- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
MattX
tag
Hali! Asus p5e3 deluxe lapom van! És van rajta ugye egy zöld kis led ami ha áram alatt van a lap világit! Valahogy kitudom azt iktatni?
-
Rómeó
aktív tag
válasz kételkedem #19300 üzenetére
Igen,a számszerű adatok is sokat segítenek,nagyjából mindent ki lehet hámozni belőle,a legfontosabb a számomra az lenne,hogy milyen adapter(táp) lenne a megfelelő hozzá,igy kaptam a lapot teljesen oem,és a próba előtt keresgélem az adatokat de hiába,a próba még odébb lessz mert egyenlőre semmim sincs hozzá.
Úgy néz ki sikerült kifognom egy ritka lapot,vagy csak rossz helyen keresgélek
azért köszi,és üdvMegbízhatóságom:http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=R%F3me%F3 *** Eladó cuccaim:http://hardverapro.hu/tag/romeo_3 *** TeL:06ötven1049766
-
Zotya984
senior tag
válasz kételkedem #19300 üzenetére
Szétszedtem csontra. Kivettem az elemet összeérintettem az érintkezőket.
újra össze raktam, de most már el sem indul a lap.
Egyre rosszabb. (de most már tuti bios gond, utána jártam MSI oldalán és a majdnem a leg fisseb biosz szükséges az E5200 hoz , viszont az E2140 megy régebbi biossal is.)"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
Zotya984
senior tag
válasz janos80 #19308 üzenetére
A lap meg memó kivételével minden zsír újj. Ma jöttek meg. Táp consair cx400. kábelek a helyükön. Vagy valami kiszúrja a szemem vagy nem tom de 4x rakta ma össze de csak rosszabbodott a helyzet.
Lehet hogy olyannyira háklis a lap biosa hogy el sem indul olyan cpu-val amit nem támogat?[ Szerkesztve ]
"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
janos80
senior tag
válasz Zotya984 #19309 üzenetére
el kellene hogy induljon vele,masnem azt irja ki,hogy a proci tipusa ismeretlen.
mondjuk msi-vel már jartam igy en is. egyik pillanatrol a masikra elkezdett leepulni a lap.1-2 ora alatt meg sem nyikkant. kiderult valami vezerlo ment benne tonkre. mondom koszi. zsir uj p45 lap volt. aztan kaptam egy masik p45 msi-t. az sem egy egetrengeto volt. volt nekem anno par msi-m,de mostmar nem olyanok mint anno. ha teheted csereld le valami asus-ra,vagy a legjobb lenne szerintem egy giga lap[ Szerkesztve ]
-
beci
őstag
Sziasztok.
Abit AV8 / AV8-3rd Eye / RocketBoy AV8-as alaplapom van.Vettem egy vezeték nélküli usb egeret dokkolóval.Kikapcsolt állapotban tudja tölteni az egeret usb-n keresztül?Vagy csak bekapcsolt állapotban kap áramot a dokkoló az usb-től?
KösziOlyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
InVino86
aktív tag
C1E meg a tobbi energiagazdalkodasi ize is ki van kapcsolva
-
MPowerPH
félisten
Szerintetek árban mekkora különbség van egy Gigabyte X48T-DQ6 és egy Asus Rampage Extreme között? Mindegyik használt, mindegyikre kb. 2 év gari van.
Tudásban tudom, hogy ég és föld, de érdekelne a másik oldal is.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Zotya984
senior tag
Szeretnék köszönetet mondani : "kételkedem" és "janos80" számára a segítségért.
Meglett a hunyó. MSI nem csinált olyan BIOS-t ami támogatja az új R0-ás E5000 szériát.
El kellett cserélnem a CPU-t egy boltban előttem bontott E5200-ra ami M0-ás. (sajna ez nekem +4k vont maga után)
Pici öröm: a VID 1,1875V everest szerint, CPU-Z 1,176V
Viszont FPO az nem tetszik : 3844A762[ Szerkesztve ]
-
azazul
csendes tag
Szasztok
Tud vki abban segíteni, hogy ehhez a paripához (Athlon XP 2500+ ) létezik pci-e foglalatos alaplap!
Ha igen, melyik a legjobb választás?
THX -
Zotya984
senior tag
Hali egy P7N SLi Platinum bios-ában C1E-t nem találtam de van ilyen "EIST" .
Ezt kell engedélyezni hogy vissza vegye a szorzót ha nem kell a teljesítmény?[ Szerkesztve ]
-
Zotya984
senior tag
válasz kételkedem #19322 üzenetére
Még egyszer KÖSZÖNÖM a segítő készségedet.
-
Zotya984
senior tag
válasz kételkedem #19322 üzenetére
Ok
Ez is működik. THX"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
azazul
csendes tag
Sziasztok
Ez az eredeti (Athlon XP 2500+ ) a bios és sisandra szerint 3200+ tudja valaki ...miért?
THX -
Ace Ventura
addikt
Milyen P45-ös deszkát ajánlanátok?Gigabyte P45 DS3, vagy ez? [link]
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
janos80
senior tag
válasz Ace Ventura #19327 üzenetére
uristen ,csak MSI-t ne!! p45 msi-m volt 2 is. méghozza mindegyik platinum volt. az elso akkor amikor bejottek a p45-ok(1 nap alatt megadta magat) a masodik meg kb januarban. az is egy retek volt. szoval a p45 msi-ben nagyot csalodtam.
én mindenképpen a giga-t javasolnam
udv
Janos -
Zotya984
senior tag
válasz janos80 #19329 üzenetére
Csatlakozom janos80-hoz: MSI-t NE.
Nekem most az van de bárcsak jobban választottam volna. Azért kellett CPU-cserélnem mert nem képesek figyelni hogy az adott 775-ös foglalatba kijött az R0-ás E5200.-as ami NEM MEGY A P7N SLi Platinum 1.3 as BIOS-al SEM ! ! !"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
janos80
senior tag
válasz MPowerPH #19318 üzenetére
ha nekem kellene a 2 lap kozott valasztani,akkor annak ellenere ,hogy giga parti vagyok ,valoszinuleg a rampage extreme-et valasztanam. mert volt x48-am DQ6,de a tuningrol halvany lila goze sem volt. mondjuk az ddr2-es volt,de nem tudom az mennyire befolyasolta az eredmenyt. 500fsb fole nem nagyon volt hajlando menni. és mellesleg eléggé melegedett lap...
udv
Janos[ Szerkesztve ]
-
Zotya984
senior tag
válasz janos80 #19331 üzenetére
Hát az R0-ás E5200 nem eszi meg. Még a POST-ig sem jut el. Sötét képernyő ventik pörögnek. Viszont tegnap kicsit tuningoltam az M0-ást . egész jól kezelhető tuning szempontjából ha rájön az ember hogy 4-el osztani azt a számot amit lát
-
janos80
senior tag
válasz Zotya984 #19335 üzenetére
na ja. lehet hogy ez az 5200 valami vizvalaszto lehet,mert nem tamogatja a g31. [link] azert attol fuggetlenul a quadokat is hajtja elvileg.
meg amikor giga lapra gondolok,akkor nem a g31 , p43 meg ilyesmi lebutitott lapokra gondoltam,hanem p35,p45, x48, de még a 965P is anno nagyon jo volt. ott sem kellett nezelodni,hogy most beletehetem e a procit vagy sem -
kriszbon
őstag
válasz janos80 #19336 üzenetére
Szerintem ha az 5300-at 5400-at támogatja, akkor az 5200 is simán megy benne, mint ahogy megy is mindenkinek, csak lehet hogy nem frissítették az adatokat!
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
InVino86
aktív tag
janos80 a memok nincsenek huzva 1333-ra vissza vannak osztva
-
spider505
csendes tag
Üdv. Kis segitség kellene. Alaplap vásárlást tervezek, és nem tucok dönteni.
Egy régi jól bevált Abit AB9 QuadGT, vagy egy uj asus p5b premiumközt...
Elöre is kösz a meglátásokat....jelenlegi konfig:
asus p5kpl-c alaplap
kingston hiper x ram 2*1g
Intel E4600 cpu 2.4Ghz
csak a lap cserélödne egyelöre....
thx -
fenyoman
csendes tag
Szép napot mindenkinek!Okozhat valamilyen problémát,ha éjszakára mindig lekapcsolom a tápegység kapcsolóját?
Annyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít!
-
Cufter
tag
Gyorskérdés:
3,06 NW P4+7600gt+2*1GB DDR400-hoz:
1: IS7-E2 8e
2: IC-7 10e
és miért? -
Hinnyehunya!
csendes tag
Sziasztok! Van egy "kis" problémám,hátha tapasztalt valaki hasonlót és tud valami jó tanácsot adni.Gép bekapcs,bootolás nuku.Az alaplapom p5q pro,tehát az ExpressGate képernyőnek kéne bejönnie.Ez csak felirat formájában jelenik meg fekete képernyőn.Ha pedig nagyritkán (20-ból 1x) elindul az oprendszer kb 3 perc után teljesen lefagy,semmilyen progit nem nyit meg,talán az explorert kivéve. Szerintetek vírus vagy esetleg memória,alaplap hiba vagy maga a sátán jelent meg a gépemen?!?
-
senior tag
válasz Hinnyehunya! #19348 üzenetére
bios-ig eljut minden bekapcsoláskor? (fekete-fehér betűs rész )
tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest