Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Syde

    tag

    Egyenlőre nincs új fejlemény. De megköszönöm a segítőkészséget, és egyben reagálnék is rájuk:

    FeRRaR1: Mint, írtam próbáltam x64es operációs rendszer alatt is, ahol mind a 4GB rendszer memóriát megbírja címezni, a rendszer. Másfelöl beletettem egy másik memória kitet (2X1GB) is tesztelés céljából. Teszteltem single rammal, mind 1GB mind 2GB modullal variálva a slotokat is. És ha ez nem lenne elég, ugya benchmark programok alatt stabil a memória.

    littlelion21: Igen, ez valóban célravezető volna, de ad1 nincs felesleges Inteles lapon, ad2 vízhűtés már be van szerelve, nincs kedvem mégegyszer játszadozni azzal is. A hivatalos memoria támogatás, gyakorlatban nem iránymutató, de ha efajta komptatibiltási probléma volna az a fentebb leírtak alapján egyértelműen látszódna.

    Bluegene: A tápot még a mai nap folyamán kifogom 100%-osan lőni, mint hiba lehetőség, egy másik táppal fogok tesztelni... De ebben látom a legkisebb hibelehetőségi potenciált.

    stevve: Nem csak különböző benchmarkok alatt stabil, hanem bizonyos játéknál is.De mint, írtam ennek ma utána járok.

    Geri Bátyó: Volt, hogy a szobámban egyszerre 4 gép ment, ezzel együtt. És ott a többinél nem volt probléma. Egyébként, van szüntementes tápegységem, de mivel maximáisan 400W bír leadni így nem merem teljes biztonsággal rádugni, tekintve, hogy már 1 éve nem volt használva és azért is választottam le annó a rendszerről, mert elkezdett fura hangokat hallatni. Habár még nincs 3 éves, így elvileg még működnie kellene. De táp probléma ettől függetlenül ki lesz szürve. Jelenleg egy túlfesz védőt használok.
    Privátban már írtam, volt olyan teszt, hogy abszolulte minden nem létszükségletű eszközt lehúztam a lapról és a tápról, valamint letilottam az alaplapi integrált vezérlőket is.

    Ádyka: Mondjuk benne, van az az idő is amit egyébként is eltöltöttem volna az összerakással... De elhiheted, tényleg elegem van, a gépből. Habár most speciel erről írok :)

    zkiss0: Igen egy túlfesz védő van a gép elé kötve. Máfelöl, a ház új építésű és szobánként, és szobánkét, illetve helységenként külön biztosíték van. Az külön, megköszöm ha szólsz néhány szót az érdekembem a teremtő előtt, mi néhány hete rossz viszonyban vagyunk :)

    tzimash: Igen, más alkalmazásoknál, mint például WoW, a jelenség teljesen véletlenszerűen jelentkezik. De CoD4 -nél sem mindíg ugyanottott fagy le. Van egy pálya (1. Fejezet-Hunted) ahol az első 15 másodpercben biztos meghal a rendszer a más ismert tüneteket mutatva. Ami érdekes, hogy X1900XT-vel jutottam a legtovább. Itt ugye 25Mp után jelentkezett a kártya ki/be kapcsolgatása VPU recover hatására, és olyan 2 percnél fagyott meg véglegesen a rendszer. Ez 2900XT nél hasonlóan működött de kevesebb ideig bírta. 3870X2-vel pedig az első 15mp, de itt is volt, hogy eljutottam odáig 18Mp amit addig még nem láttam ezzel a kártyával. A pálya ezen néhány másodpercnyi részletét már pixelről-pixelre ismerem.

    De ez miért is fontos, én arra következtetek, hogy a gépen valami túlmelegszik valami speicális részalkatrész ami csak bizonyos folyamat kombinációnkál van megterhelve. És itt vagy a lap a hibás vagy a CPU. Lehet, hogy a CPU bizonyos utasítás készletek együttes használatával megadja magát. Habár mint, írtam teszteltem őket egyenkét, SySoft. Sandra-val, de mégsem találtam meg az achilles sarkát...

    Mégegyszer köszönöm, válaszokat! :R

    szerk: Míg írtam, Opera 9.5 és Nod32 szépen összeakadt és kifagyott... Így kezdhettem elölről a hsz-t mikor már a közepén jártam... :U

    ui: A helyesírási, illetve fogalmazási hibákért elnézést....

    üdv,
    Syde

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák