- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
baleee89
aktív tag
Nos az alaplap az ég egy adta világon semmi nem csipog meg se szólal!
VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://www.eh-pc.eu/
-
-
baleee89
aktív tag
válasz goku_sama #45955 üzenetére
proci i3 540, memória kingston hyperx 2x4gb, táp nortq 520w
vga-t próbáltam másik pci-e foglalatba is! ezt a ledeket még megnézzem!
amúgy cuccaim most próbáltam ki egy másik ilyen lapba abba pöc röf ment
VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://www.eh-pc.eu/
-
baleee89
aktív tag
próbálkoztam:
-vga-val nem csipan semmi ledek se vilognak elvileg jónak kéne lenni-e
-másik foglalatba szintén
-vga mélkül szintén
-vga és ram nélkül már kicsipogja hogy nincs ram meg világít a ram led!végig néztem mindent minden jó helyen van!
[ Szerkesztve ]
-
-
invasio
tag
válasz baleee89 #45964 üzenetére
Sajnos vadonat új lap is lehet gyárilag hibás.
Elsőkörben azért megpróbálnám másik RAM-mal.
Ha nem, akkor alaplap házból kiszed, és úgy próba, lehet valahol letestel.
Ha ekkor sem indul, nézd át a procifoglalatot, a lábak éppek-e.Ha semmi, akkor vissza gariztatni....
Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
scott_free
senior tag
hali,
adott egy MSI K9A2VM-V2 alaplap, aminél elment a kép. (integrált vga van benne)
vagyis azt csinálja, hogy bekapcsoláskor bejön az indítókép - jellemzően egy hibaüzenettel, miszerint "nem sikerült a túlhúzás" (ami azért furcsa, mert a gépet a nagynéném használja, aki kb. be tudja kapcsolni és kész) -, majd pár másodperc múlva magától elmegy a monitoron a kép, és a lap ilyenkor már a resetre meg a bekapcsológombra sem reagál, áramtalanítani kell.
nem sípol, nem ad hibaüzenetet, csak egyszerűen nincs képe.
érdemes pl. vga-kártyával is kipróbálni, vagy inkább kuka az egész?
-
kukinyo
addikt
válasz scott_free #45966 üzenetére
Csinálj egy bios resetet.
-
kukinyo
addikt
-
DJ WOKKY
addikt
válasz scott_free #45968 üzenetére
próba másik vga-val. ha azzal is ugyan ez, akkor alaplap. Ha úgy működik, akkor vga hiba.
-
qamu74
őstag
Csá!
Most vettem egy Asrock 870Extreme3 R2.0 alaplapot.
A kérdésem az lenne, hogy miéert csak az egyik(rendszer)vinyót ismeri fel? -
goku_sama
tag
válasz qamu74 #45972 üzenetére
Mert nem szimpatikus neki az évjárat...
Komolyra fordítva a szót:
1. Rossz sata kábel (cseréld meg azzal amelyiket látja, és rögtön kiderül )
2. Biosban látja, és windowsban nem, vagy sehol sem?
3. Felpörög egyáltalán az a disk? Ha a hangját nem is hallod, ráteszed a kezed, és akkor is érzed (bár gondolom beépítőkeretben van, így ez nem kivitelezhető) -
misx
senior tag
Helló!
Ha kivettem a VGA-t, aztán meg vissza és nem indul csak folyamatosan sípol, akkor nem látja a kártyát? A kártya biztos hogy jó, mert előtte 2 perccel még ment vele a gép. Egyszer eljátszotta már ezt a nyár végén, de addig mozgattam a kártyát, míg jó lett. Ha kiveszem a karit, akkor is így csinál, ebből gondolom hogy nem látja. Lehet hogy megadta magát a PCI-E foglalat? Gépem az adatlapomon! -
Darko_addict
őstag
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Mi lehet az oka, hogy a telepített MSI Live Update 5 telepítés után nem indul? Már 1 hete volt fent, akkor sem indult. A feladatkezelő szerint fut, de nem látni belőle semmit.
(Találtam egy driver CD-t nagy Intel felirattal... az mire kellhet? E6600, ami intel, de ahhoz meg nem kell driver.)Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
caprine
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Z68-as lap, amin 2db SATA3 vezérlő is van (meg külön egy SATA2-es), egyik az Intel Z68-asa, a másik Marvell 88SE9172. Egy SATA3-as SSD-t ti melyikre kötnétek szívesebben és miért?
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
misx
senior tag
válasz Darko_addict #45975 üzenetére
Azért jó hogy a süket giga kézikönyv ilyen hangjelzésre csak a VGA-t említi, a RAM-ot nem. Kivettem a RAM-okat, meg vissza és jó lett. Lehet mikor kivettem a karit, megmozdítottam az egyiket.
-
bocsika
aktív tag
Hali
Haveom venne új procit a gépébe. De sajnos nem találom a gyári oldalt, hogy frissítsem a biost és megtudja mivel kompatibilis.
AIDA64 riportból
Alaplap tulajdonságai:
Gyártó ASUSTeK Computer INC.
Termék M2N68-AM SE2
Verzió Rev X.0x
Sorozatszám MT7094K14612...
BIOS tulajdonságai:
Gyártó American Megatrends Inc.
Verzió 0701
Kiadás dátuma 04/10/2009
Méret 1024 KBTehát nem találom ezt az SE2 verziót ebből. A sima M2N68-AM bios legnagyobb verziószáma pedig 0603 ami 2010.08.20 ei kiadás.
-
csacsi77
senior tag
Sziasztok!
Adott a következő lap: MSI 760GM-P23(FX)
2x2 GB Kingmax rammal használtam...volna.
De sehogy sem akart elindulni. Állandóan lefagyott, már a bios alatt is. Aztán nagy nehezen (nem tudom miért és hogyan) felment rá a Win7. De aztán újra fagyott és egy csomószor szétment a kép is. Gondoltam a memóriával van baj, de letesztelve egy másik gépben kiderült róla, hogy jó.
Aztán egy másik Kingmax ram párossal is próbáltam és akkor is fagyott.
Visszavittem a szervizbe, ahol letesztelték és ott minden jó volt. Ők Kingston memókat használtak.
Van valakinek tapasztalata erről a Kingmax<->MSI inkompatibilitásról?
A mási kérdésen az lenne, hogy tudna valaki egy legújabb biost küldeni? Csak a Win alatti liveupdate-et láttam a honlapon és mivel addig nem jut el a gép, így nem is tudom frissíteni.
Előre is köszönöm a segítséget!
A többi alkatrész is jó volt (táp, proci, HDD stb.)Öreg fater megoldja!!!!
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Milyen lítium gombelem való noteszgép alaplapjába? Elveszíti az órabeállításokat, ezért gondolom, hogy kimerült, most volt három éves.
Köszi a választ!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
kukinyo
addikt
válasz Hegyirabló #45984 üzenetére
Vedd ki a régit és nézd meg.
-
Hegyirabló
veterán
válasz kukinyo #45985 üzenetére
Leszedtem a fő takaró elemet, ami alatt a proci, hűtő, memóriák vannak, de egy darab gombelemet nem találtam. Hova a fenébe rakják ezeket?
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
kukinyo
addikt
válasz Hegyirabló #45986 üzenetére
Nézd meg a manuálba,biztos írják.
-
csacsi77
senior tag
válasz DJ WOKKY #45987 üzenetére
A supp. listában ez van:
KINGMAX FLFE85F-B8KL9 [NEES] 2GB V V OKAz én RAM-jaim is ugyanilyenek csak a végén nincs {NESS} hanem LXE.
Elméletikeg mennie kéne, már egy csomó olyan lapba tettem memóriát, amit az nem támogatott (a leírás szerint) mégis remekül működtek.
A memók 1333 MHz-esek, így azzal sem lehet baj.Öreg fater megoldja!!!!
-
Hegyirabló
veterán
válasz kukinyo #45988 üzenetére
Na, megtaláltam, természetesen olyan helyen van, hogy az EGÉSZ burkolatot le kell szedni, ha hozzá akarok férni. Ehhez gratulálok a gyártónak.
Most már csak az a kérdés, hogy hol kapok ilyen gombelemet. Nem hagyományos foglalatba illesztős, hanem becsomizott, két drót kilógós. Nincs ötleted, hol próbáljak venni?
Vagy valaki másnak?
-
kukinyo
addikt
válasz Hegyirabló #45990 üzenetére
Mi van ráírva,milyen típus?
-
DonThomasino
veterán
Esetleg ezzel olvadós ragasztóval meg lehet próbálni két vezetéket ragasztani ha ügyes vagy.
Az mivel nyákot trafókat szoktak rögzíteni.DT
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
DJ WOKKY
addikt
Órásnál. Ott megtalálható szinte az összes fajta.
-
xnace
őstag
GIGABYTE GA-EP35-DS3 Alaplapomba milyen MHz-cel tudnék 8GB RAM-ot tenni? Elvileg 1066, vagy 1200-asokat támogat, de azért gonodltam megkérdezem.
És melyik memória márka a legjobb?
Samsung Galaxy S3 Marble White
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Politika
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Háztartási gépek
- Filmvilág
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- További aktív témák...
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest