Hirdetés

Aktív témák

  • Varoz

    őstag

    válasz WesTM #41366 üzenetére

    Az a baj mindegyik okosabb mindenkinél, a nevüket meg 3X nem tudnák leírni hiba nélkül...
    Tanúsítom, olyan macskakaparást csinált a helyszínelő rendőr közül az egyik. Ugye irkálta össze a nyomokról a leírás. Elszörnyedtem.

    A trafival nekem nincs bajom, rendet is kell tenni az utakon.
    Ez egy nagyon érdekes dolog, mert a gyorshajtás egyén függő is. Mert apám is bármikor tud nagyon gyorsan menni és még se okoz balesetet, mert nagyon jó sofőr. De aki fasz annak meg tök mindegy.
    Ha mindenki betartaná a sebesség határokat akkor A-ból B-be eljutni rengeteg idő lenne. Könyörgöm XXI. századot írunk, nehogy már annyi legyen az utazási idő, mint lovaskocsival.
    2 éve is karácsonykor elmentünk tesómékhoz fehérvárra. 3 óra volt az út. Egy faluban volt egy eldugott trafi, 30k. Nem elég, hogy kurva sok idő eljutni oda, még meg is basznak.

    Fateromnak lévén taxis volt, utána terített, arasznyi vastag dossziéja van, esett már be ő is 170el faluba, de hát megesik az ilyen... :D
    Ismerős a helyzet, csak apám mentősként szedte a figyelmeztetéseket, meg mondták neki, hogy nagyon hajtja a kocsit. (Egy mentőt? Könyörgöm) Annyit mondott apám, hogy ok, de akkor feleljenek a betegekért, mert ő nem fog.
    Továbbra is gyűjtötte a figyelmeztetéseket. :D
    Békéscsaba-Pest Nisa-val (ala Rakéta :C ) 1:41 :C

    [ Szerkesztve ]

    hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)

Aktív témák