- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
A következő probléma megoldása felől érdeklődnék.
Adott egy Lenovo B590 masina, amin a wifi-t egyszerűen nem lehet bekapcsolni.
Egy Intel® Centrino® Wireless-N 2230 adapter van benne.Vettünk is egy pont ugyan ilyet, a sorozatszám alig tér el, de ugye minden más teljesen megegyezik, ám hiába, nem tudtuk lepróbálni vele, mert sír a gép, hogy nem engedélyezett wifi kártya. Ez mondjuk nem szép a Lenovotól.
Szóval azt nem tudom, hogy másik kártyával jó lenne e.
Az látottak szerint az eredetinek sincs baja, ott van az eszközkezelőben, és elvileg hibátlan, csak éppen nem lehet bekapcsolni. Ha megpróbálnánk akkor is azt látjuk, hogy a repülőgép üzemmódot lehet ki be kapcsolni, de a wifi ki-be kapcsoló inaktív, se egérrel, se (FN+F5)-el nem lehet kapcsolni.
Már rengeteg driverrel próbáltam régebbitől a legújabbig, az Intel, és a Lenovo támogatási oldaláról is.
Windows 8.1 x64-es rendszer fut a gépen, magyar nyelvű, már rengeteg dolgot próbáltam, amit olvastam a neten, és bár nem hittem mindben azért kipróbáltam, de semmi eredmény.Eszközkezelőben ott a kártya, és elméletileg hibátlanul működik, csak éppen ott van a kis piros X a tálcán az ikonon és nem lehet bekapcsolni.
Ebben legyen szíves segítsen aki tud.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest