Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #19617792

    törölt tag

    válasz No-kia #4805 üzenetére

    hatékonyabb prefetch, plusz a live tile-os felület miatt több progi van a háttérben, aktívabban dolgoznak.
    a Start gomb másszínűsége azért, mert igazodik a Metro design-hoz és szerintem az egész Aero felület is fog még alakulni.

    (#4806) F34R: attól, hogy ARM-re is portolják, x86-on még jelenleg kvázi-Win7, szóval nagy inkompatibilitás nem adódhat.

    (#4813) No-kia: MSDNAA, ez egy keretprogram, ami adott iskola és MS között van, suli fizet az MS-nek, hogy a diákok egy webshopon keresztül vehessenek (ingyen) MS termékeket, Office-t leszámítva bármit. MSDN-hez annyiban kapcsolódik, hogy pl. SP1 jellegű frissítéseket, telepítőket hamarabb beszerezheted. sulitól függő a választék, nálunk pl. minden van. rendszer úgy működik, hogy kapsz ID-t, pass-t, stb. azzal belépsz, és mint egy webshop, vásárolhatsz rajta. klienst kapsz a letöltéshez (lassúka), illetve amihez kell, serial. Windows-ok esetében OEM-ként viselkedik, alaplapcserével bukod, ellenben x86 és x86-64 Win-hez külön-külön van serialod, de keresztben is felhasználható. meg ált. nem olyan szőrös szívűek, hogy ne adjanak új serialt neked, de csak neked.

    (#4816) F34R: az MSDN más, ott még a fejlesztésbe/tesztelésbe is csatlakozhatsz, ellenben havidíjas és kurva drága a dolog.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák