- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Apple notebookok
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
Na az elállás okával kapcsolatban pont tudok is nyilatkozni: akár a komplett ház lehet "elvileg" már a banké stb. nem ez a lényeg, mivel bármilyen jelzálog stb. tehát ingatlanra bevezetett jog csak akkor tűnik el ha előbb azt rendezik tehát ha ér 20 millát és van rajta 10 milla hitel és szerződést köttök akkor ő kap készhez 10-et 10-et pedig a bank és kész a ház tehermentesen a tied. Szerintem ez még logikailag is követhető.
Gusztustalan. Amúgy mindegyik ingatlanos a "nagy" bizniszre vár - volt is erről egy dokfilm (miről nincs) ahol Beverly Hills-i házakra specializált - izék, nincs rá jobb szó - pörögtek erre rá mert ha elad egy mondjuk 100 millióst és abból övé mondjuk 1 millió vagy csak legyen fél millió akkor akár nyugdíjba is mehet.
-
Cs1csó
félisten
válasz AndrewBlase #27502 üzenetére
"Milyen mázlista vagy, hogy ennyien meg akarják venni a lakásodat! " nem
Ispy
Amúgy sem szeretem az ilyen jutalékos rendszereket. Nekem jó a beszélőkém és egy nagy cég képviselője tudnék lenni de hogy ráerőszakoljam magam másra és házaljak valami bazári portékával na azt már nem.
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz AndrewBlase #27502 üzenetére
Most mond meg, 4 napja van fent és már mindenkinek ez kell, nem értem ezeket a 3-5 hónapos eladási időket honnan szedik.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
zolka95
őstag
Nemrég Logout-on volt egy cikk arról, hogy használt, de erős vagy új low-end notebook-ot érdemes-e venni.
Törölve lett? Mert most nem találom.Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
Borisz76
veterán
válasz Cs1csó #27507 üzenetére
Használt de erős : 4-5-6 éves laptop ami annó a "csúcs" volt.
vagy
Új de alapvetően nem egy csúcs hanem inkább az olcsóbb belépő/közép kategóriából.
A cikket én olvastam és a szerző szerint jobban járunk egy régi "csúcs" vassal...
Használtan aránylag jó áron lehet kifogni erős laposokat.Pusztán kíváncsiságból olvastam el mert én nem vagyok a híve a laptopoknak és nem is tervezem a vételét.
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
cocka
veterán
Hello!
Nem tudom hova illik ez a kérdés, de felteszem itt. Szóval olyan progit vagy weblapot vagy mobilappot keresnék, ami hasonló a Google maps tömegközlekedési útvonaltervezőjéhez (főleg BKK-hoz), csak nem időpontok szerint írja ki a lehetőségeket, hanem időtől függetlenül az összest.
Azaz, ha kíváncsi vagyok hogy lehet eljutni BKK-val A-ból B-be, de nem tudom, hogy konkrétan mikor megyek, de érdekelne az összes lehetőség, az éjszakait kivéve, akkor jelenleg csak a járatok végignézése marad meg a hagyományos térképhasználat.
Mert ugye nemrég a Délitől kellett mennem a Csörsz utca című megállóig, de ugye a Google nem mutat mindent, csak egy bizonyos aktuális időpontra. Így végig kellett nyálaznom az összes szóba jöhető villamost, ami megáll a Délinél, csak kiderült, hogy bal oldalon is van egy megálló a Krisztina körúton, meg a jobb oldali megállónál sem szállhatok fel az 59-es villamosra, mert az szintén rossz irányba visz. Így kizárásos alapon maradt a 61-es meg a 17-es.
Szóval létezik ilyesmi?
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok! Mindig TV-nk van, egyszerű beltéri antennával. Tulajdonképpen működik, de van vele egy olyan gondom, hogy, ha beállítom a jelet 100%-ra mondjuk az m2-n, akkor az m4 nem is jön be, illetve fordítva is igaz. Van egy olyan pont, ahol kb. mindkettő bejön, de nem értem, miért van ez így. Ötlet?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
törölt tag
válasz pocokxx #27515 üzenetére
Semmi. Ugyan az a kodec hang és video esetén is, mint SD csatornánál.
Szerintem inkább a környezettel van összefüggésben a dolog. Az M4 135,5 MHz-e kicsit máshogy szóródik a környezetben levő dolgokon, mint az M1/2 128,5 MHz-e. Az antenna nyeresége meg nem elegendő ahhoz, hogy a máshogy szóródó jelből értelmes jelet tudjon venni.
[ Szerkesztve ]
-
Immy
őstag
Sziasztok,
Páraleszívóban milyen sűrűn ajánlott/kell(ene) filtert cserélni?
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
Inhouse
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy az ebben a cikkben olvasható tesztben szereplő tesztgyőztes Ecopet Natural hol kapható ilyen áron? Lehet, hogy lemaradt egy 1-es?
[ Szerkesztve ]
Üdv Inhouse
-
Inhouse
őstag
válasz pirosvilamos #27520 üzenetére
Annyira azért nem drága, 1352/kg még lehet is valahol.
Üdv Inhouse
-
Shingen
addikt
Hali!
Márc. 15-án visegrádi fellegvárba is ingyenes a belépés?
風林火山
-
Bjørgersson
félisten
válasz Shingen #27522 üzenetére
Tizenötödikán?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
törölt tag
válasz philoxenia #27524 üzenetére
Na vazze, összekevertem a DVB-C-vel... Ettől még a megállapítás igaz lehet, sőt. Magasabb frekvencián sokkal jobban árnyékol az utolsó fa is.
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
A Gravír expresszről van valakinek infója? Véleménye? Milyen munkát végeznek?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz philoxenia #27527 üzenetére
Köszi. Meg volt repedve az antenna, megragasztottam, és újra belőttem. Most jónak tűnik. De lehet el kéne egy másik...
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz philoxenia #27532 üzenetére
Igazad van, körbenézek majd, bár nem nagyon nézünk tv-t. Az ingyenes kielégíti az igényeinket.
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Valakinek nincs ötlete, hogy rc autóhoz zsírt honnan tudnék szerezni Győr környékén? 3 modell bolt is volt régen, mindegyik bezárt. Rendelni tudnék, de a posta kb annyi mint maga a zsír. 10gramm kb 1500.
Valakinek ötlet?
KösziI5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
tknof1871
őstag
Üdv! Találtam egy borotva gélt a szekrény hátuljában, ez a flakon kiszerelés. Cien. 8. hó 2018 évben lejárt a szavatossága. Még nem használtam/használták. Egészséges lenne használni?
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
nagyúr
válasz tknof1871 #27536 üzenetére
Én múltkor megtaláltam azt a Gillette borotvagélt, amit akkor használtam, amikor katona voltam, és nem volt semmi baja, felhabzott meg szagos volt meg minden, pedig 21 éves.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
C. s.
addikt
válasz tknof1871 #27536 üzenetére
Szia!
Ha úgy döntesz, elhasználod, végezz vele egy egyszerű allergiapróbát. Fürdés után kend be vele a könyökhajlatodat és hagyd rajta. Ha 48 órahosszán belül nem jelentkezik irritáció, és még mindig jó ötletnek tartod, elhasználhatod. Bár én biztosan nem kennék ilyesmit az arcomra, és nemcsak azért, mert nem borotválom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest