Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zseko

    veterán

    Egy dolgot viszont nem értek, és előre is elnézést ha valakit sértene amit írok: van ugye az, hogy milyen procihoz milyen vga illik, és több helyen erre bőszen osztják is a tanácsot hogy ne vegyél nagyobbat mert felesleges. Én is kaptam ilyet anno, és sehogy nem fért bele a fejébe a másiknak, hogy később procit is akarok mindenképp cserélni, de most megtudom venni a drágább vga-t, és az olcsóbb proci árát könnyebb lesz összegyűjteni mint a drága vga-ét, csak addig látott, hogy de a mostani procihoz felesleges. Na az ilyenektől szívesen megkérdezném hogy vajon akkor most mennyit is szándékozik majd beleadni az új vga-ba ha a tanácsa miatt mondjuk egy év múlva cserélni kellene mert nembírja.

    Ezt a részét egyébként sose értettem, kihajtja-nemhajtja, milyen hátrányom lesz abból ha a vga mondjuk csak 70%-on megy a 98%helyett? Hamarabb tönkremegy, vagy mi? Azon kívül hogy buktam pár fps-t "mert nem a hozzá illő cpu van alatta". Meg nyertem párat a régi vga-hoz képest, +néhány új bekapcsolható effektet. Ez most a TR kapcsán merült fel ahol a proci alig dolgozik a vga meg gyakorlatilag meghalt, de a C3-nál is inkább a vga van jobban terhelve, és az FC3-nál is azt mutatja hogy a proci megy 77%-on a vga meg 93%-on. De ne vegyé' nagyobb vga-t mer' nem illik a procidhoz :U

    Ha valaki megmondja hogy ennyi pénze van adott gépre úgy érthető hogy a legjobbat akarják neki ajánlani, de mikor megmondom hogy procit is fogok mindenképp cserélni 2-3 hónap múlva és akkor is csak a hülyeség megy... :U Most szívhatnám a fogam egy 4000-es sorozatú kártyával, így meg elég jól elvagyok még mindig. A cserén való gondolkodás egyedüli oka most az, hogy öcsémnek kellene valami új vga a mostani ősrégi gf7300gs helyett. Az ő gépébe is túl nagy a 6850 :), de akkor már egyszerűbb ha némi pénzmagért odaadom az enyémet majd belepótolok és veszek egy 7850/7870 kártyát, mint venni neki alig valamivel olcsóbban egy alja kategóriásat, aztán külön nekem is cserélni.

    És akkor fel is merült bennem a kérdés, mennyit dobhatna a játékokon a 7850/7870, mert ahogy most méregettem az értékeket inkább tűnnek nekem vga limitesnek a játékok, legfőképp a TR, de az FC3 is.

    És mégegyszer, nem sértésnek szántam a fentieket bárki számára, és ugye akinek nem inge nem veszi magára.

    HR24.hu

Új hozzászólás Aktív témák