Aktív témák
-
nagyúr
válasz gamer0101 #12147 üzenetére
Úgy ahogy Duree mondja! Én 3515-öst adtam el az egyik ügyfelemnek. Sajna nincsenek hozzá XP-s driverek, tehát kénytelen leszel megbarátkozni a Vista-val, ha az összes fícsörét akarod használni a notinak (webcam, cardreader, halk üzemmód kapcsolása, stb)
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz gamer0101 #12150 üzenetére
Semmi gond nem lesz. Merítsd le a gépet, majd estére hagyd fent a töltőn. Holnap este megint merítsd le és megint éjjel töltsd fül. Hétfőn már viheted és össze-vissza használhatod az akkuját. A fenti merítési macerát olyan 3 havonta érdemes megismételni. Így az akkuban lévő töltésszámláló mindig megfelelően tudja kalibrálni a töltési szint visszajelzését az akku állapotához. Magyarán jobb nem lesz az akkud tőle, de legalább megfelelően fogja mutatni a töltöttséget.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
gamer0101
aktív tag
válasz KillHates #12154 üzenetére
Fel is merült az első kérdésem :
Szóval, most az a helyzet, hogy 21%-on van az akku, viszont szeretnék még ma este megcsinálni néhány dolgot a gépen, mert hétfőn reggel megyek vidékre dolgozni és péntekig nem leszek itthon. A gépet viszem magammal, de van olyan DVD vagy akármi amit nem tudok, akarok magammal vinni, így ésszerűbb lenne itthon használni, megcsinálni amit szeretnék még.
Tehát a kérdésem az, hogyha teljesen lemerült, akkor hálózatra csatlakoztatást követően bekapcsolhatom-e ismét vagy valóban várni kell 12-16 órát? Köszönöm a választ!Sorry tényleg az abszolút lúzerságomért, de sosem volt még notebookom, így teljesen tanácstalan vagyok néhány dologgal kapcsolatban...
-
LuFee
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Laptop vásárlás előtt vagyok, és dilemmám az, hogy adott egy Dell studio 1535, vagy 1537. Videokártya: Ati Mob. Radeon HD3450. A laptopon nincs S-video kimenet, enenk ellenére mindenhol azt olvasom, hogy van rajta. Ez adódhat abból,hogy a D-SUB csatlakozó egy PIN-je hordozza a Tv-jelet?
Kérdés: a Dell Studio 1535-ben és 1537-ben lévő Ati Hd3450 a külső D-SUB csatin keresztül TV (S-video) képes?
Köszönöm!
-
nagyúr
válasz gamer0101 #12155 üzenetére
Szia! Nyugodtan bekapcsolhatod, attól még ugyanúgy fog tölteni. Ami szükséges lenne, hogy ha ma este eltikkadt a gép akkor egyhuzamban töltőn kellene hagyni reggelig. Hogy közben megy vagy nem az nem számít.
-
nagyúr
Mostanában az szokott lenni, hogy összekeverik a HDMI kimenetet a TV-Out-al. Szerintem az új Studio-kon csak HDMI van. Megnéztem képeket a képeket a kulin és nincsen rajta SVHS
Még a fullos 1737-esen sincs.
[link] [link]MOD. A SUB-D biztosan nem tud natív TV kimenetet. Ahhoz kell átalakító!
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
helo!
fontos kérdésem van.lehet hogy lerágott csont,de fujitsu laptopokat nem ismerem.
Egy ismerős hivott ma hogy a Vadiúj Fujtsu Siemens amilo pi 3525 laptopjára nem tudja a winxp-t telepíteni,mert egy helyen megakad mindig.
ebben kéne segitség hogy mit lehet ilyenkor tenni.
nekem van ötletem.biztos valami sata hiba lehet.mondtam is neki hogy biosba kapcsolja ki a sata nativet vagy ilyesmit.de ő ilyet nem látott a biosba(én ezt csak a hp laptopokról tudom ott így kell beállitani) de nem is tuti hogy ez a baj.szóval kérlek segitsetek fontos lenne ez most tényleg.
[ Szerkesztve ]
-
gamer0101
aktív tag
válasz KillHates #12160 üzenetére
Kinyuvadt...most raktam fel töltőre és majd most bekapcsolom...ha sikerül! Nemrég megszívatott: be volt dugva USB-n a kártyaolvasóm és abban meg benne volt a microSD a telómból. Újra kellett indítani valami telepítés után a gépet de az a bootoláskor - vagy Vista induláskor...fene tudja, de a töltőképernyő nem jött be - elszállt és újra-újra indult...azt hittem agyrákot kapok mire rájöttem, hogy mi a baja. Gondolom próbált arról bootolni, csak nem sikerült neki és restartolt "ijedtében"...meg rám hozta a szívbajt...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz flash- #12161 üzenetére
Szerintem ne is próbálkozzatok az XP-vel. Nem fogtok tudni hozzá szerezni rendes meghajtó programokat. Egy csomó extra dolog így elveszik. Előbb már leírtam.
Valóban SATA probléma, az nLITE programmal tudjátok beleintegrálni a WinXP boot CD-jébe. Letölteni meg vagy az Inteltől vagy az AMD-től tudjátok.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
-
tukko1
aktív tag
Haverom vette egy Fujitsu Siemens v5555-öt! Nálam kiküldtük a képet egy fullhd-s 6-os samsung lcd-re dsubon keresztül, de max. 1600x1200-as felbontást tudtunk választani, de 1366 x 768-ba elég szép képet adot. Hazavitte rádugta az a HDready LG-re és neki csak 800x600-as felbontás van 8 bites színmélységgel! Mit lehet ilyenkor tenni? A dolgokat asztal/jobbklik/tuljadonságok/beállítások fülnél állítotuk xp-n!
-
Soma01
veterán
"Sziasztok!
A segítségeteket kérném, mert a HP NC6000-es (nem egy új darab) laptopomban szeretnék vinyót cserélni, de nem vagyok benne biztos, hogy a 160-as kompatibilis e vele. Hivatalosan amivel kiadták az a 80-as volt úgy tudom, de láttam már a neten hogy vannak akik raktak bele 160-ast is. Hogyan tudhatnám meg vásárlás előtt, hogy jó lesz e a gépbe?
A kipróbálás kiesik, meg az amúgy is evidens, e miatt nem írnék. Úgy kellene, hogy belerakom és megy."Az XP szerint a mostani vinyó UDMA-5 módban van. Ez jó hír? Jelent valamit ez esetben?
Vezérlőm: Intel 82801DBM Ultra ATA Storage Controller.
Ata 133-at tud a chipset alapján. Ahogy kihámoztam.
-
netmesterke
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem, mert már az őrületbe kerget ez a gép!!! Egy Amilo Pa 3553-ról van szó. Nem lehet a monitor fényerejét állítani!!! Fn+F8/9-el lehetne, meg is jelenik a monitoron a jele, de egy tapottat se mozdul. Ebbe nem vagyok hajlandó beletörődni. Leszedtem már a catalystot is, hátha az, de nem segített. Az energia gazdálkodást (Vista van rajta-Home Premium) is átnyálaztam de semmi.....
HELP please!!! -
nagyúr
válasz netmesterke #12168 üzenetére
Keresd meg a hotkey driver-t hozzá, amit launch manager-nek csúfolnak. Az rendeli majd hozzá az SM-Bus funkciókat a gombokhoz.
-
jicsin72
csendes tag
Gondom: Lassan tölti be az oldalakat a netem a notebookon. Pl. google keresés esetén 3-4 másodperc mire megjelenik a lista, pedig 0.3 körül már megtalálta a találatokat.
Mikrohullámú net(semmi gond vele) - router - PC és Notebook
3 megás a netem és a kisebb procijú(1.4) asztali gép gyorsabb a core2-es(T5200) notimnál netezésnél.
A notin a win tűzfala van és NOD32 és spyware terminátor (mivel banki tranzakciókat ezzel végezzük ezért van ez a "sok" védelem lehet fölöslegesen?)
Megnéztem a hálózatot netezésnél és mindössze 3-5%-os, nem itt a gond.
Mi fogja a böngészést és mit lehetne csinálni? -
ako001
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, mert van1 AsusC90s laptopom,amiben található TPM,valamint,ujjlenyomat olvasó.Ez utóbbi működéséhez a TPM-et engedélyezni kell a biosban.Amit be is kapcsoltam.A Biosban igy néz ki:
TCG/TPM support:yesTPM enable/disable status(no state)
TPM owner status(no state) ezeket nem tudom,hogy mit jelentenek.A problémám a következö,aTPM driver feltelepül ugyan de,ez még hiányzik:Intel(R) 82801GB/GR (ICH7 Family) LPC Interface Controller - 27B8.Amit találtam az sehogy sem akar feltelepülni.E miatt az ujjlenyomat olvaso sem müködik.Már kinlódok vele1 ideje,nekem nem sikerült,kérlek segitsetek.
A választ előre is köszi!"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
-
Jámbor
tag
Üdv Mindenkinek!
Acer Travelmate 6492 1.8C2D T7100 2,5 GB RAM 160 GB HDD GMA X3100
A gep ujszeru allapotban (asztalon pihent 95%-ban).
14,1" Wide
1,8 Core 2 Duo T7100
2,5 GB RAM 667 MHZ DDR2
Intel GMA X3100 videovezerlo (358 MB megosztott memoria)
160 Gb SATA HDD
Wifi b/g/n-draft, Bluetooth 2.0 + EDR
DVD+-RW DL
3 USB, VGA, S-video, Firewire, 4in1 kartyaolvaso, Soros port, PCMCIA/ Smartcard, infra
Trackpad, trackpoint
Magnezium haz
1.3 webkamera
XP Home-mal, Vista business licensz is megvan
Garancia Oktoberben lejart.
Táska, egér, papirok
3 oras akksiMegér ez 95-100k-t használtan?
Soha ne mondd, hogy soha.
-
nagyúr
válasz ako001 #12179 üzenetére
Akkor sajna lövésem sincsen... Esetleg a driverek közül hiányozhat még valami? SM-bus driver fent van? (gondolom igen, mert sok lenne a felkiáltójel az eszközkezelőben)
-
ako001
aktív tag
-
Kain
senior tag
Hi skacok kéne egy kis help.Hoztak hozzám egy Sony notit /Model PCG-4F1L,TX650/ h rakjam ujra,én meg naival elvállaltam .A lényeg az h nem tudom levadászni a driveeit a sony fosszar oldalárol,mert nincs ilyen tipus egyszerűen a kinálatban,googleban rákeresve már több találtalott adott a tipusra,de még igy sem találtam semmi hasonlót a kibaszott sony oldalán,a fosszar notinak meg az alján nincs gyári szám,csak model szám,szal még ugy se tudom beazonositatni h sn alapján,és nem nagyn tudom akkor honna lesz driver,szal ez ügyben kénék segitséget,vagy útbaigazitást.
-
nagyúr
Tolj fel egy XP-t vagy Pistát amit jónak találsz. Nyomd rá az Everest-et, az ki fogja írni milyen vasak vannak benne. Ez után már üssze tudod guberálni a netről a komponensek drivereit.
Sok sikert a szíváshoz...Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz tukko1 #12166 üzenetére
Dugjátok fel a TV-t. Minek ismeri fel? Ha valami standard TV-nek akkor a:
Az XP-n a megjelenés tulajdonságai-ban /beállítások/speciális/monitor/tulajdonságok/illesztőprogramok-ban a frissítés gombot kell megnyomni. Majd "nem, most nem" - tovább - telepítsen listából... (haladóknak) - tovább - ne legyen keresés... - tovább - pipa kivesz a kompatibilis mellől és itt válaszd ki a szabványosok közül amelyik neked tetszik (mondjuk a Digital képernyőpanel 1600x1200-at)Hát nem egyszerű...
[ Szerkesztve ]
-
tag
Szia!
Hátha tudok segíteni, driver kérdésben. Egy spanyol oldalon találtam meg a notidnak az angol megfelelőjét.Remélem legalábbis.A SONY amerikai oldalán így keress rá VGN-TX650P, ezekkel driverekkel próbáld.
“Ha Rómában élsz, élj úgy, mint a rómaiak, ha másutt élsz, élj úgy, ahogy ott élnek”
-
civil74
csendes tag
Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy meik VGA a jobb a notiban ATI hd 2600 vagy ATI hd 3470.
Köszi
-
tag
-
SG3rg0
őstag
Megtaláltam a problémámra a megoldást amit a 11960hsz-ben vetettem fel!
Bios update történt, és most már nem csinálja azt amit csinált!
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Azért ide írok mert laptopon történik a para és hátha másnak is volt/van ilyen gondja...
Szóval Haverom laptopján olyan történik,hogy firefoxozás közben 5 perc után a gép megeszi önmagát 3-400 megát zabál a ramból teljesen kifagy nem reagál semmire.
Nincs vírus,ezt több vírusírtó is igazolta.
Valami ötlet,hogy mi lehet a jelenség oka?Előre is köszönöm!
Szerk.:Minden firefoxos konfigurálás el lett végezve a a tutorial szerint,szóval ez sem lehet gáz,a vinyók rendben vannak.
[ Szerkesztve ]
Mr.Brightside
-
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- MacBook Air 2015 CTO(2017) 13" i7 8/256GB magyar bill.
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
- Gyári Lenov 90w laptop hálózati töltő sárga, téglalap alakú csatlakozóval!
- HSPA 4G Modemek HP,Dell, Lenovo Ingyen Posta
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest