Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
-
-KP-
addikt
Melyik időtállóbb kártya a 4770 vagy 4850?
-
fagy53
nagyúr
A teljesítmény alapján egál, de a 800SP még jól jöhet. Igaz a 4770 korszerűbb felépítésű, kevésbé melegszik stb, de a jövőállóság dolgában megint csak a döntetlen jön ki, mivel egyik sem DX11-es kártya.
-
Scholes9
nagyúr
Hali, csak nálam fos az AF a 9.11-es driverben? Hiába állítom be 16x-ra a Catalystben, egy játékban sem veszi be...
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Casti98
tag
Hali
Milyen 4850-es video karit vegyek?minőség/ár/érték/arányban?
Hűtés-re figyelve...Ne valami szabályozatlan max fordulatos kari kell..Előre is köszi
"Je ne regrette rien..."
-
Casti98
tag
Köszi amúgy meg pártolom a Sapphire-t!
"Je ne regrette rien..."
-
nagyúr
5770 vs 4870-1GB vs GTX260+ teszt - a GTX260+ Qrunak köszönhetően került a tesztbe
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
herrká
senior tag
Sziasztok!
Biztos volt már, de segítsen már valaki, mert nem találtam a témát! Most irányítottak ide!Van egy Gigabyte HD4850-es kártyám, 2xDVI kimenettel. Kaptam hozzá DVI-HDMI átalakítót. Erről az átalakítóról HDMI kábellel csatlakoztam a TV-m-re. 1.3-as HDMI, LG 42LC 51 LCD TV: A TV-n nem jön a hang, pedig a kártya specifikációja szerint HDMI-n kiadja.
Ezt sem értem egyébként, hogy HDMI-s ként volt hirdetve és ezzel szemben van rajta 2 DVI kimenet. Az pedig tudtommal nem viszi át a hangot.
( A kártyát még a megjelenésekor vettem, már rég.)
Már telepítettem a HD Audio drivert, meg egyéb drivereket, amiket ajánlottak az elmúlt hónapok alatt, de nem történt semmi változás!Tud valaki segíteni? Köszönöm!
MOD: a TV típusa.
[ Szerkesztve ]
-
j0zsef
tag
válasz Májsztró #10189 üzenetére
@Májsztró:
Hát ja, valszeg ez lesz, de a remény hal meg utóljára.
Itthon szerintetek mit lehet vele csinálni? BIOS frissítés vagy ilyesmi segíthet? Állítólag az érzékelőkkel van baj benne, azt hiszi magas hőfokon megy a kártya pedig egyáltalán nem.
I will not buy this record, it is scratched!
-
herrká
senior tag
Ezt megnézem este, most nem tudom fejből, mert már mindent át és vissza kapcsoltam! De sehogy sem működött eddig.
MOD: bár, mivel a PC hangszórókon jön a hang, gondolom az alaplapi? Sajnos lúzer vagyok a számítógéphez, én csak használom, de hogy mitől megy....
[ Szerkesztve ]
-
DEV_NULL
őstag
-
Dj Dekko!
őstag
Sziasztok. Egyből a tárgyra térek. Amikor beállítom az ATI CCC-ben hogy a kártyám milyen 3D Alkalmazás működjön az összes Játékban (Amiben persze betudja kapcsolni)
Beállítottam hogy 4x élsimításon menjen az összes program, és úgye ilyenkor mindegy hogy mire állítom játékban az élsimítás opciót, mert nem bírálhatja felül a CCC-t, ebben már csak az a Vicc hogy ha játékban is felrakom 4x élsimításra. Jobban zabálja a gépet (CrySis alatt teszteltem) Ez hogy lehet?!
Majd hogy nem úgy viselkedik mint ha össze adódnának az élsimítások. 4x+4x=8x AA
Ötlet vagy Tanács? -
Dj Dekko!
őstag
válasz Májsztró #10227 üzenetére
Áhh ne hogy azt hidd hogy olyan bivaly erőt képviselnek. Nagyon jól mennek tényleg.... de ilyen hogy a crysis 8x élsmításon meg 16x AF en... meg egy két ilyen meg olyan very highban... elejénél még nincs gond...de mikor jön a fagyos rész...meg mikor *bázisokat szét csapsz... meglepődik a rendszer.
Szerintem bármelyik kártyát meglehet így még hasaltatni. -
Dj Dekko!
őstag
válasz Májsztró #10229 üzenetére
Majd 4 Ghz.
De tervben van egy gép fejlesztés. Sajna i5 se i7 re nem telik. De egy jobb *féle 4 magos procira majd benevezek meg egy picit nagyobb monitorra (úgy értem nagyobb felbontás 1600x1200 = nem vagyok oda a nyújtott vászoné! )
9500 - 9600 körül gondolkozok, intelben. -
Májsztró
addikt
válasz Dj Dekko! #10230 üzenetére
A több magos proci nem feltétlen hajtja ki jobban a kártyákat.
Nekem is kellene jobb monitor , az enyém is csak 1280-at tud. A széles téma meg nekem se jött be. Azért is van hagyományos. A minap volt itt valaki a topikban aki majdnem hogy megkövezett mert nem szélesfajta a monitorom
-
Dj Dekko!
őstag
válasz Daffni2 #10232 üzenetére
Igen, igen. Ezen filóztam én is. Sajnos lomhák a játék fejlesztők úgy megírni egy programot már... hogy mind a 4 magot használja a rendszer. Meg persze bonyolultabb is úgy írni az utasításokat.
De ahol van 4 magos Támogatás, ott vernek mindent! Még alapórajelen is. (UnrealT.3 GTA4)
Meg talán még a 3DMark![ Szerkesztve ]
-
Dj Dekko!
őstag
válasz Daffni2 #10236 üzenetére
Nem azt mondtam ha figyeltél, hogy nem futott.
Hanem hogy ahol van 4 magos támogatás esélytelen a 2 mag. Persze nekem is megy tökéletesen. Csak igaz a procira 99.9 % terhelést ír ki a rendszer mikor a GTA 4 megy! 95 % alá nem nagyon esik a terhelése. Ott lehetne 5 Ghz a Core2Duo... Nem tudna versenyezni ultra szépségen a 4 magos ellen.
Akkor lesznek bajok mikor a programozok is rájönnek hogy hoppá jönnek a 6 / 8 magos intelek asztalra is, és már megkövetelik hogy több szálas alkalmazásokat írjanak. Bár ilyen lehet nem lesz. De több a valószínűsége annak hogy előbb lesz 10 magos Cpu mint 10 Ghz Proci![ Szerkesztve ]
-
Májsztró
addikt
-
fagy53
nagyúr
válasz Dj Dekko! #10237 üzenetére
Ezt nézd át! Azonos, alacsony órajelen mi a különbség a procik között...?
-
Bali27
addikt
Sziasztok!
szerintetek ha uj rendszert akarok rakni, érdemes várni egy 4850essel a 9.12es drivert, vagy 9.11, esetleg még mindig a 9.9 a nyerő?
Valahol olvastam hogy a 9.12be lesznek ujitások stb.. De gondolom ezek már az 5XXXesekhez készülhetnek...:$ -
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
his iceq4 4850-ről mi a vélemény?
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
lsc
nagyúr
válasz FireKeeper #10241 üzenetére
Jó, az egyik legjobb hűtés, amennyiben biztosan iceq nem i-cooler, pár embernek azt küldtek .
Az élet kegyetlen .
-
pincehely
addikt
Helló!
Sapphire 4850 dual slot videókarihoz szeretnék egy igazán halk, és mégis jó hűtési teljesítménnyel rendelkező coolert.
Követelmények:
Nagyon halk(ez a vásárlás oka, a hőfokokkal semmi bajom jelenleg)
Ne nagyon menjen a kártya 70 fok fölé az új megoldással.
Körülbelül 10.000ft-ot szánnék rá.Ezen követelmények figyelembe vételével ajánljatok nekem légyszives valami jó kis hűtőt.
http://kefetemap.deviantart.com/
-
Qru
MODERÁTOR
válasz FireKeeper #10241 üzenetére
Az egyik legjobb gyári megoldás, halk és hűsen tartja a kártyát. I-cooler nem annyira jó, de az se rossz. Ha szeretsz szerelgetni akkor a legolcsóbb 4850 és egy AC S1-et rátéve egy 12-es ventivel hasonló, ha nem jobb eredményt érhetsz el.
mod:
pincehely: AC S1 tökéletes lenne egy lassan forgó 12-es ventivel. Halk és hűvös kártyád lesz. Esetleg Zalman VF1000 de az drágább viszont kevesebb helyet foglal.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
pincehely
addikt
A hely nem gond, úgysem teszek semmit azokba a fránya kis PCI slotokba.
érdeklődnék még, hogy ha megveszem az általad ajánlott accelerot, akkor ahhoz egy 12cm-es ventit mellékeljek, vagy az artic coolinng megoldását, a twin turbot?
A hang az elsődleges szempont, mert eddig sem volt melegedős s kártya, még 71 fokon sem láttam soha load-ban. Illetve hozzáteszem, hogy van venti szabályozóm is, ez hátha szempont lehet.http://kefetemap.deviantart.com/
-
DerStauner
senior tag
sziasztok!
jelenleg 9.9-es catalyst van fenn a gépemen. ha felteszem a direkt a dirt2-höz kiadott hotfix-et, akkor a catalyst ugyanúgy marad 9.9-es? vagy lesz 9.11-es?
-
pincehely
addikt
válasz DerStauner #10246 üzenetére
Egyrészt, nem biztos, hogy a hotfix a régebbi catalystokra is fel megy.
Másrészt, miért ne tennéd fel a legfrissebb drivert?Mindig javítanak optimalizálnak rajtuk, minnél frissebb, annál jobb, és így a problémád is megoldódik.http://kefetemap.deviantart.com/
-
emre
veterán
Halihó....
Egy kis tanács kéne
4870 glaciátor hűtés helyett VF900 megfelelő lehet?
Köcönömcépen.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest