- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
válasz tuningeren #42955 üzenetére
Jut eszembe, nekem egy PowerLogic (gagyi) 300-as viszi hibátlanul a motyómat és volt már benne 4850-es is, amikor még Athlon X2-vel nyomtam, ami többet eszik, mint a mostani.Semmi gondom nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
TasiA
senior tag
-
TasiA
senior tag
válasz tuningeren #42969 üzenetére
kapcsold ki a VPU recovery-t hátja jó lesz
-
TasiA
senior tag
válasz bakosgabor57 #42971 üzenetére
Egy 8 centis hűtő leheli alulról rá a levegőt és így netezés alatt 49-51 fok, a saját hűtője nem pörög. Szintén panel és ebben a szobában nincs klíma, de nem a napos oldal, szal meleg van.
-
TasiA
senior tag
Tekergettem ma 1 picit a gépen unalmamban
-
TasiA
senior tag
válasz kriszbon #43018 üzenetére
Hát az enyém nagyon nem megy 1050-et, de még 1000-et sem. Viszont nézegettem 3870-es eredményket, azért annyira nem rossz. Nem vagyok egy tuningmatyi, szal amit a CCC megenged, annyin használom, oszt kész. Ha szénné húzom kapok + 1-2 FPS-t? Azért kár kínozni de holnap lehet buzizom még 1 kicsit
[ Szerkesztve ]
-
TasiA
senior tag
válasz Alister71 #43021 üzenetére
Gyárilag nálam is annyit ad, csak nem volt kedvem szarakodni a proci stabilitásával. Ez a max amit megy, 3800-on már nem stabil. Igazából a kártyára voltam kíváncsi, de az lett amit gondoltam. Kár széthajtani, mert az ember csak szépen lassan kinyírja +2 FPS-miatt. Játékokban mennyit jelent, még nem próbáltam, de talán, ha lesz kedvem megnézem azt is.
-
TasiA
senior tag
Jól van nyugalom, senki nem is beszélt másról, csak a 32-es XP-ről!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és az is csak poénak indult!!!!!!!!!!
-
-
TasiA
senior tag
válasz breiner #43135 üzenetére
Érdekes amiket mondasz!
-"értem de te el olvastad" nem tudok olvasni SZERINTED??
-"mert minden gyári beállításon " "3440mhz-re állította a procit " akkor most mi is van?
-"szerintem az is számít h neked a procid amd az meg intel " Igen, ez a szutyvadék progi INTEL és NVIDIA párti, szal azokkal jobban teker (picit csalnak)
-"nagyon nem szeretem az amd-t meg nem is értek hozzá " ha valamihez nem étesz, hogy lehet nem szeretni?? Én nem vagyok 1-ik párti sem, általában ár/érték arányban vásárolok
-"4gb ram van meg win7 neked meg 2gb ram xp " a ramnak túl sok köze nincs 512 felett a pontokhoz, esetleg minimális. WIN7 szerintem sokkal jobb, mint XP és nálam még gyorsabbnak is tűnt, mint XP, de ez nem hivatalos, csak érzetre.-"nem is ment neki 1,424v " ezt végképp nem értem, mihez van köze?
-
TasiA
senior tag
válasz breiner #43138 üzenetére
Már megbocsáss, de kezd nevetségessé válni ez a hiszti amit csinálsz! Ki mondta, hogy nem?? Viszont ne csak olvass, értsd is ami le van írva!
Én kérdeztem valamit úgy mindenkitől, amire te szinte sértődöttséggel kitalálod, hogy "leszóltam"! Szólta a rák!!! Aztán azt állítod nem tudok olvasni! Te nem tudod kifejezni magad, írsz 1 se eleje, se vége hsz-t. Mondatokban azért érthetőbb lenne! Ez most megint mi amit írtál? Igen számít a ram, ha nagyon kevés van, mivel ezekhez a tesztekhez nem kell sok. De tudod mit, legyen ahogy akarod! Neki 2x annyi van mint nekem, szal megint nem értem mit akarsz ezzel? Továbbra is azt gondolom, hogy szerintem több pontot kéne kapnia, de akinek hasonló rendszere van, az majd megmondja, hogy nála hogy teker egy OC 3870 DDR4 egy 2 magos 3400mhz körüli INTEL-el.
Tehát még 1x szájbarágósan:
Én szerintem, van 1 kb ugyan olyan erős procija mint nekem, egy erősebb kártyája és kevesebb pontot kap mint én, ezért gondoltam azt, hogy szerintem többnek kéne lennie! Erre meg jössz, hogy jó az pedig szerinted is INTEL+NVIDIA a jobb és a progi is arra húz. Itt már végkép teljes nálam a képzavar, hogy akkor most végül is mi a bajod??Vitát lezártam!!
Ha valakinek van ilyesmi konfigaj, kérem írjon már valamit, mert érdekel! Köszönöm!
-
TasiA
senior tag
-
TasiA
senior tag
válasz Dj Dekko! #43148 üzenetére
"Én ezt máshogy látom"
Szíved joga, sőt, írtam is, hogy csak gondolom, hogy így van, nem feltétlenül van igazam.
Mondjuk INTEL rocikkal jobb eredmények születtek, de hát sokáig jobbak is voltak. Talán mostanában magára talál AMD, mert az utóbbi 1-1,5 évben lemaradt. Biztosan azzal bíbelődtek, mennyire legyenek jobbak VGA fronton, kicsit vagy nagyon.
-
TasiA
senior tag
válasz Taifa Díaz #43201 üzenetére
Szerintem olyan feleslegesen kínlódik! Annak mennie kéne! Ami szar, az szar, ki kell cserélni.
-
TasiA
senior tag
-
-
TasiA
senior tag
válasz degumentes #43310 üzenetére
Én azért lecserélném egy ATHLON II-re, az kevés zsetonból megvan és sokkal jobban teker mint az a szegény 5200+. Én 3850 mellé raktam Phenom II-est a régi 2650 mhz-es X2 helyett és sokkal jobb lett.
-
TasiA
senior tag
válasz degumentes #43328 üzenetére
Hali!
Tényleg! Megnéztem és igazad van!! Ebben az esetben akkor proci cseréhez lap csere kell, úgy hogy akkor nem szóltam!!
-
TasiA
senior tag
Szasztok!
Járt még valaki úgy rajtam kívü, hogy 9.8 Catalystal gamék közben ki dob néha asztalra? NFS SHIFT + MOST WANTED gaméknál rendszeres. Mintha ALT+TAB-al kilépnék. Utánna rögtön vissza is tudok lépni a játékba. 32-es XP az oprendszer. Köszi! -
TasiA
senior tag
válasz Dark KillerX #43424 üzenetére
Másik driverrel nem csinálja, visszaraktam a 8.12-őt.
-
TasiA
senior tag
válasz viktor82 #43478 üzenetére
3850 512-vel, 1024*768, 4x élsímítás, 8x anizo, autó részletesség magas, árnyék közepes, pálya magas, elmosódás alacsony, textúra magas
egy viszonylag részletes pályán "SPA GP" 15 ellenféllel hajnalban, a startnál autót kívülről nézve induláskor 20 FPS, utánna bellső nézetre váltva, csak az út látszik, nálam 30FPS az átlag a sor végén kocsikázva. Ha leelőzöm őket, akkor 40 FPS.
Szerintem kevés a procid, vagy nem tom.
8.12 Catalystal tolom.[ Szerkesztve ]
-
TasiA
senior tag
válasz persil #43488 üzenetére
Hali!
Én a tápra gyanakszom! Na nem kell elszaladni rögtön másikat venni, próbálj meg kölcsönkérni valakitől. Esetleg játék alatt a lehető leg minimálisabbra venni az áramfelvételt, pl lehúzgálod a felesleges dolgokat, mint DVD, ventilátorok, stb. Fújasd ki jól mindenét a gépnek levegővel, még a tápot is!!!
Oprendszert raktál már esetleg újat, vagy másikat? Akkor is csinálja? Kártya nem melegszik túl? Nem fut valami a háttérben ami néha bekavar? Vírus írrtó, Spywer progi, akármi? VPU recoveryt kapcsold ki a Catalystban. Hirtelen ennyi jutott eszembe. Jól odafigyelnék a hőfokokra, lehet valami túlmelegszik -
TasiA
senior tag
-
TasiA
senior tag
válasz matthew95 #43578 üzenetére
Hali!
Én speciel úgy csinálnám a gép vásárlást ennyi zsetonból, hogy inkább vennék egy 4850-est, vagy 4770-es, még ha picit drágább is. Viszont ezekhez a kártyákhoz nem kell akkora táp, mint az X2-höz így akár ugyan annyiból ki is jön. Nem lesz annyira hangos, meleg és nem tekeri le a villanyórát sem. A proci meg akkor legyen ATHLON II, ha most erre futja. Majd lecseréled később, ha kevésnek bizonyulna. Egy jó féle 400-as táp bőven elég lenne akármihez. Nekem egy 300-as táp viszi régóta amasinámat és volt már benne régi ATHLON X2 ezzel a karival, meg 4850-el is, meg most a PHENOM II. Lényeg a lényeg, én nem kínlódnék az X2-vel, inkább újabb egymagos kártya kisebb táppal.Ja, de ez én vagyok, nem feltétlenül gondolkodom jól
[ Szerkesztve ]
-
TasiA
senior tag
válasz börik39 #43876 üzenetére
A 3DMARK-ot én hatalams nagy ívben leszarom! Az egy vicc! Játszani sem azzal szoktam!
Nyár közepéig én is rakosgattam fel az újakat, aztán mindíg visszakerült a 8.12. Ezt még erre a kártyra fejlesztették. XP oprendszert használok és COD4-6 vagy autós gamék, amiket tolok. Mással nem szoktam játszani, ezért csak ezekkel van tapasztalatom.
-
TasiA
senior tag
Hali! Én ugyan ilyen géppel toltam a mostani előtt. X2 3800 + HD3850. Tökéletesen futott rajta minden. Mondjuk én Erősen felhútam a procit, 2650-en ment, a gyári 2000 helyett.HA így nem vágod, akkor 3800 helyett ~5000-esnek felelt meg. Ha új gépet vettél, (alaplap+proci), és régi aWINDOWS, akkor az a baj. Ráadásul nem kicsi a baj! Takarítsd le!! Előtte töltsd le az alaplapodhoz való összes drivert, + AMD oldaláról a proci drivert, különben az XP nem tudja kezelni a 2 magot. Ha újra raktad a WIN-t, + driverek fel, hidd el hibátlan lesz!! Nem tudom az a 2 játék mennyire fejlett, de erősen kétlem, hogy tudna kezelni 2 magot. Szóval, ha tudod húzd fel a procit kicsit, sokkal jobb lesz.
Amúgy jól értettem, hogy 19 ezerért vetted a 939-es X2 3800-at és az alaplapot együtt?
Amit kifelejtettem, ne feltétlenül INTEL-ben gondolkodj, kollega már írta AM2+ alaplap és egy ATHLON II szerintem jobb választás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bluetooth hangszórók
- PlayStation 5 Pro teszt
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest