Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Atio85 #2471 üzenetére

    Ehhez a kártyához, sajna, igen. 4-6 %-kal többet teljesített az XT úgy, hogy csak a 4200+ CPU-t felhúztam 2600-ra, ami ugye nagyjából 5000+-nak felel meg. Tehát húzhatod a 3800+-t, azzal sem fogod elérni az 1950XT igényét. Viszont a fejlesztésért kárpótol majd a teljesítmény. És a DDR2 800-as RAM-ok sem ártanak, ha netán nem az van, az is jelent valamit. Nézd meg itt: [link]
    Jobban húzott (vagy erősebb) CPU-val (azaz magasabb órajelen) még több a nyereség, können kiszámolhatod, mennyivel. És akkor még nem tuningoltad a kártyát, de nem is erre vonatkozott a kérdés.
    Én azért ruháztam be XT-be, hogy egy darabig ne legyen gond a gépem teljesítményével, mert procit már nem olyan drága cserélni, a lapomba meg tehetek még egy XT-t, amelyet legföljebb 2900XT-re lenne érdemes kicserélni, de az roppant sokba kerülne (már maga a cucc is, főleg, ha 2 db, + a táp + amennyivel megnő az áramfogyasztás).
    Tehát a kártya mindenképpen jó választás, és tegyél alá egy jó procit (ár/teljesítményben legjobb most az 5600+, amely jó lapban 6400+ szintre is felzavarható) , utána semmilyen játékkal nem lesz gondod egy jó ideig.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák