Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• serito

senior tag

válasz katt777 #28627 üzenetére

Mindíg "szűz" insatllal próbálkozom. Direkt tesztelésre van egy 80GB SATA II Samsung vinyóm. 8.3 as drivert nem próbáltam és a AI ki van kapcsolva. Próbáltam bekapcsolt állípotban is meg kikapcsolva is u.a az eredmény.
    Viszont érdekes, hogy mikor tiszta rendszerre felteszem a drivereket akkor a CPU-Z szerint is 4GPU és mindegyik "Enabled", de amint futtatom a 3DMark06-ot a GPU-Z már csak 2 GPU "enabled 2 "disabled".. hogy ez miért van azt nem értem. 3DMak06 eredeti nem "okossággal" indul.
    Esetleg az lehet, hogy a 3DMark06 mikor indul nem tudja detektálni a 4GPU-t ezért kikapcsolja? Az segítene ha tiltanám a systeminfót?
    Még valami:

CCC-ben a crossfire diagnostic kérésekor csak egy nagy 1-es jelenik meg a képenyőn és semmi más. Az ott kihagyott fehér mezőben ahova a diagnostica eredményeit kellen írnia nem ír semmit.
    Esetleg lehet alaplap gond X38 chipset nem megfelelő a 4GPU-s tesztekhez?
    OC Team videóban is említi az egyik srác, hogy az x38 chipset bug-os multi GPU használatakor.
    Már azon vagyok ha sikerül rendelek "szállítóra" egy X48 chipset-es lapot, kizárólag tesztelésre.

Új hozzászólás Aktív témák