- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
9.6-os driver telepítése óta játékoknál be-be villan egy-egy képhiba, szemetelés, másnál is volt ilyen? Ha igen melyiket tegyem fel helyette?
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
Sonec
tag
válasz 1hijjanhusz #17299 üzenetére
Most nézem HD4850 1GB+HD4830 512MB Cf-ed van. Jó sok értelme van...
LC-Power Tápok Topikja: http://href.hu/x/d1cd
-
Sonec
tag
válasz 1hijjanhusz #17306 üzenetére
Mondjuk azt nem néztem csak a 4850 + 4830-at
LC-Power Tápok Topikja: http://href.hu/x/d1cd
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok játszik valaki soldierr of fortune 2 vel 4870 karin
[ Szerkesztve ]
0631 7710098
-
Krisinto
őstag
válasz robotjatek #17316 üzenetére
Akkor nálam a kártya lesz a ludas...
-
katt777
félisten
válasz Krisinto #17313 üzenetére
Ez akkor is csak bizonyos 2 eres kártyákra igaz, és nem mindegyikre, ahogy gagyi bios "rendes" hűtésű, ráadásul márkás kártyákon is előfordul. Ráadásul sokan belerakják vmi gagyi házba a hardverüket, mert úgy vélik, eleget költöttek már, aztán csodálkoznak a magas hőmérsékleteken, meg hogy ezt lehúzandó pörög még a szabályozott venti is.
HAF932-ben alapból több mint 10°C-kal hűvösebb egy gyári vezérlésű HD4870, mint egy egyébiránt már jól szellőző, de kisebb, olcsóbb házban, ráadásul terhelés alatt is alig pörög fel, anélkül meg néma. Ha ezt párosítom ATT-szal, idle 0% ventivel (1020RPM) 40°C körül vagyok, tuningos terheléssel 75-82°C a kari a gyári SE hűtéssel.Comrade92: Na, már megint egy kari, amely megrogyasztja egyesek hitét.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz katt777 #17319 üzenetére
Nekem a Chieftec-be azért fel-felbőgött a gyári SE hűtés nem kicsit, meg mondjuk intenzívebb terheléssel már elég hangos vót, mondhatni zavaró. Mondjuk nekem a felső szellőzés csak in progress, mert sose jutok el odáig, hogy kivágjam. Lehet aug-ba rászánom magam végre, és megcsinálom.
Véleményem szubjektív...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz katt777 #17319 üzenetére
Nekem is Sapphire Dual Slot van, 4 eres ventivel, és szabályozza a BIOS nagyon szépen. 2D-ben elnyomja a tápom ventije, tehát nem zavaró. Persze kihallatszik a házból úgy 1 1,5m-re is.
Így alapon 35C-os télen fűtött szobában, nyáron pedig 39C-os. 3D-ben 70C átlagosan játék közben.
3D hangja azért már kicsit zavaró. Nem vészes, mert nem magas fütyülő, hanem inkább mély, búgó hang jellemzi. A játék hangja egyébként szépen el is nyomja, pedig nem nagy hangerőn játszok.Még egy kis benchmark.
Final Fantasy XIV:
[ Szerkesztve ]
-
Krisinto
őstag
válasz hackeeeee #17323 üzenetére
Nem sült meg,és nincs semmi nagy baja,csak:
irdatlan hangos a hűtője(100%-on tekeri a ventit)
nem veszi vissza az órajeleit 2D-ben(bár ez bios frissítéssel orvosolható)Szóval keresek egy másikat az aprón,hátha találok,mert ez a boris féle cucc nem nyerte el a tetszésemet
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacpac #17330 üzenetére
Hát nem tom, nekem volt VF900 a 4580-en, nem volt olyan hű de forró. S1 jobban hűtötte, de elvolt vele a VF900 is. És volt tuning is, nem kevés.
Sztem neki az a fő gondja, hogy egyáltalán nem vette vissza... Mert van amelyik 500-ra sem veszi vissza, hanem max órajelen megy mindig. És ezeket legtöbbször ATT-vel sem lehet alacsonyabb órajelre kényszeríteni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Krisinto
őstag
Esetleg ha biost frissítenék rajta megoldódhatna a venti szabályzás,vagy ez reménytelen?
-
tomgabor
senior tag
Sziasztok egy HD4850 tudja 1920x1080-ban a 100Hz-et?
-
Krisinto
őstag
Úgy néz ki mégsem küldöm vissza a kártyát,mert nem találok mást,szóval jó ez
Veszek rá egy másik hűtőt(bár tökmindegy,hogy erre vagy a másikra mert mindképpen vettem volna,csak nem ilyen gyorsan)Ahogy néztem ATT-vel visszaveszi az órajeleit 620->500ra
De gondolom újabb biossal alacsonyabbra is visszavenné? -
katt777
félisten
válasz hackeeeee #17320 üzenetére
Hát, mert az Chf, nem HAF932.
9600GT 5770 helyett, az nagy marhaság volt.
ATT-nak már jó ideje van szoftveres módja, és RivaTunerrel is lehet próbálkozni, igaz, utóbbi feszt nem fog szabályozni.Krisinto: HIS IceQ4 (turbo) után nézz, de véletlenül se iCooler legyen!!!
Rendszerindításnál MINDEGYIK VGA tekeri a ventit, úgy vannak beállítva, nem véletlenül. Max terhelést kap a VGA (ahogy a rendszer többi része is), csak utána áll vissza, ill. az esetleges por kifújása miatt.
Nem kell más bios, az ATT anélkül is le tudja venni. Olvasd el a leírását a honlapomon v. itt, mielőtt hazavágod a kártyádat.tzsolesz: Én tudom, milyen karik vannak, bár a franc sem tudja megjegyezni, konkrétan melyik típus milyen hűtős, annyiféle van. A legbiztosabb, ha az ember nem vesz Zalman-féle hűtőset, és/vagy 2 ereset.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest