz killerbeast #7849 üzenetére
Akkor HD3850 egyértelműen!
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
goom
senior tag
-
TotO'
aktív tag
Hy , nVidia (GeForce) kártyák közül melyik a legjobb ?
[ Szerkesztve ]
Pixel 7 || Neuzer Courier DT
-
Colera
tag
de jo hogy van ilyen topic...
most néztem hogy 8800 GTS 512, PCI-E 2.0... na már most ez a pci-e 2.0-s megy e padlógázon egy A8N-E lapban, ami szerintem csak sima PCI-E, ha jól gondolom, vagy ergo új alaplap is kell hozzá?''Az idő pénz! - gondolta a pincér, és hozzáírta az aznapi dátumot a számlához...''
-
-
őstag
Srácok kéne nekem 1 kis segitség fontos uj alaplapot vettem és 2 pci a a2karim között van.
És kéne nekem az egyik 7950gt-re 1slotos hütés valaki tudna segiteni?
Lehetöleg olyan kéne aminek a ventie nagyon közel van a dvi dugokhoz hogy az aegia kari felfogatása ne érjen bele, vagy valami passziv ami 1 slotos és az oldal lap felé megy ki és nem fordul át s kari másik oldalára. Lehetöleg dobjatok linket is.Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
djtoomi
addikt
Na ezt írd le újra, emrt ebből enm okat érteni. Szóval van 2 pci-e slot, és 2 pci-e kártyád van, ami között csak 1 szabad pci slot van, és abban neked egy ageia kari van, vagyis 1 slotos hűtés kell a 7950gt-re?Gyárilag egy slotos hűtésük van, de külön kaphatóak közül tudtommal nincsen egy slotos hűtés, maximum enm használod az ageiat vagy a másik kártyát(sztem jobban járnál ha eladnád mind a 2 7950gt-t 30-30-ért és vennél egy 8800GT-t). És csak 1 pci slot van a lapon?
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
De nem értem mi a gond?(Amúgy nem tesz jót a karinak(alsó)hogy a tápcsati felfele húzza a végét, és így megvan hajolva).Amúgymeg szerintem felesleges az ageia, pláne egy sli rendszerbe.Meg sztem sli is felejtős, esetleg 8800GT+ ageia.
-
stuntmanmike
tag
Hali!
Valaki meg tudja mondani Nekem hogy a Radeon x700-as sorozat alap és pro tagjai között csak órajel különbségek vannak vagy esetleg van más is?
-
djtoomi
addikt
válasz stuntmanmike #7872 üzenetére
Tudtommal csak órajel különbségek, emg asszem ddr2-gddr3 a különbség.
-
őstag
válasz Csiborbogár #7870 üzenetére
jaja szivtam a fogamat h. minden jol passzoljon! Gáz az alaplap erendezése, de semmit nem akartam kihagyni.
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
-
djtoomi
addikt
De sli nem hatékony, de mindegy, sztem akkor sem jó, de ageia emg sli mellé fölsöleges, ageia a fizikát számolja amit sli esetében a második kari.
-
őstag
válasz djtoomi #7876 üzenetére
Tudom h. nem hatékony de hidd el nem volt drága. Viszont a 2. kari nem számolja a fizikát az biztos. + az ati is csak dolgozik rajta cf-ben. az aegiát is olcson vettem.
88gt slim is lesz ha ezt a procit kevésnek találom, mert 88gt slihez dukál 1 c2d.Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
djtoomi
addikt
Hát ehhez is dukálna, amúgy akkor magyarázd el mégegyszer miért kéne az egy slotos hűtés az alsó karira?Hisz most is 1 slotos a hűtée.
-
djtoomi
addikt
Utángyártott 1 slotról nem tudok, maximum vízhűtés, de mondom sztem ageia nem kell oda, ha melegszik a kari miatta, akkor pláne nem...
-
Balázs 1.3 J
csendes tag
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy a vidkraim windowsban kikapcsolja a monitort? Amikor kapcsolom be a gépet akkor jó, de mikor beér windowsba elmegy a kép !!
Most raktam újra az XP-t! Azt hittem megjavul, de nem.......Üdv:Balázs
-
gban
Közösségépítő
Egy érdekes esettel találkoztam, kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye.
Adott konfig, 939-3000+, 512 DDR, 1 HDD, optika, 9600XT 128MB AGP, aktív, púpos fém kondik.
Egy noname (EC) 300W táppal 3D-t indítva 20-50 másodperc múlva szétesik a kép, mint RAM/GPU hibánál.
Tápcsere, noname (MS Industrial) 300W, és hibátlan minden, sokáig futtatva.
Előtte Vargáné/JNC (!!!!!!!) táppal is hibátlan volt!
Első táppal (EC), egy aktív 9550 256 megással semmi hiba!
Mi van ilyenkor?
Ennyivel többet eszik az XT?
Vagy ennyire szar az adott EC táp? Eddig nem volt velük bajom...
Vagy kérdezzem meg a tápos topicban?
Várom a tippeket/ötleteket/hasznos infókat.Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz Balázs 1.3 J #7882 üzenetére
Lehet hogy túl nagy frissítést ad esetleg?
Más monitorral próbáltad?
Más driver?Postázást nem vállalok.
-
KubanitoS
veterán
Bocsesz, de sajna nekem kicsit homályos a kérdésed. Pontosan mit is szeretnél tudni?
Talán azt, hogy miért kell a noname tápokat levélnehezéknek használni? Hiszen erre a kérdésre benne van a válasz a hozzászólásodban...
Arra a kérdésre, hogy a 9600 XT többet eszik-e szerintem már tudod a választ te is.
Azt viszont én kérdezném tőled, hogy a tápos topicban mit fogsz majd megkérdezni?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
gban
Közösségépítő
válasz KubanitoS #7885 üzenetére
Akkor a válasz ezek szerint az, hogy valóban annyival többet eszik a 9600XT mint a 9550, hogy az egyik noname 300W még elviszi, a másik már nem.
Kösz, ez is előrelépés.
A tápos topicban azt kérdeztem volna ha nem lett volna meg itt a válasz, hogy a fenti konfig túlterhelhet-e egy noname 300W-os tápot, de a válaszodból ha jól sejtem az derül ki hogy ennyivel jobb VGA is már túlterhelést okozhat.
Kösz.Postázást nem vállalok.
-
fagy53
nagyúr
Az igazi előrelépés az lesz, ha a púpos kondis 9600XT-t bal váll felett el......!
A púpos elektrolit kondik tápfesz szűrése egyre rosszabb lesz, és az egyenfesz helyett a GPU és a memóriák feszültsége egyre hullámosabb lesz.
Az eddig jónak ítélt noname táp is kevés lesz már, sőt semmilyen táppal sem fog menni.Balázs 1.3 J: az int VGA-t letiltottad?
[ Szerkesztve ]
-
gban
Közösségépítő
válasz Balázs 1.3 J #7888 üzenetére
TFT-d van vagy CRT?
A TFT-k háklisak ha valahogy 60Hz alatt kapnak, tapasztaltam már pár hibás kártyánál.
Nincs kéznél másik monitor?Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
Kösz az infót, a kondik cseréje tervben volt, csak nem tudtam eldönteni hogy visszavigyem garban (használtan vettem, ismerős boltból, olcsón), és akkor ugye nem cserélem le őket, vagy jó a kártya, csak a táp gyenge volt neki.
Megerősítettetek benne, hogy nem rossz a kártya, csak gyenge a táp és kondicsere szükséges, így megtartom.
Kösz a segítséget.Postázást nem vállalok.
-
Csákk
senior tag
válasz Balázs 1.3 J #7888 üzenetére
Fagyinak igaza van,int. grafika beszivat...ha nincs kikapcsolva akkor az az alapértelmezett vezérlő...
^^
-
bubuka71
aktív tag
hali az nv 7300 gs 256 mb ram-os milyen kari ?
-
skippper
senior tag
Valaki segítsen pls ebben.
Esetleg tud valaki olyan ATI driverről/programról, ami segít ezen?
Köcce előre is.
-
marcarc
senior tag
Hali!
Elérkezett az az idő h új videokártyát vegyek és ebben szeretnék segítséget kérni!Eddigi karim ATI RADEON 9550-128mb ami eddig tökéletesen ki is szolgált nem egy Need for Speedet de a pro streetbe neki is beletört a foga! A probléma ugye adott!Nem vagyok miliomos egyenlőre uh csak ésszerű mennyiségű pénzmagom van erre a célra!Várom az ötleteket!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest