- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Aktív témák
-
Tomate
veterán
válasz Bikerider #17603 üzenetére
Maradj csak a 4870-nél már csak az árból kifolyólag is. Amúgy a 260 és a 4870 kb egy szinten van viszont a 4870-es előrébb jár technológiailag mint a gtx 260. Olyan 3,2-3,4Ghz-kéne alá...
pacmanó: Lehet, hogy haldoklik a vga-d. Vagy vedd le a hűtőjét pasztázd újra rakd vissza, nézd meg a ramok megfelelően vannak-e hűtve!
[ Szerkesztve ]
-
Sas madár
őstag
-
TTomax
félisten
válasz pacmanó #17595 üzenetére
pedig ez kártyahiba...én sokat UT2004-ek a mai napig....és ott egy 4850 1680X1050-ben 300-500fps-tol hibamentes max garafikán...sokat segitene ha kitöltenéd az adatlapod mert ebböl nekem nem sok minden derül ki,és nem kellen totoznom... "AKM–63, AMD–65, AMP–69, Typ 56, Typ 86s, Tabuk "
(#17603) Bikerider
A gtx260-hoz kb elég a 3Ghz-es wolfi 1440X900-hoz...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
pacmanó
csendes tag
öcskösömnek tettem össze hogy ne az én gépem nyúzza..
Mihail Tyimofejevics Kalasnyikov
-
pacmanó
csendes tag
ezzel a progival teszteltem 3órán keresztül nyomatta egyhuzamban : Video Memory Stress Test 1.6 és nem talált hibát
Mihail Tyimofejevics Kalasnyikov
-
TTomax
félisten
válasz pacmanó #17610 üzenetére
akkor ez pedig driver probléma lesz...
AGP-t már nem nagyon támogatnak,én is tanácstalan vagyok mert még ajánlani sem tudok megfelelö drivert...(#17612) Bikerider
De, HD felbontáshoz kevés lesz.Na nem a 512M,hanem a radeon HD4870..oda még az én kártyám is necces...de te 1440X-röl irtál,hogy jön ide a HD???[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz pacmanó #17614 üzenetére
ezt nem mondanám...érdekes dolog ez,de éppen az unokatesom "fözött" meg egy 6800Ultrát amikor egy egész éjjel forgatta a "szörös ati kockát" ott amugy a GPU halt meg,vagyis abban valami..elöször az is csak hibázgatott...lelassult...néha restartolt..aztán szétesett a kép... aztán már 2D-ben is voltak gondok...
(#17615) Bikerider
Ha CF lapod van,akkor veszel hozzá mégegyet,hátha addigra javul a multiGPU támogatás...ha nincs,akkor meg kompromisszumokat kötsz,vagy lecseréled... amit most lehet ajánlani HD-ban játszani az a GTX280 neccesen,és a 4870X2[ Szerkesztve ]
-
Lejszi
senior tag
Tudja valaki, hogy ennél mit jelent a BLISS "felirat" ?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz TTomax #17616 üzenetére
Hali, mennyiért jutottál hozzá Manchester-ben a gtx280-hoz, ha nem vagyok túl személyeskedő?
Egyébként nem hiszem el, hogy a 4870-es ne lenne elég 1920x1080-ra kompromisszummokkal, például oda sztem elég már 2xAA is. Nem mindent a crysis-hez kell ám viszonyítani, mert szerintem oda semmi nem lesz elég még 3 éven belül sem.
Én azt mondom COD4, GRID, UT3 motoros játékokhoz (Frontline Fuel Of War, Brother In Arms stb...) igen is elég a 4870. Havernak 4850-e van, és nagyon jó megbírkózik a gammákkal, még ezen a felbontáson is, és csak egy E5200-a van, meg 2Gb kingmax 800Mhz-es ramja.Túl sokat sem érdemes költeni, mert nagyon csúnyát lehet rajta bukni, egyenesen arányosan a rá szánt pénzzel. De ez csak az én személyes megjegyzésem, akinek erre van pénze az vegye meg. De a közelmúltban szerzett tapasztalatok nem azt igazolják, hogy csak ekkora VGA-kal (GTX280, 4870X2) lehet csak nagy felbontásokban játszani. Viszább veszel ezt azt és gyönyörűen repül az összes game. szvsz....
-
TTomax
félisten
válasz tzsolesz #17621 üzenetére
242fontért volt a "Shop Offers" pár hétig...most ismét 300font...
Majd meglátjuk hogy mi hogyan megy ha kijön pl a Far Cry2
Ne az UE3 motoros jatékok legyen az etalon ahol élsimitás sincs...az kis tulzással még egy 8800GTX-en is elmegy...
És ha valahol lehet látni,hogy törnek az élek,szaladnak a háztetök,villanyoszlopok az bizony HD-ben van és nem 1280-ban....
Az meg hogy minnél drágább dolgot veszel,annál nagyobbat buksz már közhely sajnos.... ki erre költ,ki másra...[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz TTomax #17622 üzenetére
Az nem volt érte rossz ár, bár nem tudom akkor mennyi volt a font...
Amúgy az egészet nem "miheztartásvégett"-ként mondtam, csak a véleményem csaptam ki magamból...
Én azt látom, hogy több féle gamer van, és te az igényesebbek közé tartozol, azok közé, akik már 5 méterről kiszúrják a grafikai hiányosságokat a játékokban.
Én például ennyire nam vagyok igényes, én semmilyen hibát nem láttam havernál amikor a fullHD-és TV-én ami 94cm-es, 1680x1050-ben, high-on, 4xAA-val nyomta Crysis-t. Szép folyamatos volt. De neked tudnod kell, hisz olyanod is volt emlékim szerint.
-
dokee78
félisten
Mennyi a PCI-E és az AGP sávszélessége?
-
TTomax
félisten
válasz tzsolesz #17623 üzenetére
Ha jól emlékszek olyan 280-290volt a font..
Nem,ne haragudj,de 94cm-es TV-n még sosem nyomtam 1680X1050-ben Full HD-ban,de megsugom neked TE sem....
Ezt nem miheztartás véget irtam,csak téves informácokkal rendelkezel...
és hát igen,igyekszem minnél igényesebben tolni...de nem ész nélkül,azért is szabadultam mega CF-töl,nekem ez a hobbym,ez a szorakozásom...igazábol nem is nagyon megyek sehova egy számomra idegen országban,mert nem vágyok rá.Elég sokat "belerugnak " az emberbe igy is,ezért is járok csak szakmai topicocban mert nagyon hiányzik a személyeskedés...és én is csak a véleményem csaptam ki magamból....★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
dokee78
félisten
Ha esik egy kicsit a 9800GTX ára szeretném lecserélni a 9600GT-met.
Valaki be tudna linkelni egy képet,hogyan néz ki a CoD4 a 9800GTX-en! -
z0d1AK
nagyúr
pécsi Ph-s kollégát keresnék, aki tudna, és segítene is gariztatásban!
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
tzsolesz
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
semmi probléma, kérdés, akármi?
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
total90
veterán
Hi!
8800GT-m van és leszedtem az előbb a GPU-Z 0.2.8-t és a második fülnél (Sensors) kettő GPU Temperatures van (és persze nem ugyanaz az érték) Ez most akkor mi is ? Ja meg mi az a PCB Temperature ?[ Szerkesztve ]
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Chabbase
csendes tag
sziasztok,baj van nálam,elszállt a gépem,vettem egy Cooler Master coolviva hűtőt a Geforce 8600GT-re és nem bírtam rátenni,bekapcsoltam a gépet gyári hűtő nélkjül és nem megy,csak villan egyet,mit tegyek???SEGÍTSETEK!láma vok,nem füstölt nem robbant semmi,csak eljutott az XP-ig aztán kikapcsolt és most semmi,ez egy másik gép!!
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Chabbase #17637 üzenetére
Légy higgadt. Nagyon meglátszik hogy leszedted a gyári hűtőt?
De várj csak, ne temessünk egyből.
Biztosan jól benne van a foglalatban a kari?
Nem húztál le közben valami csatlakozót a lapról?
Nem inkább csak az a baj, hogy közben az erőltetésnél, letörtél valami kondit, vagy egyéb alkatrészt a nyákról? -
tzsolesz
nagyúr
válasz Chabbase #17639 üzenetére
Bocs, de mi van??
Miért nyúltál hozzá. Látom nem igen csináltál előtte hasonló dolgot, és ez sajnos meghaladta a képességeidet. Most egyenlőre azt mondom, szólj valami haverodnak, aki ért hozzá, és nézesd vele alaposan meg, nem-e sérült valami fizikailag is rajta, ha nem, akkor szépen vedd ki a karit a gépből, és ... De várjál már, hogy vetted le a gyári hűtőt róla, ha ki sem szedted a gépből??
-
Chabbase
csendes tag
válasz tzsolesz #17640 üzenetére
nem sikerült kivenni mert nem akartam erőltetni,úgy szedtem le róla,de már hogy nem megy a gép visszaakartam tenni a hűtőt de a gépben nem bírtam és most vettem ki belőle de már visszai tettem,most bekapcsolom hátha jó,ha nem szólok vkinek!köszi a segítséget lehet hogy még vissza nézek!
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Chabbase #17645 üzenetére
Nem biztos. Szépen óvatosan, tedd rá vissza a gyári hűtőt, úgy hogy le ne sarkazd a csavarjait. Ha te nem bírod, akkor szólj olyannak, aki ügyesebb. a boltban ahol vetted, nem kell mindent tudnia az eladónak. Ha ez meg van. ártatlan, naív tekintettel szépen visszaviszed a karit. Megmondod, hogy egyszer csak indítottad a gépet, és már nem ment. Ennyi....
Aktív témák
Hirdetés
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest