- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiko76
aktív tag
melyik az eten x600-hoz a legjobb rom?
-
MODERÁTOR
-
tiko76
aktív tag
válasz Viktor0610 #5502 üzenetére
a 0263 van rajta de nem a legjobb telefon része meg a kamera is lassu.
-
Brekecs
aktív tag
Sziasztok !
Adott egy Compaq Ipaq 3870-es PDA hozzá magyarosítás, de ha lemerül akkor legközelebb megint angolul cseveg . Van -e hozzá magyarosítás ami végképp megmaradna benne. Illetve milyen térkép szoftvert lehet rá tenni és hogyan ? van hozzá egy 1GB kártya is .
Elöre is köszönöm !Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
MODERÁTOR
-
tiko76
aktív tag
válasz Viktor0610 #5505 üzenetére
van valami javaslatod rom terén?
-
Brekecs
aktív tag
válasz Viktor0610 #5505 üzenetére
Szia
Lehet új operációs rendszert telepíteni rá ami alapból magyar és honnan lehet letölteni ?
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
kicsigeri
senior tag
Sziasztok, most került a kezem közé, egy Acer N35 és az istennek nem találok neki utiliti drivert a neten. Valaki légyszí.
-
Z.m.Z
aktív tag
Segítsetek légyszi!!! Nem tudom hol kell kikapcsolni a hálózati helyi infót,és 20-30 másodpercnként üziként fogadja,hogy "Budapest" az Eten x500-asom. Légyszi-légyszi!!
-
Buddhha
tag
válasz kicsigeri #5510 üzenetére
Ha az a probléma, hogy a számítógép felismerje, akkor XP-re Active Sync, Vistára Mobile-eszköz manager (asszem így hívják) kell...
Mindkettő ingyért-bérmentve tölthető le a microsoft honlapjáról...Ha nem erre gondoltál, akkor pontosíts, hogy milyen utility-t szeretnél...
Üdv!
Buddhha----O---- Infrablútut van-e benne??? ----O---- I'm hard as a rock, and wise as a mountain!
-
Z.m.Z
aktív tag
Annyit megtudtam,hogy a "cellainfó"-kat kell tiltani,de nem tudom hol!! És a használatiban sem említik én meg nem találom. De nagyon idegesítő!!
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Van egy olyan bajm, hogy mindnen alkalommal mikor leszinkronizálom a telefonom a netkapcsolat nem bont le, ennek hatására 4 óra alatt le is merül a teló. Amiról szó van az egy htc készülék windows mobil 6.0, megoldásnak találtam hozzá reg leíjrást.
A kérdés annyi lenne, hogy a linkben látható megoldást mi mód lehet beleágyazni a pda pegisztrációs adatbázisába?
Előre is köszönöm mindenki segítségét!
Retes!
A tudás mindenkié!!!
-
LorD_ARmES
tag
Van egy Mio Moov 360 am. Belső memóriáján módosítottam a path.xml(bootolásnál induló exe file, alap esetben a miomap.exe) file tartalmát, más exe indul el, nem az alap. De így nem ismeri fel a gép. Amikor kiformáztam a memóriáját, akkor felismerte a gép, de visszatettem a path.xml t módosítva, így már nem. Hardveres beavatkozás is jöhet. Garijegy megan, 2 hónapos, de számla elkeveredett és elküldtek a 'csába a Photohall ban. Ez van.
Köszönöm, ARmEShttp://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=LorD_ARmES
-
Shady313
aktív tag
válasz Brekecs #5507 üzenetére
Üdv! WM6 romot csak főzve tudsz előállítani! De az sok időt vesz igénybe. (plusz a tesztelés hibajavítás). Ha megvan a konyha és a kibontott rom akkor a restorator nevű resource szerkesztővel könnyedén módosíthatod azt amit akarsz. Tipp: szedd le a microsoft oldaláról a wm6 standrad hun image-et ez egy emulátorhoz van, de ha ezt a romot is kibontod, sok magyar nyelvi fájl van amik anyagát feltudod használni. Figyelem! 1:1-ben sose másold ki a szövegeket mert eltérnek a sorszámok, néhol a szövegek és a kódok. A kódlapot sztem nyugodtan hagyhatod 1033on, nem fog érte piszkálni. A dialog ablakokkal vigyázz! Némelyiket nem jeleníti meg rendesen, de ott akkor, ha van rá mód ne is nagyon írj át semmit (max csak a szöveget de nemély esetben akkor is módosítja az ablakot és kilóghat a képernyőről). Esetleg még bontsd ki az interwrite fájljait is ott is vannak hasznosak. Én így magyorsítottma le fullra a romomat, programokkal mindennel együtt, szal ez egyébként is mivel egyedi alkotás büszkébb vagy rá, nem zabálja le a memóriád és 100% stabil mivel csak stringeket írsz át angolról magyarra (meg néhol mást is). Sok sikert hozzá, ennyit tudok segíteni, ez ígyis már illegális, de akinek van türelme eljátszogat vele. Én is egy magyar rom büszke tulajdonosa lettem így
u.i: Sok mindent érdemes előtte MAGADTÓL kitanulni/kitapasztalni, ezért járj a dolgoknak minél inkább utána és próbálgasd, mert ha magadtól jössz rá sokkal mélyebb tudást szerzel és nem fogsz tanácstalanul gondolkozni, hogy mi van. Ajánlom az xda-developers oldalát. Kis angol tudással, ha kérdezel még segítenek is.
Sok sikert!
-
Shady313
aktív tag
válasz LorD_ARmES #5516 üzenetére
Üdv! Ha nem tudod, hogy mit módosítasz akkor miért módosítod? Valószínűleg valamit elrontottál azért nem akar működni. Egyébként az xml-ek általában parancsfájlok szoktak lenni nem exe fájlok (javítson ki valaki ha tévedek). A nevéből következtetve méghozzá valami elérési út vagy ilyesmi lehet benne. Ha piszkálod a szoftot akkor a garival feleslegesen próbálkozol --> ugrott. Hardveresen mit akarsz módosítani? Egyébként mi az amit nem akar felismerni? Az új programot amit betettél?
-
Shady313
aktív tag
A link sajnos nem él, a regisztrációs adatbázist sztem a legjobb módon úgy tudod megoldani, hogy egy _setup.xml nevű fájlt tömörítesz (tárolás módszerrel) egy cab fájlba és lefuttatod azt. De tudni kell azt az xml fájlt szerkeszteni. Vagy ha ez nem tetszik akkor felteszed a ceregeditor nevű programot rákötöd a telód a gépre, a progiban rácsatizol és megkeresed azt ami neked kell. Egyébként csak a te kedvedért: XDA-ra regisztrálsz és a két fájl közül valamelyiket csak letöltöd. Az egyik 1 perc után bont a másik 5 perc után..
Ha ActiveSync-et használtál a szinkronizálásra akkor sztem szimplán cska zárd be a készülékeden az ActiveSnyc progit hogyha még fut.
Sok sikert! Remélem tudtam segíteni!
-
Shady313
aktív tag
Tipp: Menj be az üzenetekhez és ott menj be a beállításokba. Nézz körül ott hátha... Ha más nem akkor valamilyen telefonos szolgáltatással kapcsolatos menüpontot keress a rendszerbeállításokon belül valahol. Talán nézd meg a Phone beállításai között. Nem tudom, hogy hol lehet ilyesmit beállítani
-
Shady313
aktív tag
válasz runner 125 #5480 üzenetére
Mondtam, hogy feladta ;)
-
Shady313
aktív tag
Nézz körül XDA-n, de ilyen javaslatokat sztem ne kérjél, nincs értelme, az igényeidnek megfelelőt válaszd ki. Egyébként is sztem itt senki nem fog neked romokat linkelgetni, hogy "Ezt próbáld ki, meg ezt jah és ezt és ezt...." Vannak dolgok amiben segítünk és van ami után magadnak kell utánajárni.
-
LorD_ARmES
tag
válasz Shady313 #5518 üzenetére
Path.xml ben van leírva, hogy melyik exe file t indítsa betöltéskor. Alapesetben a miomap, de most nem az. Nem a Win5.0-t bántottam, ha az nem futna, akkor semmi. Csak ugye itt asztal nincs, csak elindul egy program és ennyit tud. És ha nem a miomap indul el, akkor USB kábelre kötve nem ismeri fel az asztali gép. Mintha egy pendrive állandóan drivert kérne, de ugye az nincs hozzá, szóval passz.
Hardveres buherálás alatt meg azt értem, hogy valahogy kitörölni a flash tartalmát, mert amikor üres path.xml lel indult, akkor volt usb, csak most, hogy igo8.exe indul, így nem ismeri fel a pc a memóriáját. Ha üres a belső mem, a windows5.0 vissza írja a szükséges fileokat, de így nem. Ezért kellene kitörölni és akkor jó lenne. Nem tudom, hogy miért nem lehetett közvetlen elérést adni neki, vagy hogyan tehették azt, hogy módosítani tudsz úgy, hogy összeomlik az egész.[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=LorD_ARmES
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz runner 125 #5525 üzenetére
És mit csináltál vele?
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz runner 125 #5525 üzenetére
De látom van egy eladó x600-ad! Csere egy zsír x500+-ra? Tök jó csak telefonálni nem lehet vele..
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz runner 125 #5528 üzenetére
Az enyém is fóliás és tegnap bontottuk ki. Este még ment is. Aztán éjel elkezdett szarozni és ma már be sem kapcsol a GSM rész. Minden más zsír jó. Viszont garilevele nincs. Ez a baja a magánimportnak. Na meg ki gondolta volna, hisz zsír új.
-
fux82
tag
Srácok légyszi segítsetek! A vodás sim kártyán lévő sms-eimet nem találom sehol. Nem látja a gép? Egy eten x600-asról van szó. Mióta betettem a kártyát már küldtem és kaptam sms-t, azok megvannak, de a régiek, amiket még a mobilomra kaptam nem találom sehol...
-
runner 125
nagyúr
-
fux82
tag
válasz runner 125 #5532 üzenetére
Amíg fért a simre oda mentette, a többit a telefonra. De a sim-en lévőket sehol sem találom.
-
Kommy
veterán
Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom, hogy a pda neptárát nem a megszokott outlokkal szeretném szinkronizálni, hanem a thunderbirdel, sunbird-el vagy lightninggal, és jó lenne ha erre lenne ingyenes program, találtam a birdiesync-et de ez csak 2-es verzióig kompatibilis a thunderbirddel, meg nem is ingyenes -
runner 125
nagyúr
Hali all!
Egy érdekes kérdésem lenne;
Egy barátom vett tőlem egy X600-at,rögtön azzal (akarta) kezdeni h ROM-ot cserél,hív telefonon h rögtön az elején "finish"-sel bebefejezi a ROM cserét. Nem jelenik meg a PDA-s semmi.
Mondom hozd át hozzám,megpróbáljuk itt is. Érdekes módon nálam "tovább lépett" és pikk-pakk lecseréltük a ROM-ot.
Mitől lehet az h a srác gépén nem ment? ...folyton nem szeretném frissíteni a kütyüjét.
XP van mind2 notin.
Köszi előre is
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Ismerősöm vett egy samu omniat németbe és vmi wise track vagy wise pilot (igazából nem emlékszem) nevű gps progit adnak hozzá alapból x havi euroért. Ez nem is lenne sok az amúgy rendesen működő progiért, de folyton a netről szedi le az infókat, ami nem is olcsó és ráadásul ki sem kapcsolható, így engem kérdezett, h melyik progit ajánlanám neki, de én meg inkább hozzátok fordulok.
Illetve nem tud valaki egy olyan oldalt mondani, ahol smartphonokkal foglalkoznak, vmi nokiaprogramok szerűre gondolok.
Más. Az okés, h a 6120c-m hangosabb kihangosítva, mint az omnia. Kocsiba alig hallani vmit a beszédből, pedig az mp3-ak majd ugyanúgy szólnak.
Let's begin, de gozaimasu!
-
Buddhha
tag
válasz runner 125 #5536 üzenetére
Csak tippelgetek, mert romot még nem frissítettem pedig van most itt egy gép, amin kéne...
Active sync futott e?? USB jó volt e??
Így hirtelen ezek...
Remélem segít...----O---- Infrablútut van-e benne??? ----O---- I'm hard as a rock, and wise as a mountain!
-
MODERÁTOR
-
-
.mf
veterán
Sziasztok!
Láttatok már ilyen Java hibát:
A MIDlet példánya nem hozható létre:
java.lang.NoClassDefFoundErrorAsus m530w, WM6.0std smartphone
valami esmertec java van rajta, és ilyenkor hűdejó, hogy a mobil javahoz nem lehet hozzányúlniFotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
iref-h
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
Eredetileg az R600 PND fórumon vetettem fel kérdésemet, de sajnos eddig válasz nem érkezett. Tudna e valaki eligazítást adni. Az R600 -as PND - vel odáig eljutottam, hogy a 2db dll bemásolásával a kártyára, előjött a WinCE 5.0 és próbáltam volna a FlashDisk tartalmát biztonsági mentésként a kártyára írni, de nem tudom kezelni a rendszert. Azt kitapasztaltam, hogy két érintésre nyitok, de nem tudom hogy hogyan kell másolni, kijelölni, beilleszteni,törölni - tehát azokat a műveleteket nem tudom végrehajtani, amiket egérrel szoktam (sajnos nincs jobb és bal egérgomb, érintőmódban működik a készülék). A MioPocket 2.0 programot szeretném feltelepíteni, de addig nem merek semmit tenni, míg a FlashDisk -nincs kimentve.Üdv.: iref-h
-
Buddhha
tag
Szia!
Ezt a készüléket nem ismerem, de érintőképernyős gépeken megoldás szokott lenni a lenyomvatartott stylus, (kis karikák futnak körbe) és feljön a "helyi menü"...
Remélem segít!Üdv!
Buddhha----O---- Infrablútut van-e benne??? ----O---- I'm hard as a rock, and wise as a mountain!
-
Brekecs
aktív tag
Sziasztok !
Van egy régi PDA-ám, az Oprendszere Windows CE 4.20-as.Szeretném magyarosítani, de nem találok hozzá magyarosítást, ha valaki tudna adni egy linket vagy feltöltené nagyon megköszönném !
Előre is köszönöm !
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest