Hirdetés

Aktív témák

  • Hunork

    veterán

    válasz gordonfreemN #47400 üzenetére

    Üdv!
    Ár és Erősorrend: H61, H67, P67, Z68 Utóbbi a bejelentések szerint Bios frissítések után fel lesz vértezve a 2012-es év egyes procijaira is! Turbo boost esetén a gyártó honlapján fel vannak sorolva a támogatott CPU-k. P67 nem támogatja a prociban rejlő VGA-t, viszont alkalmas a többkártyás VGA rendszerekre, míg a H67 támogatja a CPU-ba épített VGA-t, de csak egy diszkrét VGA helyezhető bele. Z68 szinte mindent tud...Fontos figyelni az USB3 vezérlőre, tök mindegy, milyen az alaplap, csak NE legyen Etron chipes!
    H61, költséghatékony megoldás, 2 memória foglalat, egy diszkrét VGA, nincs tuning, meg hasonló ínyencségek, viszont támogatja a CPU videóját.
    MINDEN esetben a pontos alaplap típus kiválasztásakor nagyon el kell olvasni a Specification menüt, mert a hivatalos ajánlásoktól eltérhetnek a gyártók.
    Most ennyi jutott eszembe, itt van pár link, ha érdekel:
    H61
    H67
    P67-Z68

    "Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

Aktív témák