- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
-
westcoastog
veterán
Na ezen besírtam, muzsika.
(#5953) No-kia
nálunk például egy 6-os golf már prémium kategóriás autó, külföldön meg ilyen alap vackok szinte..[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #5950 üzenetére
usaban eg yilyen extrákkal nemkerül 5 millánál többe ráadásul ez használt is és 3 éves.
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
ittakary
nagyúr
válasz westcoastog #5952 üzenetére
UUUUuuuuhhhhh....
Más:
Tegnap be....tam mint az albán szamár. No emlék, no para
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #5948 üzenetére
há' eladni és az árából olyan gépet építeni, telót venni....
-
I'm Jocc
tag
iPon-ban ilyet is kapni? Sőt, találtam cappy üdítőt is
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
westcoastog
veterán
Vettem egy revoltec 12-es ventit a tápba, hát kritikán aluli...
-
F34R
nagyúr
válasz westcoastog #5958 üzenetére
mé annyira szar ?
-
F34R
nagyúr
válasz westcoastog #5961 üzenetére
hhm ez így van sajnos én is hirdetek egy szart de egy hete seni sem érdeklődött ma levittem az árát hátha :S . enyém sem sokkal jobb nehogy azt hidd, a tápra meg biztos van megoldás előtte mondjuk valamelyik totyikba megkédezhetted volna , . Enyémre is kellene egy jó CPu cooler de nem mostanában lesz pénzem így hagyom egyelőre.
-
törölt tag
tápra van megoldás: jó venti beleforrasztva a tápba. a topikokba meg azt mondanák, hogy tápventi cserénél az új venti max 10-15%-kal lehet gyengébb a gyárinál, különben a hűtési teljesítmény erősen romolhat, ami miatt a táp lassan, de megfő. ebben igazuk van, nem is vitatom. igen ám, de a gyárihoz képest alig gyengébb venti majdnem ugyanolyan zajos, szóval ott vagyunk ahol a part szakad. ha meg jóval gyengébb ventit teszünk a tápba, akkor ügyelni kell, hogy egyrészt minél kevésbé terhelje a gép a tápot (fogyasztás ne szálljon el), de ami még fontosabb, ügyelni kell arra, hogy lehetőleg ne szívjon meleg levegőt magába. ezért hátrányosak a felsőtápos házak, viszont a Dragonban megfordítható a táp így kevésbé éri meleg levegő és a táp felett van elég hely annak szellőzni.
persze a legjobb megoldás egy tápcsere, akár passzívra, az utóbbi viszont nem két fillér és a passzív táp sajátos házszellőzést igényel, mert hiába nem hűti aktívan semmi, de ettől még melegszik. igaz, a jó passzív tápok kb. kivétel nélkül 80 Plus Gold minősítésűek, hogy minél kevesebb hulladékhő legyen, amit el kell vezetni.
-
westcoastog
veterán
válasz #19617792 #5963 üzenetére
Nem, mert tudom megfordítani a tápot mert az atx tápra átalakító vaslemezen a furatok nem állnak rá a tápra ha ventivel felfele teszem be.
(#5965) EarL 007
Nem, kertestül sem lehet megfordítani, mert a keret formája miatt. hogy magyarázzam el, bár lehet neki kéne esnem aztán kikalapálni hogy meglehessen fordítani, bár hiába fordítom meg, attól még ugyanúgy kell szabályozni a ventit...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #5964 üzenetére
hmm, akkor ez csak az újabb Chieftec házak sajátja. keret kell a táphoz? akkor a keretestül nem lehet megfordítani?
ha pontosan az a típus van, ami a PH! tesztben is volt, akkor keretestül meg lehet fordítani a tápot. [link]a keretet kéne megmókolni. ha belekerül egy jobb venti, akkor a megfordítással nem kellene annyira felszabályozni, mert kicsit kevésbé fog melegedni.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
Juhi, elvitték az AC Xtreme 5870-et 6k-ért
Holnap megyek az i4-ért
-
törölt tag
"64TiB physical memory support "
64 bit OS (46 bit memória címzés), oszt?
256 TiB virtuális memória támogatás is van ám.
ittakary: duzzogva elfogadnék egy i4-et is. vagy WP7, vagy iOS, vagy semmi. ezek legalább úgy működnek, ahogy az Android soha: gyorsan, lagmentesen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
valós, 1950-től indítottam a játékot, a termelőhelyek nagyon lassan és kis mértékben, de megemelték a termelési mennyiséget, így egyre több vonattal tudtam elvinni a dolgokat. kb 70 vonat és 15 hajó van és a pályának ez még csak kis része.
így design-os, mivel a tálca amolyan dock, az a jó, ha szép nagyok az ikonok. amúgy meg akkor inkább oldalra tenném és maximalizálnám a függőleges felületet.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz #19617792 #5981 üzenetére
Dehogyis. Először feltettem: 20-40fps egy 5870-nel. Na mondom ez kész... Felteleptítettem valami game update-t, meg frissítettem CCC-t a legújabb beta-ra, és tökéletesen megy 60FPS-sel
Beta drivertől meg nem kell fosni, jóaz. Pl amióta megvan a kártyám, azóta az eltelt idő 70-80%-ban csak beta-k voltak fent
-
- = Zk = -
félisten
nah, hazaértem.
székesfehérváron voltam, kicsit dolgozni kellett ...elméletileg akkor ma megkerestem az 5870 árát (használt ár!) ...no. de majd kiderűl, mit írok a túlóra papírra....
lényegében 12:30 körül indúltunk, és 0:45-re értem haza. nah, majd osztok szorzok
nah, pás" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ittakary
nagyúr
válasz - = Zk = - #5984 üzenetére
Helyes Aztán egy CFX teszthez mit szólsz?
-
- = Zk = -
félisten
válasz ittakary #5985 üzenetére
kicsi a tápom hozzá
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
jah, amúgy a 9600XT is megjött szép dobozocskájában
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #5984 üzenetére
Benézhettél volna tesómhoz a Zrinyi-n lévő boltjába.
Én ma a trakival jöttem haza. A nagy sárgával.
A föld amit kell művelni, közelebb van ide, mint a telephez és holnap ugyanoda megyek. Így hazajöttem vele.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
Apropó, csináltam egy videót, tessék megtekinteni. Nem nagy.
Minek vezetni a traktort, ha megy magától is.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
hallod ombre, FB-re kiposztoltam vagy 3x, jókór Tteccik szólni
....
vagány. bár nálatok/felétek ez nem nagy szó. bezzeg felénk, itt a város széleközepén. lenne csak nagy érdeklődés .más.
rage kipörgetve. hát vegyes érzelmek erősen ....(#5989) Varoz
de hülye vagy ....bár ekkora földön elb.szni nehéz lenne. a hibát is könnyű lenne kijavítani ...[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #5990 üzenetére
Hát hallod, nem mindig jutok el odáig. Van, hogy csak az ágyig.
vagány. bár nálatok/felétek ez nem nagy szó. bezzeg felénk, itt a város széleközepén. lenne csak nagy érdeklődés
Így van.de hülye vagy ....
Született adottságom.bár ekkora földön elb.szni nehéz lenne. a hibát is könnyű lenne kijavítani ...
1km hosszú, szóval volt időm videózni.Jó párszor csináltam ilyet, csak nincs mind megörökítve.
De amúgy beállítás kérdése az egész. Ha az eke jól be van állítva akkor nem jön ki a barázdából a traki és lehet ilyen videókat csinálni.
Láttam már pár ilyen videót, bár nem ekkora döggel.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #5992 üzenetére
Ő a laptopos akit már emlegettem párszor.
-
- = Zk = -
félisten
jahogy...baszod. ha ezt régebben jobban elolvasom és értelmezem... na mindegy.
felkeresem, hátha van neki akksija és magyar/angol UK billzete CQ61-hez
7főn úgyis megyek vissza szfehérvárra...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #5997 üzenetére
Menj be nyugodtan.
Lehetséges, hogy van neki. Van ott minden. De ha nem is, lehet, hogy tud szerezni.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
nem egyedül megyek, szal meglátjuk. UND
előbb érdeklődöm írásban, mert nem nagyon van kedvem extra köröket futni" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #5999 üzenetére
Keressd fel Skype-on.
Egyszer már elküldtem priviben.
Rosszul emlékeztem, de sebaj, elküldöm most.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest