Hirdetés

Aktív témák

  • FehérHolló

    veterán

    válasz IxSzDé #1777 üzenetére

    Látom te is megtaláltad alul a smiley-kat, de tájékoztatnálak, hogy 14-et még nem próbáltál ki a 20-ból. Sűrgősen pótold be a hiányosságod!

    Különben meg ezt a topicot nagyrészt olyanok olvassák, akiknek még nem volt a kezük között K9A Platinum. Ez ugyanis nem erről szól. Ezért van majdnem minden lapnak külön témája is.

    De hogy örüljél: A K9A Platinum napjaink legjobb alaplapja. AM2-es foglalata révén képes a legmodernebb és leggyorsabb AMD processzorok befogadására is. A 4 darab memóriafoglalata akár 8GB-nyi DDR2-es memóriát is képes kezelni a mai legnagyobb, 800MHz-es frekvencián. A Cool'n'Quiet és a Core Cell technológia együttesen segít szinte hangtalul megfelelő hőmérsékleten tartani a rendszert, ezzel biztosítva a zavartalan felhasználói élményt filmnézés, vagy zenehallgatás közben. Az alaplap természetesen környezetkímélő gyártástechnológiával készül az MSI céltudatos környezetbarát politikájának gyümölcseként.
    Ráadásul mindehez most rendkívül kedvező, 31500 Ft-os áron juthat hozzá, akár a kedvenc sarki számítástechnikai boltjában. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget!

    Mégis mit vársz tőlünk?

    [Szerkesztve]

    Skynet is real. It's called Google.

Aktív témák