Új hozzászólás Aktív témák
-
G4NXST4
tag
válasz pitbull93 #1920 üzenetére
"Üdv!Azt szeretném megkérdezni hogy melyik márka típusok (Sapphire,Asus,Gigabyte,Power Color,)amelyikre legjobban jellemző az hogy a ventilátoruk amelynek előjön a jellegzetes búgós hang!"
Hát nekem az 5970 előtt egy 5870 XFX-em volt. Nagyon megvoltam vele elégedve, nem zúgott, nem búgott, nem dadogott !!!GTA4 alatt sem!!! (pedig nekem is jó szemem van és biztos észre vettem volna) egy igazi jó kari volt. Csak sajnos voltam olyan hülye, hogy eladtam, igaz jó üzlet volt, mert majdnem ugyanannyiért adtam el, mint vettem. Inkább vehettem volna még egy 5870-et CFX-re, na de mindegy. Inkább vettem egy ASUS 5970-et , hogy majd később veszek még egyet és azt teszem CFX-be. Hát akkor még azt hittem, hogy biztos veszek mert megéri, de rájöttem, hogy nagyon is elég egy ebből a brutális kariból. Igaz a 5970-os nagyon jó teljesít meg minden, csakhogy most mintha jobban búgna a kari én azt veszem észre. Lehet, hogy mostanra lett befuttatva, vagy ez is ilyen jellegzetes búgós hangocska lenne, vagy nem tom. Remélem nem fog kibőgni karácsonyig, nagyon sajnálnám szegénykét, mert jól teljesít és amíg így lesz, addig nálam ez lesz a best kártya.
nagyonromlik
-
G4NXST4
tag
válasz pitbull93 #1920 üzenetére
"Meg még annyit hogy Asust szeretnék mert ugye alapból 3 év garancia meg nekem azt mondták megbízható!Remélem nem olyan búgos fajtát fogok ki!Ha búg akkor vissza viszem és garanciába megcsinálják nem??"
Egyébként csak annyival lett hangosabb, ha leveszem a ház oldalát, akkor erősebbnek tűnik a ventinek zaja, mint előtte, amikor levettem a ház oldalát, egyébként ha fent van nem is lehet észrevenni játék közben. De nem az amire te gondolsz, hogy a műanyag zörög, recseg vagy búg.
nagyonromlik
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest