- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
válasz zsolesz010 #14232 üzenetére
thx, Klavio hozta be és adta a Bluefishnek, ma viszem be hozzájuk.
-
Garold
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a nagy problémám, hogy van egy 160Gb-os Maxtor winyóm és a Particion Magic 8.0 (talán) azt mondja hogy a file rendszere BAD ??? és nem tudja átfozmázni sem NTFSre sem FATra.
A winyó ettől függetlenül működik, csak eléggé kattog és a töredezettség mentesítő sem megy végig rajta.
Mit lehetne tenni?
Mindenképpen újra szeretném partícionálni....Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
Jofi81
őstag
válasz Garold #14308 üzenetére
Én a helyedben felraknám a Hard Disk Sentinel-t, megnézni, hogy nincs-e komolyabb baja a vincseszterednek...
-
Lenry
félisten
nem tudok külföldi oldalakat elérni...
magyar oldalak, pl PH!, SG, stb... bejön, de pl nem elérhető (amiket próbáltam) angol és magyar wikipédia, thepiratebay, youtube, imageshack... mindre ugyanazt a hibát kapom vissza: A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) www.imageshack.us helyen...könyvjelzőből indított böngészés, úgyhogy biztos nem a címet ütöttem el
sorry, közben megoldódott, újraindítottam a routereket
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
fero02
nagyúr
Feltenném itt is a kérdésemet...
Remélem vki tudja a választ, mert kezd dühíteni a dolog.
-
- = Zk = -
félisten
reggelt uraim...
a bootmanager nálam igen érdekesek ír ki(2Vista,egy XP )Valahol bele lehet nézni vagy törölni?Vagy mit tegyek hogy törlődjön...
Állitolag fönököm szerint az elég keményen beleírja magán a vinyómba,törölni sem lehet...Akkor most hogy is van ez?üdv.Péter
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Jofi81
őstag
válasz - = Zk = - #14317 üzenetére
De mit ír ki? A boot.ini fájlt egyszerűen lehet szerkeszteni, ha erre gondolsz...
-
Lenry
félisten
válasz fero02 #14315 üzenetére
töltsd le a Tune Up Utilities nevű program trial verzióját
telepítés után: Customize Windows - Drives menü - Advanced fül - My Computer Settings, és az előbukkanó ablakban kipipálgatod amit meg szeretnél jeleníteni (meghajtók közül kipipálhatod nyugodtan az összeset, a windows úgyis elrejti ami nem létezik)
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
- = Zk = -
félisten
válasz Jofi81 #14318 üzenetére
a boot.bat szerint két win XP-t lát,amikor viszont bootol a win akkormeg az angol Win Vista bootképernyőjét hoza be,és két Win Vistát ad be,1 XP vel...!
szerk:ha törlök néhány sort,akkor elméletileg csak egy Win-t fog beadni?
amit látok...[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Lenry
félisten
válasz - = Zk = - #14325 üzenetére
boot.ini-t szerkeszd ne a boot.bak-ot, mert az csak egy biztonsági mentés a boot.ini-ről
fero:
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
köszönet
..de hol találom ezta kis fájlt? a keresőm csak a BAK kiterjesztésűt adja be..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
zsolesz010
senior tag
válasz - = Zk = - #14329 üzenetére
C:\
Rejtett file- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
- = Zk = -
félisten
válasz zsolesz010 #14330 üzenetére
szia Zsolti
köszönöm....
-
Jofi81
őstag
válasz - = Zk = - #14329 üzenetére
Rejtett fájl, C:\boot.ini.
-
- = Zk = -
félisten
Na,EZT adjátok össze
szerk:ha futtatásba beírom(C:\boot.ini),ugyan azt a képernyőt kapom amit pár sorral feljebb..ergo abban tudok modósitan is ezek szerinti!hm...
[ Szerkesztve ]
-
zsolesz010
senior tag
válasz - = Zk = - #14333 üzenetére
Szia!
Ööö, gyere fel MSN-re...
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
- = Zk = -
félisten
válasz zsolesz010 #14334 üzenetére
másodperc...
-
Jofi81
őstag
Honnan tudnék letölteni egy ilyen egyszerű naptárt, magyar nyelven?
-
- = Zk = -
félisten
gordiuszi csomó megoldva
-
Jofi81
őstag
válasz zsolesz010 #14338 üzenetére
Köszi!
-
Jofi81
őstag
válasz zsolesz010 #14340 üzenetére
Egyszerűbben megoldottam, kértem kölcsön egy kártyanaptárat és beszkenneltem.
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Tudnátok mondani nekem egy Traviánhoz hasonló játékot, lehetőleg magyartot.
A léyeg az lenne h amíg tart a munka lefoglaljam magamat tehát jó lenne ha pörgős lenne, sajnos traviánt/honfoglalót/gladiátort meguntam.... de hátha van vmi új.
Köszi előre is!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
D4rkm4n
őstag
Hali!
Kellene egy kis segítség! Nincs meg a bluetooth dongle-öm (ISSCBTA) CD-je, így nem tudom telepíteni a hozzá tartozó driver-t.
Valaki tudna nekem segíteni, hogy honnan tudnám megszerezni?
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
localhost
Közösségépítő
válasz D4rkm4n #14343 üzenetére
Amikor ugyanebben a cipőben jártam, nekem a BlueSoleil programot (drivert) ajánlották helylette.
Bevált!¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Egy használt nyomtató vásárlása előtt vagyok. Mire kell oda figyelni? Mit kell róla megkérdezni?
Előre is kösz a segítséget.piadex2
kontakt: +36 70 502 2167 ; mail, privát
-
föccer
nagyúr
válasz piadex2 #14347 üzenetére
Én megkérdezném, hogy mennyi lett vele nyomtatva. Ehhez kapcsolodik az az infó, hogy milyen a nyomtató? Tintasugara, vagy esetleg lézer? Ha tintasugaras, akkor olyan patron megy-e bele, ami csak festéktartály, és a "fúvókák" magába a nyomtatóba van építve, vagy olyan patron megy bele, ami tartalmazza a fúvókákat is. Ha lézer, akkor ugyan ez a kérdés, csak a szelénhengerrel kapcsolatban. Érdemes lehet még tudni, hogy mikor használták utoljára, illetve mekkora terhelésnek volt kitéve (oldal/nap).
Jó vásárlát.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
TESCO-Zsömle
félisten
Hi!
Tudna nekem vki mondani egy olyan programot, amivel a gépben levő merevlemezeket (HDD) lehet terhelni (stress) akát külön-külön is??
Köszönöm!
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Sátán44
addikt
válasz TESCO-Zsömle #14349 üzenetére
Talán ezzel Hard Disk Sentinel Professional
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
Aktív témák
Hirdetés
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest