Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • pisti

    őstag

    válasz Alpachino #3336 üzenetére

    Gondoltam szólok mert még ''véletlen'' hülyét csinálsz magadból azzal, hogy lényegi információt nem veszel észre; aztán még hasonlatokat gyártasz utána.
    Egyébként meg hiába teszed a megjegyzéseket, így észrevetted a kommentet, az előzőt meg nem, szóval akkor jogos volt a stílus.

    Lehet besegít a plusz ram HDR+AA-nál (csak tipp), merthogy én nem PRO-val néztem, hanem a saját GT-mel ( nyilván :) ). Ráadásul alapórajelen. Tuninggal még fentebb lehetne tornászni, de nálam a proci kb. 30 fps-ig (zsúfoltabb részeken) bírja kihajtani, szóval egyelőre semmi értelme a tuningnak. Egyébként nálam még az alaplap 4x-s PCI express slotja is visszafogja a teljesítményt, azt is bele kell venni a képbe.

    Egyébként az újabb játékok egyre inkább igénybe veszik a pixelshadereket, ezért időtállóbb valamivel az X1000 széria, bár a DX10 meg az unified shaderes architektúrák miatt ez nem sokat számít majd. De nézd meg az eddig megjelent Unreal 3 engine-s játékokkal készült teszteket(vagy X3 benchmarkokat), ott jóval erősebb tud lenni egy X1950pro mint egy akár tuningolt 7900GS.

Aktív témák