- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacika35
csendes tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni Tőletek.
Volt a PDA-n egy progi, amit véletlenül letöröltem, de még a nevére sem emlékszem. A progi nem telepített .exe fileket tudott kirakni a képernyőre, úgy, hogy a Today menübe beépült.
Nagy segítség lenne ha valaki meg tudná mondani a progi nevét vagy egy linket hozzá. Egész délután ezt kerestem sajna eredménytelenül.Előre is köszi,
L
-
Spirit
őstag
Azt hiszem rájöttem a pda-s dologra, csak nem értem hogy csinálja. Feltettem a PocketPCmark tesztelőt, és nagyon érdekes eredményeket kapok. A CPU pontok nagyjából megfelelnek a várthoz képest, azonban a memóriasebesség, a háttértár, a videósebesség többszöröse ahhoz képest, amennyinek lennie kellene. És olyankor fogy ugye pár mp-enként az aksi töltés, amikor dolgozik. Volt már rajta hard-reset, de semmi nem segít. a firmware-t nem lehet valahogy újraírni?nem találok hozzá se frisítérst, semmit. Egy biztos, így nem maradhat, mert használhatatlan.
-
MODERÁTOR
-
CHIPman
nagyúr
[link]
Tud valaki segíteni?hardverapro.hu/tag/chipman
-
lacika35
csendes tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni Tőletek.
Volt a PDA-n egy progi, amit véletlenül letöröltem, de még a nevére sem emlékszem. A progi nem telepített .exe fileket tudott kirakni a képernyőre, úgy, hogy a Today menübe beépült.
Nagy segítség lenne ha valaki meg tudná mondani a progi nevét vagy egy linket hozzá. Egész délután ezt kerestem sajna eredménytelenül.
Előre is köszi,
LNincs senkinek ötlete, nagyon kellene az a progi.
Kösz,
L
-
madarasz92
őstag
És jól lehet használni a TMC vevőt nálunk?
-
CHIPman
nagyúr
WTF?
Itt volt USB-n az i780, és 1 óra USB után kiírta az egyik ezzel kapcsolatos program, hogy Not connected. Mondom wtf. Kijelző ki van kapcsolva. Nyomom a bekapcsológombot hogy kapcsoljon be a kijelző, de semmi. USB lehúz, bekapcsológomb tart, semmi. Softreset megpróbál, semmi. Akksi ki, akksi be, bekapcsológomb nyom, semmi.
Ötlet?
szerk.: az akksi bőven a feléig volt, és nem is olyan húdemeleg a cucc...
szerk2: töltőre dugtam, bekapcsolt, megnéztem az akksi állapotát és szinte nullán van. Reggel vettem le a formázás(16 óra) után a töltőről, azóta 5x volt USB-re dugva és lehúzva, majd az utolsónál rajta volt 1 órát. Ekkor elméletileg töltenie kellett volna, írta is, hogy tölti, de lemerült. Mitől?[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman
-
rumos14
nagyúr
válasz CHIPman #5815 üzenetére
i780 specifikus kérdést célszerű a saját topikjában feltenni, pörög az is eléggé.
szóval az usb sajnos egybehangzó vélemények szerint alig tölti csak a telót, leginkább szinte egyáltalán nem. nálad viszont usb-n lógva konkrétan lemerült, tehát feltételezem, hogy vmi merítette, vmi alkalmazás ment rajta. ha totál lemerül az akksi, akkor úgy szokott lenni, hogy valóban be sem kapcsol, hálózati töltőre kell dugni és 0-15 perc után életre kel.
amúgy elég gyorsan merül, sokat használva a második nap vége néha már necces szokott lenni, ill. az akksi töltöttségjelzője távolről sem lineáris. -
MODERÁTOR
-
lohengrin
csendes tag
Sziasztok!
Egy Ndrive G50 tipusú gps navigációhoz, hogy lehet teljes eu térképet szerezni?
most csak kelet eu-t tud.
tud valaki segíteni??[ Szerkesztve ]
-
lohengrin
csendes tag
válasz Viktor0610 #5820 üzenetére
nem lehet esetleg, más progi által használt térképet konvertálni (.map kiterjsztésű)?
-
yooccoo
aktív tag
olyan gondom van, hogy az sd kártyát bedugva egy 3970-es pda-ba formázni szeretné, mikor rányomok, hogy formázza, akkor meg nem tudja formázni
mi lehet a gondja?
korábban működött már ez a kártya ebben a gépben -
runner 125
nagyúr
válasz yooccoo #5822 üzenetére
Az is megeshet h beszart a kártya.
Hasonló jelenségeket akkor is csinálhat.Tedd bele egy olvasóba, formázd le pc-n, s próba újra.
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
yooccoo
aktív tag
-
Sesonk
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy Pocket Loox N520-ast, de német nyelvű. Szeretném angolosítani, persze házilag.
Gondolom, újra kell tennem az oprendszert rajta.
Tudnátok segíteni, hogy kell ezen újrahúzni a Win-t?Előre is köszi!
-
ng0ofy
KORREKTOR
Hello all!
A véleményetekre vagyok kíváncsi! Azt szeretném tudni, szerintetek melyik a legjobb qwerty bill. PDA-ban? (Melyik PDA/okostelefonban van a legjobb qwerty bill)
Tapasztalat alapú hozzászólásokat szeretnék, nem pedig képek alapján alkotott véleményt.
Azért van szükségem a qwertyre a PDA-ban mert e-mailek és doksik megírása mellett jegyzetelésre is használom, ezért a legkényelmesebb kellene.Várom a tapasztalatokat!
Üdv.: ng
[ Szerkesztve ]
-
rjg
őstag
Az elmúlt fél évben két qwerty-s pda-t használtam. Először egy Samsung i780-at, most pedig egy HTC Touch Pro-t. Mindkettőn hibátlanul lehet gépelni. A Samun akár egy kézzel is, (pl. vezetés közben) a TP-n csak két kézzel, de jóval nagyobb gombsoron. Javaslom próbáld ki őket vásárlás előtt.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
Buddhha
tag
Szia!
Én egy HTC Tytn II-t használok T-s kiépítésben. Ha jegyzetek alatt egyetemi/főiskolai órák alatti jegyzetelésre gondolsz, akkor nem ajánlom a pda-t...
Rövid üzenetek megírására alkalmas, bevásárlólistára, e-mailre egyaránt, de hosszabb szövegnél már inkább egy umpc-t javaslok... PDA-n kicsit macerás előhozni az ékezetes betűket, és így hamar lemaradsz a jegyzeteléssel...Üdv!
Buddhhaui.: Szerintem...
----O---- Infrablútut van-e benne??? ----O---- I'm hard as a rock, and wise as a mountain!
-
David1414
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy Mitac Mio P360-as pdam van és ehez vettem egy Wi-Fi kártya, Secure Digital (SD), SPECTEC, SDW-820 (WLAN) kártyát ami nem igazán akar működni. Feltelepítem a pda-ra eldugja valami rejtett kis zugba, a programja közt nem jeleníti meg, és ha nagy nehezen meg is oldom hogy elindítsam akkor nem hozza be! Nagy nehezen tudom csak megnyitni, és akkor is ha 2-3mp-ig nem lépek tovább kidob! Néztem valamelyik nap a neten hogy milyen op. rendszereken fut el és a Windows mobile 6 nem volt ott.. Lehet hogy ez a baj? Másik op. rendszert kellene telepíteni rá? Ha valaki tudja kérem segítsen! -
kingabo
őstag
válasz yooccoo #5824 üzenetére
Hmm a 0 pont a sikeres művelet visszetérési értéke szokott lenni.
"több kártyával is lepróbálva"
Tehát egy kártyát sem kezel a kütyü? Akkor lehet, hogy a foglalat is tönkre ment.@Sesonk: ha nem egy németesítő progi van rajta, akkor valahonnan egy angol romot kell szerezni.
[ Szerkesztve ]
-
David1414
csendes tag
SD kártya foglalatos a pda, és a memo. kártyát olvassa rendesen. Ez már a második ilyen kártya! ( nem ugyan abból a üzletből van)
-
DiamondBack
senior tag
sziasztok. problémám a következö: van egy htc universálom ami a következö tünetekkel elhalálozni készül: nem reagál a screen érintésre, ha a navi gombot használom akkor müködik de nagyon lassan reagál. rom frissités megtörtént de ennek nem ismerem az eredményét mert az allign screen-en nem enged tovább mert nem jo a kijelzö. szerintetek érdemes vele foglalkozni illetve házilag van esély javitásra? tul sok ilyen kütyüt még nem szedtem szét szervizbe meg nem nagyon akarom vinni annyit már nem ér. ha valaki tudott ehhez hasonlot orvosolni otthon az kérem jelezze köszönöm
-
runner 125
nagyúr
válasz David1414 #5836 üzenetére
Esetleg gyorsbolték tudnak segíteni.
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz DiamondBack #5837 üzenetére
Hali!
Valszeg' maga az érintőfelület halt meg.
Én még nem szedtem szét ilyet, de régebben láttam egy eeepc érintésérzékennyé tételét, amelyben úgy rémlik h maga az érintésérzékeny "fólia" is csatlakozott valahova. Így szvsz a PDA-kon is így van megoldva, az-az meglehet h ott van a gebasz..
Én tuti nem állnék neki otthon, esetleg kérj rá árajánlatot szervizben.
-
DiamondBack
senior tag
köszi. esetleg az align screen hackelhetö? tul tudok jutni valahogyna rajta anélkül hogy a kijelzö müködne?
-
David1414
csendes tag
válasz runner 125 #5838 üzenetére
Pont náluk vettem a kártyát
-
runner 125
nagyúr
válasz DiamondBack #5840 üzenetére
Biztosat nem tudok, de sztem nem.
David1414
Akkor hajrá!
Tuti segítenek.Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
DiamondBack
senior tag
akkor elö a csavarhúzót
-
David1414
csendes tag
válasz DiamondBack #5843 üzenetére
-
kingabo
őstag
válasz DiamondBack #5840 üzenetére
Soft reset esetleg?
-
DiamondBack
senior tag
volt mar soft, hard, rom ujra. most szétkaptam csatikat kihuztam visszadugtam és életre kelt egyebkent valaki használ ThrottleLauncer-t? tök jo meg minden csak nem tudom kikapcsolni
-
kingabo
őstag
válasz DiamondBack #5846 üzenetére
Azt akartam írni, hogy align screen közben nyomsz egy soft resetet... Mostmár mind1, grat a sikeres műtéthez!
-
runner 125
nagyúr
válasz DiamondBack #5846 üzenetére
LOL.
Grat!
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
tuskooo
addikt
Üdv!
Hogy lehet beállítani, hogy a VPN ne a mobilnetet használja, hanem a wifit, ha egyébként az az aktív kapcsolat? Sehol se találtam ilyet, kapcsolatoknál nem is jöttem rá, hogy lehetne wifit beállítani egyáltalán, úgy, mint my isp és társai.
Előre is köszi.
-
Foose
addikt
Sziasztok! Nemrég vettem egy Asus P525-t,és érdekelne pár apró dolog. Sms jelző hangot hogy tudok beállítani? Jól olvastam,hogy csak wma meg wav hangot lehet beállítani?
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest